Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kavga edelim dışarda bağıralım çağıralım, sana tokat atıyım ama sen bana vurmaya kıyma kıyama elin kalkmasın bana.. Sonra tam ben arkamı dönüp gidecekken kolumdan sıkıca tutup çek kendine, " Sen benimsin nereye gidiyosun " de susayım.. Özür dilercesine bakıyım sana ama sen beni çoktan affetmiş ol.. Öyle bi aşkımız olsun ki kavga ederken bile insanlar kıskansın bizi.. Öyle sevelim ki birbirimizi herkes aşkın anlamını bizde bulsun.. Bi mesajınla havalara uçur beni , atmadığında dyanamayıp triplere gireyim.. Ama ne olursa olsun hiç bi tartışmada , kavgada asla ' Bitti ' kelimesi geçmesin.. Hadi yazdık sinirle oldu diyelim özür dileyelim ama ,
- ' Sakın başkasının olma

Ben zaten cildirdim, yüreyim cöllerde.
Avaren olmusum, sevdam dillerde.
Zaten cildirdim, yüreyim cöllerde.
Avaren olmusum, sevdam dillerde. Deli dolu Sözlerin, o Güzel gözlerin.
Yakiyor yüregimi bitmek bilmez bu sevgin.
Deli dolu Sözlerin, o Güzel gözlerin.
Yakiyor yüregimi bitmek bilmez hic tükenmez,
Sana olan bu sevgim.Emrine agmadeyim...

Ben , senden vazgeçtim. Yoruldum yarattığın engellerden. Her seferinde karşılaştığım başka başka senden. Sende bir değerim olduğuna hiç inanmıyorum.. Vazgeç sen de bende diretmekten. Biliyorum istediğini alamadın. Olsun başka oyuncak bulursun. Ve ben geçmişte olan hiçbir şeyi unutamam.Bana geçmişte olanları unutturacak bir sen olduğunu da sanmıyorum sende. Ama inan kızmıyorum,artık hiçbir şeyin bir önemi yok.Çünkü biz diye bir şeyin olmadığını anladım.. O yüzden, pes ediyorum.. Mutlu olsun hayat şimdi... Ve hayatla iş birliği yapan sen de.

Sen de çok sev beni tamam mı? Lütfen çok çok sev. Benim kadar çok.
Seni çok seviyorum.

Alınyazım..Kaderimm..Kalbiim..Ömrüümm..Sol Yanım..Ruh Eşim..Hayat'ımm..Yaşama Sebebim..Kurban Olduğum Yariimmm..
Seniinle Yuva kurmak için sabırsızlanıyorum.. Ölürüm senin gülüşüne.. Kıyamam göz yaşına..
ALLAHIM bizi nazarlardan korusun..
SENİ ÇOK SEVİYORUMMM ÇOOOOK SEVİYORUMM.. ÇOK ÇOK ÇOOK...

Son düzenleme:
Gözlerin hala ilk günkü gibi parlıyor!!!
Bitmesin,hiç bitmesin!

5 gün oldu ...
Daha aylar geçicek belkide sensiz ve ben bir gün alışıcam yokluğuna .

Oraya gitmek çok istiyorum sevgilim.. İçim okadar kıpır kıpır ki.. Bu yüzden kesinleşene kadar kimseye bişey söylemicem, olmassa çok üzülürüm çünkü

Tam bir ahmaksın seni istiyorum seviyorum dediğimde kabızlık çekmeyip gelicektin bana şimdi ne istiyorsun belanımı gerizekalı bittin bebeğim ya dönüp bakmam bir daha benden bir tane daha bulamadığını bu kadar belli etme istersen şimdi sus ve rahatsızlık verme

Yarin dogum günüm bana ne aldin cok merak ediyorum.
Hediye bahane, ben sadece seni istiyorum.

artık sen beni aramadğn bana yazmadğn sürece yazmayacağım aramayacağm seni yoruldm bişiler için çabalamaktan. seni çok seviyorum belkide sırf bunun için gtmeliyim çok zor inan senden uzak kalmak çok zor olucak hissediyorum bi fırtına bekliyorum yüreğimde..

bugün yine bahsettik senden. uzun uzun...
özlemişim seninle ilgili konuşmayı, yeni evli bir arkadaşla takılıyorduk...
ne güzel şeyler yaşamışız...
benim unutmamam normal, unutamamam çok normal...
ya senin hemen unutman, bir çırpıda silip atman???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…