Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben seni ne aklımla ne kalbimle sevdim..olur ya..kalp durur..akıl unutur..ben seni ruhumla sevdim..o ne durur, ne unutur...!

yahu ne düşüncesiz bencil bir kişiliksin sen.

kaçıncıya söylemem bu bir üstüne alın, çeki düzen ver kendine. hoş bu söylemlerde havada asılı kalacak ya.....

ne yapayım ben bilemiyorum. nasıl anlatayım sana derdimi. ters yapıyorum olmuyor iyi oluyorum daha da cıvıtıyorsun.

şaşırdım kaldım yahuuu.

kaç zamandır iyi olmaya çalışıyorum ama orjinal bahar ayarlarına döneceğim galiba...

Yeter artık dayanamıyorum !

Her defasında daha fazla acıtıyorsun canımı !

AŞK bu kadar basit değil ! Bir insanın yüreğiyle oynamak bu kadar basit değil !

Hele ki yıllar verildiyse bu AŞK'a......

Git yalan aşk(!)larına sen !

Ben yalnızlığımla mutluyum !!!!!!

siz !!!!! sizi Allaha havale ediyorum,
sizki benim mutsuzluğum üstüne bir hayat kurdunuz,
umursamadınız aldırmadınız... benden bukadar!!!!
siz kaşındınız artık benim gülme, sizinde ağlama vaktiniz....
sonrada defolup gidiceksiniz !

asıl suç en başından beri bendeymiş.
düşündükçe anlıyorum.
beğendiği düğün davetiyesi bile basılmayan, bunda bile bir hainlik aramayıp kabul eden saf gelinde...
balık baştan kokar derler....
ama nasıl aşıksam aşk sadece gözümü kör etmemiş bütün duyularımı almış...
zamanla affederim diyordum ama zamanla daha net görüyorum olayları...
ah etmiyorum, Allah'a havale ediyorum.
bir gün sap gibi kaldığında anlayacaksın...
ben şimdiden anladım, ben sana bir kaç beden büyüğüm...
o içinde oturduğun evde, eşyalarda, yediğin, içtiğin şeylerde bile benim emeğim hakkım var...
hiç birini helal etmiyorum...
şimdi içine sine sine otur.

Ummanında Kaybolduğum Nursun
Azaba ramak kalmış şu dakikalarda
Beni Hayalinle korursun
Aranan yine SENsin saikalarda..

Canim suanda senden,evimden cok uzaklardayim ama 10 gun daha dayanmam gerekiyor, surprizini de inan ,cok ama cok merak ediyorum!!

Beni ne çok seviyorsun. :26::26: Ama benim aklımdan neler neler geçiyor. Oofff... (

sen suanda okuz gıbı uyurken hıc bısey umrunda degılken ben halen mutlu olabılecegımı dusunuyorum aslında bılıyorum bıtecek .. ama belkı olurum...yagmurdan kacarken doluya tutulmak ...ıste benımkıde ole bısıy..aslında 2 oda uzaksın o kadar..

Uyuyorsun ama için yanıyor uyuyorsun ama beni seviyorsun içinde ben varım biliyorum. 3 aydır özlüyorum seni ayrılıgımız bana iyi gelmedi ama zorundaydık.. Seni Çok Seviyorum

Çok aşığımmmmmmmmmmmmm aşkım sana çok gel artıkkkkkkkkk buralar hasret kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…