- 28 Şubat 2014
- 3.969
- 3.744
- 333
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
Ayy ne güzel hikaye ama kaderinizde o kişi varmışTanıştığımızda ben 26 o 22 yaşındaydı ben 4 yıllık sevgilimden yeni ayrılmıştım ve aşk acısı çekiyodum.. O çekimi ilk tanıştığımız günden aynı ortamda olduğumuz her gün yaşadık.. O etrafta olunca resmen nefes alışlarım falan değişiyodu..Mantığıma uymayan onun daha çocuk oluşuydu ve ayrıldığım sevgilimle barışma ve evlenme hayalimden başka hayalim yoktu.. Sonra sevgilimle barıştık nişanlandık evlendik (eski eşim). Bu süreçlerde tabiki görüşmedik çekimsel arkadaşla.. sadece bikaç ortak arkadaşımız vardı. Hatta ben boşanma sürecine girdiğimde kendisinin düğününe giden arkadaşımın sosyal medyasından evlendiğini bile gördüm. Ben boşandıktan 1 yıl sonra bi arkadaşımla gittiğim mekanda çekimsel arkadaşın abisiyle karşılaştım (orda çalışıyomuş). "Evlenmişsin" dedi. "Boşandım bile" dedim.. Bi saat falan sonra elinde telefonla yanıma gelip telefonu bana verdi.. Karşımda çekimsel arkadaş vardı :) Duyduklarıma üzüldüm falan dedi.. Ben de sen evlenmişsin adına sevindim dedim.. 12 gün sonra davam var aynı kaderi paylaşıyoruz dedi. Üzüldük karşılıklı falan. Abime numaranı bırakır mısın görüşelim falan dedi. Bıraktım.. Ve şu an 6 yıldır sevgiliyiz. 4 yıldır evliyiz. O kadar pişmanım ki mantığımla hareket ettiğim için.. Çünkü o benim diğer yarım gibi. Hala aramızdaki o çekim aynen devam ediyo.. Ve abartmıyorum gerçekten çok ama çok mutluyuz.. Aramızdaki o çekim her sorunumuzu sesimiz bile yükselmeden çözmemizi sağlıyo.. 6 Yıllık ilişkimizde tartışmadan öteye giden bi kavgamız bile yok.. İşte o çekim bence AŞK! o zamanlar bunu bilememiştim ama gerçekten AŞK böyle bişeymiş..