Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kader derler ya,alın yazısı.. Taa içimden hissediyorum canımdan öte cansın... ALLAHIM seni benden eksik etmesin.. Seni çok seviyorum..

iyiki seninle evlenmisim derdim... yüzüne de söylerim ama simarmasin ölüyorum gözlerine bakinca.. Allahim yeniden asik oluyorum galiba

Ne diyim ki ben sana çok çok çok pişman ol.
Akıttığın her damla için yan sen de...

haketti neler çektirdi bana anlatsam şaşarsınız belkı konu acarım

ooof of... aslinda haklisin basligi görünce, dedim erkek olasi sart degilya diye, önce icimden bela okumak geldi birilerine... yani bana eziyet eden pisliklere.. sonra esim bakinca ona askimi ilan etmek istedim.. sevgin ne kadar agir bassa da öfke nefret kin insanin aklina daha önce geliyor.. baslik acarsan, haberim olur umarim.. sIkIntIna ortak olmak isterim ama sen yine de üzme tatli canini...

Bayraklı Şantiyedekilere söyle seni çabuk göndersinler bana geri!!!

Bize nazar mı değdi birden bire birşeyler patlak verdi durdu ortada fol yokken yumurta yokken...
Bilemiyorum ama bu durumlara gelmemeliydik...
Bu denli kırılmamalıydık kırmamalıydık.
Olmadı olmadı...

*********Mutlu yıllar ... ilk ve son doğum günü kutlaması sana...DÜn doğumgünündü... hatırlıyorum... Ama hatırlamayı unuttum...

Sen, benim kendi doğum günümde bile ağlatmayı başarmıştın. Her saat arayıp nasıl olduğumu sormuş fakat doğum günümü kutlamamıştın.. Hatılamıyordun... sana bugün benim doğum günüm dediğimde .... beni terslemiştin... Kutlamamı bekleme akşamı bekelseydin süpriz yapacaktım demiştin... Ne süpriz ama.. En son kutlayarak süpriz yapacak kadar ODUNSUN... İnsan unutsa bile özür dilerdi... sen bunda bile üste çıkmayı başarmıştın..." Doğum gününü en son ben kutlamak istedim demiştin"... herkes gittiğinde bir tek ben olacağım hep seninleyim diyecekmişin akşam sana bu mesajı atacaktım demiştin... o zamanlar içtenliğine ve doğruluğun ainanmıştım. Herkes gitti ama sen yanımda değildin. beni yanlız bırakmayacaktın.. 2 ay yanlız bırkatın.. sonrada sabırsız ve tutarsızm oldum sayende... beni bırakmak için 2 ay bahane uydurmana gerekte yoktu... Allah sana senin gibi düşüncesiz, kinci, seni her daim aldatacak bir bayanla karşılaştırsın. Yaptıklarının hesabını Allahtan bulasın...

her konuda bencil, kinci insan bir yaş daha yaşladın. Seni Allaha havale ediyorum.... ****

Yaralarımız hep kanıyor aslında...
Belki de birbirimize göstermemek için kaçıyoruz zaman zaman...
Bazen beraber sarıyoruz bazen de tek başımıza!
Ne olacak halimiz sevgili sen söyle,diner mi acılarımız bir gün?
Biter mi bu hasret?

Bizde bir kıvılcım var biliyor musun?
Her an patlayabilir...

hayatta evlerin kapıları gibi olsa keşke , bazen yazabilsek oraya kısa bir süreliğne kapalıyız, yeni bir hayata gidiyoruz diye.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim
Bütün adi insanlarıda sen tanıyorsun , tıpkı onlar gibisin
Nasıl olsa yüzsüzce burayı okuyacaksın
İnşallah anlarsın.. Bir kezcik hayatında bir kezcik insan ol ve yalan söyleme!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…