Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
unutuyorum ki ben seni
içimde az az yok edebiliyorum
hiç bir şey kalmayacak bak görürsün
hemde hiç bir şey

bundan böyle roller nasıl değişiyor bak gör eski jennifer ı bulabilcekmisn karşında bakalım!!!!

Dün evimi süpürürken ardında kalan siyah çoraplarının pullarıyla karşılaştım.
Yine gel,hep gel olur mu canımıniçi?

yerim yaaa ilk defa tatlı bi erkek görüyorum r'leri söyleyememen seni benim gözümde dahada şeker yapıyor

yine sen çıktın karşıma ..sanırım taa derinlerdesin,olsun..bunu dilemiştim...herşeye rağmen iyi ol..herşeye rağmen iyiki karşıma çıktın,hep iyi ol...iyilik meleğin misali dualarımda,mutluluğun için varsın..her ne kadar silip atsanda....

ve sana gelince; belirsiz bir yol..tahammülüm de yok diyorum her seferinde...inatla beklerim dersen sen bilirsin..ben zaten yolu verdim gitti...

Sigaraya zam yapan arkadaşımmmmmmmmm sana derin duydularımı iletmek istiyorum amaaaaaaaaaa yazacak kelime bulamıyorum yoksam beni forumdan atarlar.... bide KK sız kalamam yaniiiii.......

Sana katılıyrum benimde zammaa lafım var diemiyorum..

Evet şuan burayı okusada keşke bilse duygularımı...Ben hep iyi davrandım sana her zaman yanında oldum senin..Halada öylyim..Ama seen seen hiç bir zaman anlamadın beni hep ezdiiin..Çok sevdin evet kendinden çok sevdin hala seviyorsun biliyorum..Ama sevgi yetmiyor bee kocam..Bunu sana anlatamadım bir türlü ben senden ne para ne mal ne mülk nede giyim kuşam hiç bir şey senden bir tek sevgii istedimm her zaman tek isteğim sevgi ve huzur oldu..Ama sen ne aptın 1 gün sevdin 2.günü kırdın paramparça ettin..Hep anlattım sana hep söledim içimdekiler duymazdan geldin..O zamanlar senden sadece sevgi istedim ama onuda alamayınca artık ne vermeye alıştığın sevgi nede varlığın yetmiyor bana..Zorla yanlış yapmaya itiyorsun insanı ama ben yapmıyorum yapmicam ben sen olmicam seni hala çook seviyorumm neden biliyormusun sen olduğun için dğil kendim aptal olduğum için hala senin yanında olduğum için bana yaptıklarından sonra hla seninle aynı yastığa baş koyduğum için aptalım..Kaslbime söz geçiremedim hiç bir zaman teksuçum b aşktaa kafam basmıyor benim basıyorsa sevgimden işime gelmiyor.Ammaa bir gün sende anlayacaksın işte ozaman çok geç olacak bunu çok iyi biliyorum bir gün gelecek aaahh diyeceksin ama ben o zaman çooooookkttaaaaaaannnn gitmiş olacağım..Bunları okusan kesinlikle kızarsın yumurklarsın sağı solu çek git dersin babanın evine..Sen ancak bu kelimelerin adamısın zaten be kocam..Her şeyin kolayı var senin için hiç mudara etmezsin biliyorsun gittimmde bıraktımda seni kaç kez ama sen rahat vermedin rezil ettin beni..Sırf aileme daha fazla rezillk olmasın hayatım daha fena olmasın vee yne nasıl oluyorsa seni seviyorum die yanındayım sabır taşıma çatlamak üzere bilesin..Beni sevdiğini canından öte tutunu biliyorum ama bir nsan sevdiğine bu kadr acımasız davranamaz kıyamaz yapamaz ama sen hp yaptın bunun sonunuda ben merak ediyorum..Derviş dervişin arkasına sırayla geçermiş diyorsun yaa bekliyorum iştee sıra bende...

sen benim artık hiçbişeyimsin, sokakta yanımdan geçenden farksızsın....
tanımadığım insanların hayatı benim canımı niye acıtsın??
bakmicam profiline, Allahımın izniyle dayanıcam...

ve sessizliğe gömülücem, senin fotolarını, yazılarını görmemek için ortak arkadaşımızı silmicem, az önce bi anlık birşeyle silicektim silmicem
sen bunu yapmıyorsan, sen umursamıyorsan ben neden umursayayımki

Hz. Mevlana der ki;

Bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı, işte oraya rahmet yağar...Hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz.Bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur.Gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...Edilen ah'lar bir zaman tutar..Çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer..!Gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir ama;hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki...?

canımmm inşallah Tubanın düğününe gelirsin..gelince de bizde kalırsın ..

çok istiyorum. özledim seniiiii canım arkadaşımmm......

bunları nası yaptın inanamıyorum.
hiç mi ben aklına gelmedim yaparken. vicdanın sızlamadı mı.
seni affetmem imkansız.
artık seni öpemeyeceğim,
dokunamayacağım
gözlerinin içine bakamayacağım
neden yaptın bunu bize

hiç sesin çıkmıyor beklemedesin ama bende aynen öyleyim beklemedeyim!!!!

vavvvvss...duygularıma tercüman olmuşun...

sevgilim sana yeni hatun bulmuşlar

Dün evimi süpürürken ardında kalan siyah çoraplarının pullarıyla karşılaştım.
Yine gel,hep gel olur mu canımıniçi?

Rabbim sana şükürler olsun!
Sesime bu kadar çabuk yanıt verdiğin için!

Atlatırsak bu günleri ikimizde güzel bir haftalık tatili hak ediyor olacağız,değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…