Fatoosh'un Diyet Günlüğü

Fat0osh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
10
0
36
Diğer
Kızlar bende zayıflamaya karar verdim :)) daha önceden 80 kiloydum ani bi kararla spora ve diyete başlamıstım bundan 2 sene önce ve 22 kilo vermiştim (58 kilo olmuştum). Daha sonra yine kendi isteğimle diyetle 56 kiloya düşmüştüm.. fakat bende şöyle bir sıkıntı var bazen aşırı abur cubur yeme krizleri oluşuyor ve sınır tanımadan bi 15-20 gün boyunca sürekli abur cubur yiyorum (doğal olarak bu bana kilo olarak geri dönüyor) :( . Yine aynı krizlerden tuttu ve yaklaşık 1 aydır sürekli bu şekildeyim. Yine diyet ve spora başlamaya karar verdim.. Gaz versin diye xxxx siparişi de verdim :D Gel elimde fakat diğeri daha gelmedi.. Bu arada xxxx sitesindende hulahoop sipariş vermeye karar verdim :D. İnşallah işime yararlar. Yarın ilk günüm bana şans getirin :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bende zayıflamaya karar verdim :)) daha önceden 80 kiloydum ani bi kararla spora ve diyete başlamıstım bundan 2 sene önce ve 22 kilo vermiştim (58 kilo olmuştum). Daha sonra yine kendi isteğimle diyetle 56 kiloya düşmüştüm.. fakat bende şöyle bir sıkıntı var bazen aşırı abur cubur yeme krizleri oluşuyor ve sınır tanımadan bi 15-20 gün boyunca sürekli abur cubur yiyorum (doğal olarak bu bana kilo olarak geri dönüyor) :( . Yine aynı krizlerden tuttu ve yaklaşık 1 aydır sürekli bu şekildeyim. Yine diyet ve spora başlamaya karar verdim.. Gaz versin diye xxxx siparişi de verdim :D Gel elimde fakat diğeri daha gelmedi.. Bu arada xxxx sitesindende hulahoop sipariş vermeye karar verdim :D. İnşallah işime yararlar. Yarın ilk günüm bana şans getirin :)))

hoşgeldin canım.günlüğün hayırlı olsun :)

boyunu ve yaşını yazmamışsın.abur cubur hepimizin sorunu.ama mademki bu yola girdik dikkatli olmak zorundayız.jel olayı bir bakıma işine yarayabilir ama zayıflama hapları bence sağlıksız.hedef kilon nedir?

sana başarılar diliyorum canım.inşallah istediğin kiloya inersin.görüşmek üzere:34:

Teşekkür ederim :)
Boyum: 160 kilom : 62 çıktı bugün tartıldığımda. (1 ayda 4 kilo almışım :'( )
Hep fastfood ve çikolata yemekten bu şekilde oldu. Bugünden itibaren ikisinide hayatımdan çıkarttım :)
Bugün başladım spora, yağ ölçümü falan yaptılar. Sonuçlarda çok az su içtiğim ve metabolizmamın yavaş olduğu çıktı :/
Çok zor bir şekilde başladım güne ama İnşallah değecek :)
Canım biliyorum diyetle kendi iradenle hapsız zayıflamak daha sağlıklı ama psikolojimi olumlu etkiler diye aldım :/
Sonuçları paylaşacağım :)

Teşekkür ederim :)
Boyum: 160 kilom : 62 çıktı bugün tartıldığımda. (1 ayda 4 kilo almışım :'( )
Hep fastfood ve çikolata yemekten bu şekilde oldu. Bugünden itibaren ikisinide hayatımdan çıkarttım :)
Bugün başladım spora, yağ ölçümü falan yaptılar. Sonuçlarda çok az su içtiğim ve metabolizmamın yavaş olduğu çıktı :/
Çok zor bir şekilde başladım güne ama İnşallah değecek :)
Canım biliyorum diyetle kendi iradenle hapsız zayıflamak daha sağlıklı ama psikolojimi olumlu etkiler diye aldım :/
Sonuçları paylaşacağım :)

hedef kilom 1 ayda 55 :)

boyumuz aynıymış :) inşallah hedef kilona ulaşırsın canım.başarılar :)

Dün sabah acayip derecede çarpıntılarım oldu uyandığımda,
kalkamadım bir müddet daha sonra kahvaltı yapmak için kalktım mecburen onu da yapamadım doğru düzgün (ellerim titrediği için). İnternette haber sayfalarına bakarken tesadüfen bir haberle karşılaştım.
Bu kullandığım ürünün kalp sağlığını bozduğunu ve ürünü geri topladıkları, satışının yasaklandığı haberini gördüm.
Ve bu sabah yaşadıklarımın sebebini anladım, direk çöpe attım hiç düşünmeden.
Şu anda hala çarpıntılarım devam ediyor.

İnşallah biran önce kurtulurum bunun etkisinden... :(

Back
X