Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkıımm şah damarım ömrüm seni öyle seviyorumki tarifi imkansız bunu biliyosun ama itiraf etmeliyimki senden korkuyorum ödüm kopuyo senden taamm bi öküzsüüüünn :)) ooh be rahatladım :18:

( allah sabır versin çok üzüldüm

biliyor musun hiç seni unutabilecekmişim gibi gelmiyor.
oysaki unutacağıma eminim, ama şuan öyle hissedemiyorum.
senden başka kimseyi seni sevdiğim kadar sevemezmişim gibi geliyor.
oysaki belki de daha çok seveceğim biri çıkacak karşıma.
ama şuan böyle hissedemiyorum.
özledim, ama sen bilmeyeceksin.

Yürüdüğüm yollardan hep dönecek miyim adımı her andığın zaman?

nie en basından kabul etmedim ki seni nie göremedim gercekleri ve sen neden daha iyi anlatamadın ki kendini şimdi baska yerde baska insanlarlasın mutlumusun evet açmadım aradığında çünkü kızgınım sana

bilmeden süprizim için benimle birlik oldun işimi kolaylaştırdın teklifinle sevgiliiiimmmm bian evel yarıın olmalıı ve doğum gününe beraber girmeliyiz çoook heycanlıyıııımmmm çoooookkkkk 2008deki doğum gününde, doğum günün haftasonuna denk geldiği bi zaman tatile gidelim demiştiiim geçen sene c.tesiye denk geldi ve askerdeydin.. Bu senede bayrama denk geldii malesef bu dileğimizi ertelemek zorunda kaldık aşk'ım bundan sona haftasonuna denk geldiğinde büyüüük bi süpriz yapıcam evlide oluruz hem o zaman ah zaman aksıııınnnn hemenciciiikkk

bugün beni gördüğüne eminim görmemiş gibi yapmanda komikt doğrusu:))

Seni inanılmaz özledim. Çok çok. Hiçbir erkek senin gibi değil. Kimsenin yanında seninle olduğum zamanki kadar huzur bulmuyorum. Bana güven veriyorsun, sadece yanımda dursan yeter. Sadece seni sevdim ben. Seni seni.

Sana inandım koştum geldim
Dünde ne vardı unuttum geldim
Dünya yansın koyverdim
Bana biraz renk ver

Bana biraz aŞk ver..
Bana biraz hayat ver..
:78:

ay fenalık geldi 1aydan beri burdayım seni,evimizi veee yatagımdaaaaa uyumayııııııı çoookkk özlediiimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…