Fazla güçlü çekim

bence gözünde zor olduğu için daha çekici geliyor.

yoksa bunu hissettiğim çok erkek oldu sonra yakınlaştıkça bütün elektrik fosssssssssssssss
Daha ilk tanıştığımızda, yani zor olması yanlış olması falan aklıma bile gelmemişken o elektriği almıştım. Hatta kızlara whatsapptan yazdım, alarm verdim resmen

Fosssss olmadı bende hiç ya, o elektrik varsa güzel şeyler oldu

Ah o çekimmm.İnsanın başına bir kez gelen ve daha gelmeyen bişey.Yaşa gitsin.

Hayatımın hiç bir noktasında böyle fiziksel bir çekim hiç yaşamadım karşınıza çıkmış bencr devam ettirin.
Devam ettirmem hayatım için çok mantıksız ve sonuçları sıkıntılı olabilir.
Sırf birlikte olmak için katlanmak istemediğim sonuçlar doğabilir. O yüzden istemiyorum öyle bir yola girmeyi. Yoksa durmam

valla bende de küçük olmaz takıntısı var. ama aynı dediğin durumu biriyle yaşadım geçen sene sanırım ondan kaynaklı oldu dikkatimi çekmeyi başardı yani. bilmiyorum evlilik istiyorsan bir gün zaman kaybı olacak 8 yaş farklı evlilik olmaz bence arada da acı çeken sen olabilirsin bence kendini koru

Tavuk gibi kokması lazım onun ya, çok parfüm kullanıp kapatıyor heralde

O değil de ergen ya şimdi bu feromonlar tavan yapmıştır ondan çekim duyuyorsundur belki.

midem kalktı beya yapma böyle şeyler tavuk kokusundan tiksinirim. feromon falan

aa 0. kranial sinir diye dalayım ortaya. skdlaşdj neyse.

Ay 21 yaşında çocukla ne evliliği, evlenmezsin di mi kız lyanna?

Yok evlilik bir kenara zaten sevgililik bile olmaz. Yani sevgili olarak düşünmüyorum, o gözle bakmıyorum. Çekim tamamen fiziksel.

Yok kuzum evlilik falan yok öyle. Sevgililik bile yok.
Tamamen fiziksel çekim, fiziksel istek arzu var ona karşı içimde.

Tamam ciddiyete davet ediyorum kendimi.

Yani yardır gitsin dicem ama bir şeyler yaşayıp o heyecanın geçtiğinde ya da aradığını bulamadığında kendine çok kızacağını bildiğim için diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…