Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haykirsam ellerimi acsam yalniz sana

aglasam cocuk gibi

eskileri anlatsam dervis gibi apdal gibi tapar gibi

paramparca

haykirsam cocuk gibi...

Az kaldı senli günlere, az kaldı özlemsiz günlere, az kaldı bir ömür birlikte olmamıza.

Seni çok özledim....................
Ama çok !
Çok mutlu ol, ama beni unutma... Benim seni unutmadığım gibi

Ne kadar gereksiz konuşmalar yapmışım seninle,şimdi farkettim.

O kadar gereksiz birisin ki,muhabbetlerde haliyle gereksiz bir hal alıyor.

Acaba dediklerimin çoğunu doğru anladın mı?Hiç sanmıyorum...

Bende seni anlamadım...Ne tesadüf

sen benimmm herşeyimm..din. tek eksiğim sendin sen gelince tamamlandı, huzursuzluğmn rüzgarı dindi..şimdi çok yalnızm mutsuzm huzursuzm..çok kısa sürdü herşey mutluluğmzz bitecegni bile bile direndik..bitmedin içimde tam 4 yıl oldu bitmiycksn hep kalbmde bir sızı olarak kalacaksın çok isterdm seninle olmayı ama yapamazdm..inanmaya gücüm yetse gidermiydim?

bitanem... 4 yıldır hayatımı dolduran tek varlık.. yüzümün tek gülme sebebi... yanında huzur duyduğum... 4. yılımızı bitirdik bu gece itibariyle.. iyi ki 4 yıl önce bana aşkını itiraf etmişsin.. iyi ki ben de kabul etmişim.. iyi ki çıktım karşıma.. iyi ki hayatımdasın... iyi ki benimsin ve iyi ki seninim... seni hayatımın anlamı,sevgilim, bitanem

bittimi hikayemiz bu ne biçim son böyle.....................

"Kendimden geriye" bizim şarkımız olsun.
Öyle bi noktaya gelelim ki benden hiç vazgeçeme.

Senin kimseyi sevemiyeceğini düşünürdüm.. Yanılmışım... Sen sadece BENİ sevemedin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…