Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senden nefret ediyorum.
Canımı yaktın ve beni ortada öylece bıraktın.
Hiç sızlamadı mı için?
Hiç mi beni sevmedin?
Ya da ben sana kendimi hiç mi sevdiremedim ?
Bu kadar mı değerim?
Nasıl bir insansın sen? Sen bu kadar kötüysen ben seni nasıl bu kadar çok sevdim?
Geri dönmeni bekliyorum. Affetmek için değil, kendimi bu içimdeki kullanılmışlık duygusunu hafifletmek için.
Senden ölürcesine, delicesine , öylesine çok nefret ediyorum ki....
Sesini duymak , seni görmek istemiyorum.
Ama bazen, sadece bazen seni özlediğimi hissediyorum.
Seni arıyor gözlerim, kokunu duyuyorum durup dururken.
Ne bu bende yarattığın?
Neden böyleyim bilmiyorum.
Neden böyle olduğumu bilmediğim sürece de, bunun için de senden nefret ediyorum !
Keşke seni hiç hiç hiç tanımasaydım.

ayrimisiniz ???

Sabırsızlanıyorum buluşmamız için. Bu kez daha çok koklarım boynunu. Ooohhhh...

Evet. Öyleyiz.............. Hep yaptığı bir şeydi bu. Ayrılmak.

anliyorum... cook samimi arkadasimi hatirlatti sözleriniz... Kendiside böyle konusurdu.. cook icten ve cook

derinden... Icindeki yangini hissetmek icin asik olup ayrilmaya gerek yoktu.. Bazen hayatta istemedigimiz

olaylar oluyor.. Insaallah sizde bu durumdan kurtulursunuz.. Bellimi olur belkide beraber olursunuz tekrar..

sakin yanlis anlamayin, sadece paylasmak istedim, bu durumdan cikmak zor.. Kendinize güvenin ve inanin...

Ümidinizi ve umudunuzu her ne olursa olsun elinizden birakmayin..

herşeyi koy bir torbaya
hepsi çöp korkma dök
kurallara uymayı kabul et,hadi çök
gidenler uymayı kabul et,gel hadi beni sökkkkkkkkkkk
ben hiç uyudum mu?
sandın soğudum muuuu?
yalanların çoğu bi gün gelir geçer
gider batı doğu yönü kendi seçer
bu gün çabuk giden,yarın geri döner
içimde gerçeğin yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hemen pessssssssssssssssss eden çekip giden çabuk döner
senin ise döndüğün yok

seni çokkkkkkk seviyorum aşkımm herseyim benimmm
biliyorum bazen haksızlık yapıyorum sana üzüyorum hatta kırıyorumm ama inan çok üzülüyorum çokk çokkk çookkk pişman oluyorum çünkü kıyamıyorum sanaa
sen olsan bana yapmazsın biliyorum özür dilerimm
çokkk seviyorum senii kocamaaannnn

Seninle gurur duyuyorum...
Bu güzel haberi ben vermek istiyorum ama telefonunu açmıyorsun ki....
Hadi aç artık

:) Teşekkür ederim. Evet, bazen umutluyum ama bazen hiç umudum yok. Ben de her gece, "içimdeki yangını" söndür diye dua ediyorum ALLAHA. Yeniden beraber olamayız. Olmayız. Aklımdaki engelleri atamam. Unutamam söylenilenleri, yapılanları. Çok kırdı. Artık onu daha fazla sevecek bir kalbim yok. İçim acıyor, sanki ağzımı açınca alev çıkacak içimden. Belki de o yüzden böyle derin konuşuyorum sizin tabirinizle :)

msnde yeni sevgilinin adını iletine yazmışsın ya talihliyi açıklar gibi olmuş.İlla bi şey yazacaksan...

Ne bileym aşığım yaz,sevgilim var yaz ya kızın adını soyadını yazmakta nedir? İnsana akıl lazım di mi canım benim

Nane limonumu içiyorum.
Yanına hasta gelmiim diye.
Sapasağlam olmalıyım ki sarılıp öpebileyim gönlümce.

Ortalık bu durumdayken hainler pusudayken ben seni nasıl askere göndereceğim hee söylesene..?
Korkuyorum...
Gurur duymam gerekirken korkuyorum...
Dünyam herşeyim sana bişey olursa ben ne yaparım...?
Allahım yardım et bize..

Ne garip, herkes kendi derdiyle yanar dururmus derler, genelde de dertler birbiine benzemez.. Ama o arkadasim da

her gece her gece "ben yandim ..... . Sende yanasin" derdi.. Aglama seslerini duyardim.. Aman Allah´im ne günlerdi..

yada ne geceler... Bazen Yeter artik, gel kendine, artik yanacak bir yerin kalmadi o yüreginde derdim ama iste..

Bosuna demiyorlar ve bosuna da gercek degil "ATES DÜSTÜGÜ YERI YAKAR".. Sonrasi ise toparladi kendini,

coook güzel atlatti...

Ise verdi kendini, sosyal aktivitelere... Ayri yasiyoruz artik uzak bir yere tasindi... Hayatini tekrar eline aldi.. Tabi

bu gündüz görünen geceyi bir Allah birde dertli bilir... Basarilar diliyorum size...

Herseyin güzel olmasi dilegi ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…