Fazla abartmak!

Bir sürü kişinin olduğu ortamda biri bana sana çok zor alıştım diğerlerine kolay alıştım. gizemli birisin çözmesi zor oldu dese asla birdaha konusmazdım. empati yaptığını zannediyorsun bence. toplum içinde birşeylerle itham edildiğini hayal et
Ne ithamı yahu?
Neyle itham etmişim ya? Ne saçmalıyorsunuz?

Ne ithamı yahu?
Neyle itham etmişim ya? Ne saçmalıyorsunuz?
düzgün konuş. millete de böyle konuşursan konusmamalari seninle normal. lafi söyle söyle. sonra aaa çok alıngan ben alınmam ki de. he canım oldu

Ablanın kafa bir milyon sen ona güzelsin desen de yanlış anlayacak bir tip.
İftiracı ne alaka? :KK48:
Bence görüşme bile..

Evet yanlış anlıyor en ufak birşeyi. Keyifsizsin neyin var dememe bile taktı. Bunu da “nasıl davranıyorum ne dedim de öyle düşüniyorsun,kötü birşey mı söyledim” gibi düşüncelere girmiş.. Halbuki ben onu düşünerek iyi mı gibisinden bir sorunu varsa konuşalım diye soruyorum.
İnsanlar cidden zor!

düzgün konuş. millete de böyle konuşursan konusmamalari seninle normal. lafi söyle söyle. sonra aaa çok alıngan ben alınmam ki de. he canım oldu

Neyle itham etmişim? Olayı nereye çekiyorsun? Durduk yere konuyu farklı yere çeken sensin şimdi de düzgün konuş diyorsun. Fikrin yoksa uzaklaş arkadaşım ya. Lafı cımbızla başka yerlere çekmeye ne gerek var? Ben böyle mı yazdım konuyu ki sen böyle anlıyorsun?

Çok yüz vermişsin valla. Ayrıca uğraşılmaz böyleleriyle. Görüşmeyi kesmen akıl sağlığın için iyi olur yoksa sen de onun gibi olursun

Çok yüz vermişsin valla. Ayrıca uğraşılmaz böyleleriyle. Görüşmeyi kesmen akıl sağlığın için iyi olur yoksa sen de onun gibi olursun

Yok canım ben onun bu yaptıklarını kafama takıcak birisi değilim. Bakma şimdi hamileyim diye üzüldüm söylediği kelimelere ama oturup niye böyle yaptı diye de düşünmem. Böyle insanların kendilerine zarar verdiklerini düşünüyorum.
Benim zoruma giden girdiği düşünceler. Yani olayı öyle abartmış ki şaşırdım :) hadi alındın olabilir ama iftiracı,kötü niyetli dediğimi nasıl çıkarabildin bir kelimeden? Neyse kendi huyu sonuçta beni alakadar etmez. Ben değer veriyorum ama mesafeli olmak en doğrusu anlaşılan.

Neyle itham etmişim? Olayı nereye çekiyorsun? Durduk yere konuyu farklı yere çeken sensin şimdi de düzgün konuş diyorsun. Fikrin yoksa uzaklaş arkadaşım ya. Lafı cımbızla başka yerlere çekmeye ne gerek var? Ben böyle mı yazdım konuyu ki sen böyle anlıyorsun?
zaten yazdım fikrimi. sen fikir yazan birine ne saçmalıyorsun dersen o da düzgün konuş der. cümlelerin gittiği yeri gerçekten de farketmiyorsun sanırım. senin konunda da o cümlelerde kadını arkadan iş çeviren, güvenilmez şekilde itham etmişsin. o söylediğin cümleler bu anlama çıkar. onda sinirlenmiş ki normal gayet

Evet yanlış anlıyor en ufak birşeyi. Keyifsizsin neyin var dememe bile taktı. Bunu da “nasıl davranıyorum ne dedim de öyle düşüniyorsun,kötü birşey mı söyledim” gibi düşüncelere girmiş.. Halbuki ben onu düşünerek iyi mı gibisinden bir sorunu varsa konuşalım diye soruyorum.
İnsanlar cidden zor!

Ooo abla klinik vaka. :KK48:
Bence sen ona normal zamanında (gerçekten görüşmek istiyorsan) bu alınganlığının hiç iyi olmadığını, sosyal ilişkilerine zarar verdiğini anlat..

zaten yazdım fikrimi. sen fikir yazan birine ne saçmalıyorsun dersen o da düzgün konuş der. cümlelerin gittiği yeri gerçekten de farketmiyorsun sanırım. senin konunda da o cümlelerde kadını arkadan iş çeviren, güvenilmez şekilde itham etmişsin. o söylediğin cümleler bu anlama çıkar. onda sinirlenmiş ki normal gayet

Sen lafının nereye gittiğinin farkında mısın peki? Ben başka birşey yazdım sen hala “iş çeviriyorsun” dediğimi söylüyorsun :) nerden uyduruyorsun bu kelimeyi? Benim konumda böyle bir kelime geçmedi?

Ooo abla klinik vaka. :KK48:
Bence sen ona normal zamanında (gerçekten görüşmek istiyorsan) bu alınganlığının hiç iyi olmadığını, sosyal ilişkilerine zarar verdiğini anlat..

Ben bunu onunla konuşursam kesinlikle konu çok farklı yerlere gelir diye korkuyorum :)
Ben onu şuan kendi haline bırakıcam. Besbelli ki zor zamanlar geçiriyor. Bu konu ne kadar uzarsa o kadar da soğurum o yüzden kapatmak en iyisi. Açarsa da uzatmayalım diye uyarırım güzellikle.

Sen lafının nereye gittiğinin farkında mısın peki? Ben başka birşey yazdım sen hala “iş çeviriyorsun” dediğimi söylüyorsun :) nerden uyduruyorsun bu kelimeyi? Benim konumda böyle bir kelime geçmedi?
aynı şeyi bir daha yazıyorum :) sen o cümleleri kurduğunda kadın öyle hissetti kendini diyorum. birine bişeyi illa direk demene gerek yok. o cümleler o anlama çıkar. ki kadının üzülmesi sinirlenmesi normal. biri de bana milletin içinde öyle dese fena alınırdım. ama senin öyle deme niyetin yokmuş belli ki. sadece bundan sonra millet içinde insanları karşılaştırmazsın olur biter

Yok canım ben onun bu yaptıklarını kafama takıcak birisi değilim. Bakma şimdi hamileyim diye üzüldüm söylediği kelimelere ama oturup niye böyle yaptı diye de düşünmem. Böyle insanların kendilerine zarar verdiklerini düşünüyorum.
Benim zoruma giden girdiği düşünceler. Yani olayı öyle abartmış ki şaşırdım :) hadi alındın olabilir ama iftiracı,kötü niyetli dediğimi nasıl çıkarabildin bir kelimeden? Neyse kendi huyu sonuçta beni alakadar etmez. Ben değer veriyorum ama mesafeli olmak en doğrusu anlaşılan.
Kafana takmamışsın kastettiğim o değil. Çevremizde fesat insanları bulundırmayalım. Kafamız rahat olur

aynı şeyi bir daha yazıyorum :) sen o cümleleri kurduğunda kadın öyle hissetti kendini diyorum. birine bişeyi illa direk demene gerek yok. o cümleler o anlama çıkar. ki kadının üzülmesi sinirlenmesi normal. biri de bana milletin içinde öyle dese fena alınırdım. ama senin öyle deme niyetin yokmuş belli ki. sadece bundan sonra millet içinde insanları karşılaştırmazsın olur biter

Farz et ki kıyaslama yaptım,ki öyle bir niyetim yoktu. Kıyasladığım insan her gün oturup kahve içen iki insan!! Ben bile o kadar sık gidip gelmiyorum. Yani kötü bir insanla kıyaslama olmuş olmaz o durumda. Bunun defalarca da açıklamasını yaptım zaten o gece ne demek istediğimi.
Evet sen de olsan alınırdın belli oluyor buralara çekmenden ama bu iyi birşey değil. Resmen şuan kadına iftiracı olduğunu söyleneye çalışıyorum gibi ima ediyorsun. Bu kelimeler oraya çekilecek kelimeler değil farkındaysan çoğu kişi de bunu söylüyor. Aksine tek siz böyle imalarda bulundunuz. Yani sorun bende değil besbelli,sizin gibi minicik bir kelimeden böyle kötü düşüncelere giren insanlarda sorun.

Kafana takmamışsın kastettiğim o değil. Çevremizde fesat insanları bulundırmayalım. Kafamız rahat olur

O konuda haklısın :)
Bana göre de böyle kelimeleri kötü yerlere çeken insanlar fesat ve sinsi oluyor.
Başkası olsa kesinlikle açıklama dahi yapmam ki düşündükçe konuyu sinir oluyorum. Neyse arama mesafe koyucam karar verdim. Yorulamam böyle insanlar yüzünden kimin ne hali varsa görsün. Gerekirse yalnız kalırım ama böyle insanların etrafımda olması bana yorgunluktqn başka birşey vermez yani.

Farz et ki kıyaslama yaptım,ki öyle bir niyetim yoktu. Kıyasladığım insan her gün oturup kahve içen iki insan!! Ben bile o kadar sık gidip gelmiyorum. Yani kötü bir insanla kıyaslama olmuş olmaz o durumda. Bunun defalarca da açıklamasını yaptım zaten o gece ne demek istediğimi.
Evet sen de olsan alınırdın belli oluyor buralara çekmenden ama bu iyi birşey değil. Resmen şuan kadına iftiracı olduğunu söyleneye çalışıyorum gibi ima ediyorsun. Bu kelimeler oraya çekilecek kelimeler değil farkındaysan çoğu kişi de bunu söylüyor. Aksine tek siz böyle inalarda bulundunuz. Yani sorun bende değil besbelli,sizin gibi minicik bir kelimeden böyle kötü düşüncelere giren insanlarda sorun.
sana öyle laf edilsin anlarsın elbet. gerçi onu da sanmıyorum. benim etrafımda da senin gibi insanlar var. söyleyeceği lafı söyler söyler sonra aaa ne varmış ki bunda der. ben de senin gibi insanları sevmem. cümle kurarken dikkat etmek gerekir. o insanla da konuşma madem bu kadar kadını sorunlu(!) görüyorsun. bide yüzüne gülme bari

Bence de alınacak bir şey yokmuş. Hadi diyelim bir kere yanlış anladı, alındı. E kaç kere açıklamasını yapmışsınız böyle böyle demek istemedim diye, daha ne? Don lastiği gibi " e şimdi de bunu mu demek istiyorsun" diye uzatmış. Öhh yani, bi laftan anla yahu. Bu artık alınganlığı da aşmış, kadın kavga çıkarmaya yer arıyor gibi olmuş. Zaten çok alıngan insanların ömür törpüsü olduğunu düşünürüm. Bir de böylesi.... Allah çevresindekilere sabır versin. Bence siz de üstelemeyin, iyice şımarmış siz açıklama yaptıkça. Açıklamışsınız işte kaç kere, anlamıyorsa kendi sorunu, bırakın gitsin. Yarın birgün başka yerden patlak verirdi yine bir anlaşmazlık, kadının huyu buysa.

Siz biraz ayip etmissiniz ama karsi tarafta fazla alinganmis bence. Ortasini bulmaya calisim o kisiyle iliskinizde. 15 yasinda ergen yani yasina verin bakalim

sana öyle laf edilsin anlarsın elbet. gerçi onu da sanmıyorum. benim etrafımda da senin gibi insanlar var. söyleyeceği lafı söyler söyler sonra aaa ne varmış ki bunda der. ben de senin gibi insanları sevmem. cümle kurarken dikkat etmek gerekir. o insanla da konuşma madem bu kadar kadını sorunlu(!) görüyorsun. bide yüzüne gülme bari

Haklısın canım. Sakin ol ve konudan uzaklaş. Beni sevmek zorunda değilsin zaten :)
Sevenim çok çünkü.

Back
X