Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
değişebileceğine dair hiç bi umudum olmadığı halde seni sevmem garip geliyor değil mi ?
dün ben ağlayınca sen de başını dayayıp ağladın ya o zaman uzaklaşasım geldi ordan bu sefer sondu demiştim ya kendi kendime sen bilmiyorsun tabi. eğer bir daha aynı şeyler olursa herşey SON bulacak sevgilim. öyle bir son bulacak ki canın yanacak.

Sabırsızım sabırsızzz... Gel bi an önce geelll. Şimdi nerdesin acaba... Akşam mesaj atmanı bekliyor olacağım.

Çok güzel bir şarkı dinliyorum 2 saattir.
Sözlerini anlamıyorum ve bir türlü de bulamadım anlamını ama hissediyorum ki tam sana söyleyeceğim şeyleri anlatıyor.
Anlayabildiğim tek şey dudaklarımdan diye başlıyor.....gerisini çözemedim.
Ama karmakarışığım bu aralar.Sanma ki yumuşadım.
Bazen her şeyi öylece bırakıp gidesim geliyor
Ama bana verdiğin huzurdan vazgeçemiyorum
Yine zamana bırakıyorum her zamanki gibi...

Bana seni sorsalar çok bencil der geçerdim
Ama bugün ağlayan arkadaşına sarılarak teselli etmen çok hoşuma gitti hep böyle ol :81:

:) Ben de çok dedim. Ben yandım, beni yaktın , sen de yan. Sen de kavrul. Beni böyle ağlattın ya sende ağla sebebi de ben olayım inşallah dedim hep. Ben de atlatıcm biliyorum... Ama onun da yandığını görmek istiyorum ya, kapıma gelsin yndığını göreyim bi. Sağol canım, senin için de her şey çok güzel olsun inşallah...

sensiz nefes alamıyorum sanki yaşamıyorum..biran evvel sağsalim dön nolur

dün gece aylar sonra rüyamda gördüm seni sanki yüzünü unutuyo gibiyim
sabah kaltığımda buruktu içim biraz da olsa üzüldüm sanki bi an sanki bi an gerçekten benimleydin gece gibi hissettim
5,5 ay nasıl oldu anlayamıyorum işte
bittiğine sadece beynim değil kalbimde inanmaya başladı sanırım
bugün düşündümde başka hayatlar yaşıcaz üzülücez mutlu olucaz ama birbirimizden habersiz
artık ayrı ayrı ağlıcaz farklı şeylere gülümsicez
belkide bi gün başka biri için kalbin atmaya başlıcak ama genede içimde bunları düşününce buruk bir acı oluyor
her ne kadar beynime kalbime aksini söylesemdeeee unuttum desemde
sen şuan benim bu dediklerimi okuyamıyo olsanda sanırım hala seni seviyorum

ah be sevdiğim! acaba seni nasıl sevdiğimi bilsen hala böyle güvenmemeye devam eder miydin ?

Sinirlendirip sonra sanki çocukmuşum gibi hamburger yediriyimmi sana diyosun ya ..
Kızıyo gibi yapsamda çok hoşuma gidiyo ne zamandır sıkı sıkı sarılmaya bile fırsat bulamıyoruz çok özlüyorummm

Yanındayım aşkım, tam sana göre sağ bana göre sol tarafındayım,içindeyim ve hep orada kalıcam...
Üzüntünü sıkıntını uzaklaştıracağım,sana güzel bir ömür vereceğim aşkım
Korkma benim babamda senin baban aşkım...

Yozgatlı Jandarma Üsteğmen Murat Bek, Konyalı Jandarma Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer, İstanbullu Piyade Astsubay Bilal Özcan ve Jandarma Er Eyüp Çolakoğlu, Sinoplu Piyade Uzman Çavuş Halil Özdoğru, Çorumlu Piyade Uzman Çavuş Mustafa Aslan, Elazığlı Piyade Uzman Onbaşı Reşit Eracan ve Piyade Er Mehmet Ağgedik, Adanalı Piyade Çavuş Koray Özel, Akaralı Piyade Çavuş Yunus Yılmaz, Sakaryalı Piyade Çavuş Birol Elmas, Hataylı Piyade Onbaşı Mesut Cengiz, Erzurumlu Piyade Onbaşı Mesut Kazanç, Aksaraylı Piyade Onbaşı Yavuz Çoban, Samsunlu Piyade Onbaşı Fikret Özer, Kocaelili Piyade Onbaşı Hüseyin Güldal, Artvinli Piyade Onbaşı Soner Ateşsaçan, Kahramanmaraşlı Piyade Er İdris Çam, Gaziantepli Piyade Er Fevzi Kazak, Aydınlı Piyade Er Mehmet Çetin, Ispartalı Piyade Er Süleyman Kalkan, Bitlisli Piyade Er Ahmet Tunçer, Ağrılı Piyade Er Ramazan Akın, Kırklarelili Piyade Er Ufuk Bozkurt; kanınız zalimce aktı... Allah taksiratınızı varsa affetsin. ...
Bizim için feda ettiklerinize minnettarız....

Artık sana yazacak bişeyim kalmadı
Verdiğim kararın arkasında durmam lazım bu kez

Oda bana gittikçe bağlanıyo aradı bu akşam sesi öyle hoşuma gidiyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…