Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
askim rüyamda anneme istemeye gelecegin tarihi söylüyordun, bir de takim elbiseleri giymissin, elele gidip duruyorduk annemin karsinda.. :132:
gercek kadar güzel bu rüya gercek olsun insallah...

Sana ne ki benden?
Sen anca o dediklerini yapınca bakıyorlarsa bu benim suçum değil.
Benim öyle olduğumu nerden biliyorsun?
Kompleksli bir şizofrensin.
Kendi hayatınla uğraş canım.

Bana 'o' zamanları hatırlatıyorsun. Sayende acı hissediyorum.
Özlemişim ama bunu biliyor musun.
Acıyı bile özlemişim. Umarım çok uzun sürmez. Eki Görüntüle 274149
Senin için nasıl zorsa, benim için de öyle; inan!

Belki de yarın hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam edeceksin.

Ya da ebediyen bitti... Eki Görüntüle 274173

Ama sırf bu mesaja bir daha benimle konuşmazsan biraz garip olur sanki.

Hiç görüşmesen de kabulümdür. Tamam deyip geçerim, bir daha da hayatta diyaloğa girmeyiz.

bana eskiden hayatıma girip,sonra da yüzüne her şeyi bir bir vurmamla,adeta kene gibi yapıştığı hayatımdan çıkıp giden özenti,kendini beğenmiş..vs kötü özellikleri olan birini hatırlatıyorsun

ve aslında kimse senle uğraşmıyor sanki.. adeta herkesin kendine tepki göstermesi için bir şeyler yapıp sonra da hiçbir şey olmamışcasına,kısa cevaplar vererek köşene çekiliyorsun ve olanları seyrediyorsun

ve böyle insanların her yerde var olduğunu bilmekten dolayı kanım donuyor sanki.. anlıyor musun?

sigaraya zam gelmiş aşkıııı
duaların kabul olmuş, hadi iyisin
merak etme bırakıcam

Son düzenleme:
Msn i çevrimdışı olarak açıyorsun tamam. Facebook'ta ikimizde çevrimiçiyiz. Oradan yazacağına telefona mesaj atarsan, ben de böyle kısa ve kaçamak cevaplar veririm şekerim.

Son düzenleme:
herşey çok iyi gidiyor umarım hep böyle sürer.
bakalım değişecek misin ? :44:

aynı anda msj atıyoruz ya bayılıyorum o duyguya kalp kalbe karşı* durumunu birebir yaşıyoruz birbirimiz için yaratıldıgımızı hissediyorum o an ve buna bayılıyorum nazarnazar

ben sana kesin yok demiştim ama belki de olabilir ama emin olmadan sana söyleyemem
söyleyince de hayal kırıklığına uğrattığım için seni,bana kızacaksın biliyorum
ama ben de çok şaşkın ve çaresizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…