Gece 10 dan sonra çalışan makinaya kimse bir şey demiyor mu? Ben o saatten sonra ev süpüren ya da çamaşır yıkayanı yöneticiye şikayet ediyorum çünkü direk tüm ses benim eve geliyorÇok şaşırdım makinalari %90 gece 10 dan sonra calistiririm camasir makinasi haftalik en az 4 kez çalışır 2 kez de kisa programda calisir fırın lazim olduğu her an kullanılır haftaaa 2 kez en az yarımşar saat ütü haftalık 1 saat çalışır karanlığı sevmem ışıklar yanar bazen antrenin ışığı sabah kadar yanar çocuk gece tuvalete kalkar ara ara geceleri kombiyi açtık son fatura 123.. ayrica annem tek yaşıyor ona gelem fatura asagi yukari bellidir 50 60. Bir ay diger yılların ayni ayina gore 65 falan geldiu icin fatura yerine detayli inceleme raporu gelmişti.
Bu karşılıklı anlayış ile alakalı benceGece 10 dan sonra çalışan makinaya kimse bir şey demiyor mu? Ben o saatten sonra ev süpüren ya da çamaşır yıkayanı yöneticiye şikayet ediyorum çünkü direk tüm ses benim eve geliyor
Bi sefer tam 6 hafta tatile gitmiştik, yıl 2014 dü.. istanbuldaki evimize bi ay hiç kimse girmediği halde tam 104 tl elektrik faturası gelmişti hiç unutmam.Bende elektrik faturasıyla alakalı bi konu açmayı düşünüyordum bende muzdaribim
Akşamdan akşama eve giriyoruz ışık açmayız bile loşu severiz. Tv açılmaz. Ütü çok nadir. Elektrik süpürgesi çamaşır ve bulaşık mak haftada 1 çalışır. Gelen son fatura 112 tl
Sürekli evde olup hergün makina açan fırın açan bi akrabamıza 90 tl geliyor evlerimiz çok yakın bende nedenini araştırıyorum
Konu takipteyim
Annemin ev eski yereşleşim yeri ve eski ev. Benim semtim daha iyi ve evim daha yeni.
Ben çalışırken aynı dediğiniz gibi hiç bir şey kullanılmıyordu eşim annesinde yerdi ben işten geç çıktığım için genelde o zamanda 80 tş civarıydı şu an doğum izninde full evdeyim bebeğin abartısız her gün çamaşırları ve üstüme başımıza kustuğu için ayrı bizim çamaşırlarımız makine durmuyor. Evde olduğumdan bulaşık makineside 2 günde 1 çalışıyor. Ve sonuç yine 80 90 tl. Ben anlamıyorum yaniBende elektrik faturasıyla alakalı bi konu açmayı düşünüyordum bende muzdaribim
Akşamdan akşama eve giriyoruz ışık açmayız bile loşu severiz. Tv açılmaz. Ütü çok nadir. Elektrik süpürgesi çamaşır ve bulaşık mak haftada 1 çalışır. Gelen son fatura 112 tl
Sürekli evde olup hergün makina açan fırın açan bi akrabamıza 90 tl geliyor evlerimiz çok yakın bende nedenini araştırıyorum
Konu takipteyim
Ben çalışırken aynı dediğiniz gibi hiç bir şey kullanılmıyordu eşim annesinde yerdi ben işten geç çıktığım için genelde o zamanda 80 tş civarıydı şu an doğum izninde full evdeyim bebeğin abartısız her gün çamaşırları ve üstüme başımıza kustuğu için ayrı bizim çamaşırlarımız makine durmuyor. Evde olduğumdan bulaşık makineside 2 günde 1 çalışıyor. Ve sonuç yine 80 90 tl. Ben anlamıyorum yani
Evet , ben de bahsetmeyi unutmuşum. Evde iki telefon, bir akıllı saat, bir tablet aksamdan sabaha kadar sarjda öylece duruyor.bizde iki kişiyiz sürekli evde biri var genelde 80-90 geliyor ama bizim evde sürekli laptop,tv açıktır gece 2-3e kadar.
Bizim de aksam teleevizyon açık. Kısık sesle 12 ye kadar eşim oylece açık tutar. Ve bayağı büyük tv.Mesela televizyon az yakar diyorlar ama bu dekoder vs de eklenince çok yakıyor
Örneğin evde hergün bulaşık makinası çalışır hafta sonu günde iki kez çalışır
Çamaşır makinası hergün ya da günde iki çalışır
Aynı şekilde çamaşır kurutma makinası da
Tv akşamları çalışır haftada 3-4 fırın çalışır be uzun süreler zira fırında yemek ya da yüksek ısı ızgara vs yapılır
Kettle el ayak gibi hiç kapanmaz
İki telefon ve tablet sürekli şarj olur bilgisayar çalışır
Süpürge az çalışır haftada bir ama saç kurutma makinası her gün çalışır vs
Son ay 112 lira geldi daha önce bu kadar olmamıştı kombi çalışınca 90 civarı gelirdi
Annem az çamaşır bulaşık yıkar ama ona fazla geliyor fatura çünkü gündüz de tv hiç kapanmıyor onlarda
Bizimkisi de site. Annemle benim aramda çok fark var. Ben ona bozuluyorum.O elektrik faturasindan bende muzdaripim.Anneme gelen miktar 20 lira bana geliyor 120 lira.Bu ne arkadaş neymiş bizim ev site diye geçtiği için ekstra ücret oluyormuş.Lanet gelsin ne yiyeceğiz çok merak ediyorum ya
Ben de şimdi yazdıkça aklıma geliyor. Bizim evde mikrofalga fırın var. Her gün bir kaç kez çalışır. Belki o da çok yakiyordurBen çalışırken aynı dediğiniz gibi hiç bir şey kullanılmıyordu eşim annesinde yerdi ben işten geç çıktığım için genelde o zamanda 80 tş civarıydı şu an doğum izninde full evdeyim bebeğin abartısız her gün çamaşırları ve üstüme başımıza kustuğu için ayrı bizim çamaşırlarımız makine durmuyor. Evde olduğumdan bulaşık makineside 2 günde 1 çalışıyor. Ve sonuç yine 80 90 tl. Ben anlamıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?