- 20 Kasım 2018
- 14.106
- 53.656
- 598
- 35
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
bence gözünde zor olduğu için daha çekici geliyor.
yoksa bunu hissettiğim çok erkek oldu sonra yakınlaştıkça bütün elektrik fosssssssssssssss
Ah o çekimmm.İnsanın başına bir kez gelen ve daha gelmeyen bişey.Yaşa gitsin.Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.
Yeni tanıştığım bir gençle aramızda fazla güçlü bir çekim var. Benden 8 yaş küçük, kesinlikle hiçbir konuda denk değiliz (yaşı ve yaşının getirilerinden dolayı), aynı çevredeyiz. Yani aramızda hiç ama hiçbir şey olmaması için her türlü geçerli neden var. Zaten sevgililik falan gibi bir düşüncem yok.
Gel gör ki tanıştığımızdan beri patlamaya hazır bomba gibi aramız. Çok güçlü bir fiziksel etkileşim var, birbirimizle temas etmeden duramıyoruz. Ben uzak durup kendi grubumla takılıyorum yanımıza geliyor, öyledir böyledir derken bir bakıyorum yine yan yanayız biz yine el kol temasındayız. Zaten aynı dans grubundayız o yüzden devamlı bir arada olacağız.
Çocuk dokunduğu an içim alev alıyor resmen. Birbirimize denk olsak her şey çok farklı olurdu.
Kendimi uzak tutmak için elimden geleni yapıyorum. Çünkü bu işin hiç oluru yok, aksine olumsuzlukları çok daha fazla. O yüzden temkinliyim, arkadaşlık sınırlarını aşacak bir şey yapmıyorum.
Diğer yandan dürüst olayım bu oyun hoşuma gidiyor; tekrardan bu kadar heyecanlanmak, bu köşe kapmaca, kaçamak dokunuşlar zevk veriyor. Kendimi bundan vazgeçirmem lazım daha ileriye gitmeden ama nasıl?
Yakınındayım zaten devamlı dip dibeyiz
Hikayenin baş kahramanıMahalledeki abla hikayelerindeki gibi diyorsun
Devam ettirmem hayatım için çok mantıksız ve sonuçları sıkıntılı olabilir.Hayatımın hiç bir noktasında böyle fiziksel bir çekim hiç yaşamadım karşınıza çıkmış bencr devam ettirin.
Daha ilk tanıştığımızda, yani zor olması yanlış olması falan aklıma bile gelmemişken o elektriği almıştım. Hatta kızlara whatsapptan yazdım, alarm verdim resmen
Fosssss olmadı bende hiç ya, o elektrik varsa güzel şeyler oldu
Kim bilir ne yayıyor etrafa da çekim gücünü artırıyorTavuk gibi kokması lazım onun ya, çok parfüm kullanıp kapatıyor heralde
O değil de ergen ya şimdi bu feromonlar tavan yapmıştır ondan çekim duyuyorsundur belki.
Tavuk gibi kokması lazım onun ya, çok parfüm kullanıp kapatıyor heralde
O değil de ergen ya şimdi bu feromonlar tavan yapmıştır ondan çekim duyuyorsundur belki.
Tavuk kokusu nedir ya ahdhahTavuk gibi kokması lazım onun ya, çok parfüm kullanıp kapatıyor heralde
valla bende de küçük olmaz takıntısı var. ama aynı dediğin durumu biriyle yaşadım geçen sene sanırım ondan kaynaklı oldu dikkatimi çekmeyi başardı yani. bilmiyorum evlilik istiyorsan bir gün zaman kaybı olacak 8 yaş farklı evlilik olmaz bence arada da acı çeken sen olabilirsinbence kendini koru
midem kalktı beyayapma böyle şeyler tavuk kokusundan tiksinirim. feromon falan
aa 0. kranial sinir diye dalayım ortaya. skdlaşdj neyse.
Tavuk kokusu nedir ya ahdhah
Onunkiler tavan yaptı da benimkilere noluyor?
Fiziğim de öyle hikayelere müsait zaten. Off ya susar mısın arkadaşımHikayenin baş kahramanıHavalı bile hahaah
Yok evlilik bir kenara zaten sevgililik bile olmaz. Yani sevgili olarak düşünmüyorum, o gözle bakmıyorum. Çekim tamamen fiziksel.valla bende de küçük olmaz takıntısı var. ama aynı dediğin durumu biriyle yaşadım geçen sene sanırım ondan kaynaklı oldu dikkatimi çekmeyi başardı yani. bilmiyorum evlilik istiyorsan bir gün zaman kaybı olacak 8 yaş farklı evlilik olmaz bence arada da acı çeken sen olabilirsinbence kendini koru
Kim bilir ne yayıyor etrafa da çekim gücünü artırıyor
Zor durumdayım komik mi sizce ahdhahSeninkiler hep tavanda
Zor durumdayım komik mi sizce ahdhah
Yok kuzum evlilik falan yok öyle. Sevgililik bile yok.Ay 21 yaşında çocukla ne evliliği, evlenmezsin di mi kız lyanna?
Yok kuzum evlilik falan yok öyle. Sevgililik bile yok.
Tamamen fiziksel çekim, fiziksel istek arzu var ona karşı içimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?