Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Memnun oldum,ben yakından hiç seref..z görmemiştim.

Son düzenleme:
Yeriimmm ben seniiii yerrrrrr, ısırırımmmm. Balım, mis kokulum.

Her şeyi mahvediyorum di mi...

Lütfen bu kez de mazur gör beni.

kankam biliyorum burayı okuyacaksın. dünden beridir canımı sıkan,aklımla vicdanım arasında kaldığım o karar vardı ya...

bugün sana anlattıkça,beni anlayıp doğru kararı vermeme yardım ettiğin için sağol kankam

iyi ki varsın canım benim.seni çok seviyorum

İyi ki benimlesin. İyi ki böyle birisin. İyi ki iyi ki...

aynı anda, farklı illerde, gözümüzün nedense biev e çarpmasından sonra, birimizin mor, diğerimizin pembe termosu beğenip, birlikte gittiği pikniklerde kullanacağını düşünmesidir aşk

ara beni ne olursun...senin de yansın için...benim için...için için...

Elini tutarsam bir daha bırakmam diyo

Ama yapamıyorum zaman istiyorum belki zamanla olur

O kadar yorgundum ki ...

O kadar yorgundum ki, gözlerinin derinlerindeki bir sala tutunup dinlenmek istiyordum. Konuşmadan saatlerce gözlerinde kaybolmak, imkansızlıkları unutup yüreğine salınmak…

O kadar yorgundum ki, kollarının huzurlu sıcağında uyumak istiyordum. Ne bir korku, ne bir tuzak ve tüm dertler bana yüzyıllar kadar uzak …

O kadar yorgundum ki, bir cümle söyle istiyordum.Tüm yaşamışlığımdaki ızdırapları alan, olmadığında bile yanımda kalan … Tek bir cümle işte, salt şunu söyletecek ardından, “ Değdi sana be sevdiğim kadın ! ”

Son düzenleme:
Aşkısıııııı kavuşmamıza azcık kaldı 18 gün kadarcıkkkkk
Sabırla seni bekliyorummmmm.....

Kaderim misin acaba? Umarım öylesindir çünkü seninle son bulsun istiyorum şimdiye kadar hayatıma girenlerden biri olsun artık istiyorum o da sadece sen olabilirsin çünkü yalnızca seni sevdim ben. Kaderimsen dönersin değilsen de eyvallah ama unutma kaderimsen benden kaçışın yok :)

duygularını aklınla mantıgınla kapatıyosun dedin ya telefonda aslında sen bana seni kalbime koydum seni öyle bi yere koydum ki dediğin anda niye bilmiyorum ama ben ağlıyordum okdarda duygusuz değilmişimmm :/ keşke senle bi geleceğimiz olsaydı ben belkide seni severdim söyle sana ailene layık olmam için ne yapmam gerekir demeseydin hiç gerek olmasaydı sende ilk olsaydımmm artık geç derken bunu kasdetmiştim yinede şu kısa zamanda geçmişi unutturduğun için teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…