Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tuhaf laflar edebılırım senı belkı kırabılırım ama sen anlarsın cunku benı tanırsın...
bu kaar cabuk alınma o zaman hadı sar hadı sarıl banaaaa

Gözlerinin kahvesinden koy ömrüme 40 yılın hatırına sen kalayım

Cemal Süreyyaydı sanırsam ..

Aşk yaşıyoruz bulutların üstünde, yağmurlarla Aşk saçıyoruz yeryüzüne... Bizde tükenmez bir Aşk var.. Seni çok seviyorum.. Çok seviyorum

cok sevdigim bir ablamin "kopan yerden baglamayi bileceksin, yoksa yüremez" dedigini hatirlatiyorum artik kendime..
disardan bakarsan hicbir sorun yok, hatta mükemmel bir tablo var, peki ben niye celisiyorum kendimle, neden hep ac kaliyor ruhum??
cevabin yok biliyorum, bu yüzden susmaya devam ediyorum..

Bugün sesini duymadım ya ASKERİM çok buruğum bılıyomusun... Hissediyorum aklın bende.. DUALARIM tüm ASKERLERİMİZLE... Arayana kadar uyumam askerim uyumam bende senle nöbet tutarım ömrümsün benim çok az kaldı

hoşuna gidiyor dimi hem beni bırakıp gidip, hemde sürekli yakınlarımda dolaşman....
artık senle ilgili birşey duymak görmek istemiyorum...
okulumun yakınlarına geliyorsun ve benim arkadaşlarımla geziyorsun...
bense kimseyle yakınlık kuramıyorum senle ilgili birşey söylemesinler diye............
seni Allaha havale ediyorum... umarım en yakın zamanda umarımmmmmm !!!!!!!!!!

ne bu yaaaa tam unuttum diyorum hortluyorsun biyerden, yakma canımı yeter artık 2 senedir yaktığın....
defol git kendi hayatına!!!!!!!!

sen ne tatlı bi sevgilisiiinn böyleee, masal gibii bi aşk yaşıyorum sayende prenses gibi hissediyorum kendimii beni sevdiğini daha derin hissediyorumm... senelerdir bitmeyeen bir aşk.. sen iyiki varsın sevgilim

umarım kendine örnek alacak başka birini bulmuşsundur

senden kurtuldum ya aradan da tam 3 sene kadar geçmiş.. en son imza bile istemiştin benden hakkında düşüncelerimi yazıp bide imza atıcakmışım.. kaçmak için çok uğraşmıştım ama gene yakalamıştın beni. nasıl bi kızdın sen ya ama yine de iyi biri olduğuna inanmasam hiç ama hiç konuşmazdım seninle.yolun açık olsunn

bu olay burda kalmaz bana yaşattığın tüm stresi sizde yaşıcaksınız!!!!!

seni seviyorum aşşkıım
bi daha aynı şeyleri yaşamayalım artık.
herşey şimdiki kadar güzel olsun bana güvenmeye başladığını görmek bile çok güzel

İlk seni seviyorum dedigin günü hatırladımda söyledin ve bunu benden çok sık duyamıcaksın dedin Laçkalaşmasın bu kelime bi anlamı olsun her duyduğunda daha çok sevin aslında haklıydın etrafta aşkm canım cicim ölürüm sana seni seviyorum diyenlere bakıyorumda cidden kelimenin anlamını yok ediyolar yalan yanlış sarfediyolar o sözleri
sen yine sadece içinden geldiginde söyle :123:
şey şimdi benimde içimden geldi seni seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…