- 20 Kasım 2018
- 14.071
- 53.493
- 598
- 35
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
Sırf cinsellik için sosyal ilişkileri riske atmak istemiyorum.Yaşa gitsin.
Bunu yakalamak kaç kez nasip olur ki bir ömürde
Evet o flörtü özlemişim.Hoşuna giden sadece
Bu flört oyunu.
Ben de özlüyorum, itiraf edeyim.
Başka bir neşe oluyor içinde.
Bence tadını çıkar, ilerlemesine izin verme
Büyüsü bozulmasın
Nasılsa bir taraf sıkılıp, ilgisini çekecek zamanla
Tam bunun tavsiyesini verdim, sen zaten taktik istiyormuşsun:/
Önce o sıkılıp gitsin bari
Yok ya öyle hayırlı olacak bir şey olmaz. Düşündüm sonuçları sıkıntılı.Siz artik o cekim alanina girmissiniz biz ne desek bos :)
Hayirli olsun demeye geldim :)
21 yaşında daha her şeyin başında bir gençle 29 yaşında biri olmuyor bence ya. Kendi adıma olmaz yani, hayatın farklı yerlerindeyiz. Zaten sevgili olarak falan da düşüneceğim biri değil.neden olmasın ki sizden küçük diyemi
neden böyle bir kural mı var
kadınların çoğu erkeklerden küçük ki çoğunun eşiyle arasında 8 yaş hiçte öyle abartılı durmaz
kim koyuyor bu kuralları allansen :)))
Ya sus valla vaziyet kötüTöbest, başımıza taş yağacak
Bu heyecanı hiç yaşamayan bir çok kadın var.Sırf cinsellik için sosyal ilişkileri riske atmak istemiyorum.
Üstelik yani düşününce mantıklı bile değil
Evet o flörtü özlemişim.
Flörtten de ziyade aslında uzun zamandır bir dokunuşuyla bu kadar heyecanlandığım, arzuladığım biri olmamıştı. O yüzden ben de tamamen kaçmaya kıyamıyorum. Diğer yandan da iş ileri gitmesin diye diken üstündeyim. Ben adım atmıyorum ama adam (çocuk yani) dokunsun diye can atıyorum. Of saçma sapan şeyler.
Yok ya öyle hayırlı olacak bir şey olmaz. Düşündüm sonuçları sıkıntılı.
21 yaşında daha her şeyin başında bir gençle 29 yaşında biri olmuyor bence ya. Kendi adıma olmaz yani, hayatın farklı yerlerindeyiz. Zaten sevgili olarak falan da düşüneceğim biri değil.
Daha ileri yaşlarda evet 8 yaş fark yaratmaz çünkü iki taraf da hayatta belli şeyleri yaşamış belli yerlere gelmiş olur ama şu an değil bence.
Ya sus valla vaziyet kötü
Renk!O zaman dansss
Daha önce bu şiddette bir çekim yaşadığım biri oldu. Elimizi çekemiyorduk üstümüzden ve ne kadar güzel şeyler yaşanabileceğini biliyorum.Bunu hayatımda bir kere yaşadım. Öyle böyle bir çekim değildi ve hiç kimseye karşı böyle bir şey hissetmedim hiç. Arzulamak kelimesinin ne kadar güçlü bir anlam taşıdığını öğrendim. Ara ara hatırladıkça bir hoş olurum hala ve ileride pişman olup olmayacağımı da sorgularım bazen.
Mantığıma hitap etmiyordu ve dolayısıyla çekimin rüzgarına kaptırmadım kendimi ben. Hayatımdan çıkardım ve o defter kapandı.
O açıdan öyle tabii.Bu heyecanı hiç yaşamayan bir çok kadın var.
Tadını çıkar :) şanslısın
Mahalledeki abla hikayelerindeki gibi diyorsunBirinin ergenlik dönemi hikayelerini süslemek sorun olmayacaksa coştur gitsin.
Sen bu tedbirle yanlış yapmazsın.O açıdan öyle tabii.
Tek yanlış adımda işler sarpa saracak diye endişeleniyorum sadece. Dengede tutmam lazım.
Yakınındayım zaten devamlı dip dibeyizAhahah "ergen kokusu" deyip kaçayım mı? Gir bi yakınına kokla çekim falan kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?