Fatmgül Elbiseleri .. Yardım edin kızlar ..

Goncaagul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
414
2
0
Konya
Daha önce konu açmıştım ama ilgilenen olmadı belki bu başlık altında ilgilenirsiniz diye düşündüm :)
Ya kızlar ben aradığım elbiseyi bi türlü bulamıyorum ya :43: ya çok kısa oluyor yada parası çok tuzlu olyuor. Hani Fatmagülün elbiseleri varya .. Bazılarını çok beğeniyorum ama yok işte hiç bi yerde bulamıyorum o tarz elbiseler :2:Tam 1 yıldır arayış içerisindeyim ama yok yok:(.. Diktireyim dedim.. 90 Tl'ye mal oluyor :53: Hani istediğim gibi olacağına emin olsam veririm parasını ama ne malum istediğim gibi olacağı.. Belki içime sinmiycek.. of kızlar yaa durum bu işte bana biraz tavsiyelerde bulunursanz çok sevinirim.. Elbise diktirmelimiyim sizce ? Ha bu arada beğendiğim tarzdaki elbiselerin resimlerini de koyayım ..
İşte bu tarz elbiseler çok hoşuma gidiyor ama bulamıyorum :(

$adsýz2.webp
$adsýz.webp
$264996_254405044573705_136492329698311_1179597_245321_n.webp

Kızlar buda çok tatlı, çok hoşuma gitti :69: Bu tarz elbiselerde hoşuma gidiyor :)

$285050_124243561001034_110892172336173_182031_3195482_n.webp

Son düzenleme:
canım malesef bende hiç rastlamadım bu tür elbiselere bence onalrda özel dikim olabilir ama 90 tl de çok fazla geldi bana bu elbiseler için sondaki hadi yne verilir 90 lira ama diğerlerine değmez gibi geldi :31:

canım malesef bende hiç rastlamadım bu tür elbiselere bence onalrda özel dikim olabilir ama 90 tl de çok fazla geldi bana bu elbiseler için sondaki hadi yne verilir 90 lira ama diğerlerine değmez gibi geldi :31:

Yok hani öyle yaptırmıycam zaten o tarz yaptırcam yakası boyu bide belden oturtması öyle olacak kumaşı tabiki öyle değil bilen arkadaşlara soracagım ıste vücuduma ne tür etek tipleri uyar falan diye pat diye bunu göstermicem :)

Yok hani öyle yaptırmıycam zaten o tarz yaptırcam yakası boyu bide belden oturtması öyle olacak kumaşı tabiki öyle değil bilen arkadaşlara soracagım ıste vücuduma ne tür etek tipleri uyar falan diye pat diye bunu göstermicem :)

anladım canımm. inş hayalindeki elbiselere kavuşursunn:1::1:

Selam belkı incelemişsindir ama dizinin blog sitesinde yazmaz mı.Elbiseler nereden veya sponsoru kım.:44:

Bende bı ara asi dşzşsşndeki elbieselere takmışdım ama aradan 3 yıl gecdikden sonra bulmam cook zordu.:43:Asi nin elbiseleride güzel.

Yinede bulursan burada yayınlar mısın...:54:

Selam belkı incelemişsindir ama dizinin blog sitesinde yazmaz mı.Elbiseler nereden veya sponsoru kım.:44:

Bende bı ara asi dşzşsşndeki elbieselere takmışdım ama aradan 3 yıl gecdikden sonra bulmam cook zordu.:43:Asi nin elbiseleride güzel.

Yinede bulursan burada yayınlar mısın...:54:

Tabiki yayınlarım canım fakat sponsprların sitelerinede baktım yoktu, çok araştırdım kızlar bildiğiniz gibi değil :) Ama daha araştıracağım aynı zamanda para biriktireceğim. Bulamazsam artık diktircem çünkü giyebileceğim tek elbise tarzı bu :16:

Son düzenleme:
fatmagülün elbiselerini atölye mariposa adında bir butik yapıyor. çok güzel bir butik vintage elbiseler dikiyorlar. vintage tarzını beğniyorum maskülen giyimden kesinlikle daha ayrıntılı ve daha güzel

aslında annelerimizin gençlik yıllarındaki elbiselere benziyor bu modeller. annenin önereceği çizim ve modelle güvendiğin terziye diktirebilirsin.

bende bayiliyorum bu tarz elbiselere. Genelde vintage dress diye aratinca cikiyor. Ben net alisverisinde cok buluyorum.Site ismi vermek yasak mi bilmiyorum ama?

Daha önce konu açmıştım ama ilgilenen olmadı belki bu başlık altında ilgilenirsiniz diye düşündüm :)
Ya kızlar ben aradığım elbiseyi bi türlü bulamıyorum ya :KK43: ya çok kısa oluyor yada parası çok tuzlu olyuor. Hani Fatmagülün elbiseleri varya .. Bazılarını çok beğeniyorum ama yok işte hiç bi yerde bulamıyorum o tarz elbiseler :2:Tam 1 yıldır arayış içerisindeyim ama yok yok:KK43:.. Diktireyim dedim.. 90 Tl'ye mal oluyor :KK53: Hani istediğim gibi olacağına emin olsam veririm parasını ama ne malum istediğim gibi olacağı.. Belki içime sinmiycek.. of kızlar yaa durum bu işte bana biraz tavsiyelerde bulunursanz çok sevinirim.. Elbise diktirmelimiyim sizce ? Ha bu arada beğendiğim tarzdaki elbiselerin resimlerini de koyayım ..
İşte bu tarz elbiseler çok hoşuma gidiyor ama bulamıyorum :KK43:

Eki Görüntüle 293277
Eki Görüntüle 293278
Eki Görüntüle 293279

Kızlar buda çok tatlı, çok hoşuma gitti :KK69: Bu tarz elbiselerde hoşuma gidiyor :)

Eki Görüntüle 293280
Merhaba :-) Bu tarz elbiseleri ben de cok begenıyorum ve severek gıyınıyorum bence modası da gecmez nerden bulduğum ıse sosyal medya da sedna otontik dıye bır site var işte ordakı elbıselerın hepsini incele Fatmagül ün giydiği elbiselerın birebır aynısına rastlayacaksın özel dikim de yapıyorlar kumaşını sen belırleyebılıyorsun mesela Viskon - pazen -penye vs vs Sevgiler :-)

Google e vintage basma elbise verdiğinde aslında öyle tarz elbiseler çıkıyor

Ya kızlar ben aradığım elbiseyi bi türlü bulamıyorum ya :KK43: ya çok kısa oluyor yada parası çok tuzlu olyuor. Hani Fatmagülün elbiseleri varya .. Bazılarını çok beğeniyorum ama yok işte hiç bi yerde bulamıyorum o tarz elbiseler :2:Tam 1 yıldır arayış içerisindeyim ama yok yok:KK43:.. Diktireyim dedim.. 90 Tl'ye mal oluyor :KK53: Hani istediğim gibi olacağına emin olsam veririm parasını ama ne malum istediğim gibi olacağı.. Belki içime sinmiycek.. of kızlar yaa durum bu işte bana biraz tavsiyelerde bulunursanz çok sevinirim.. Elbise diktirmelimiyim sizce ? Ha bu arada beğendiğim tarzdaki elbiselerin resimlerini de koyayım ..
İşte bu tarz elbiseler çok hoşuma gidiyor ama bulamıyorum :KK43:

Eki Görüntüle 293277
Eki Görüntüle 293278
Eki Görüntüle 293279

Kızlar buda çok tatlı, çok hoşuma gitti :KK69: Bu tarz elbiselerde hoşuma gidiyor :)

Eki Görüntüle 293280
Bir de Fatmagül'ün üzerinden hiç çıkarmadığı Bej rengi kremsı bı hırkası vardı uzun hatırlarsanız o ise Benetton da satılıyor ben görunce hemen satın almıştım hala var mı bılemıyorum yanı paylaşmak istedım Iyıakşamlar .

Back
X