Fazla güçlü çekim

Tanıştığımızda ben 26 o 22 yaşındaydı ben 4 yıllık sevgilimden yeni ayrılmıştım ve aşk acısı çekiyodum.. O çekimi ilk tanıştığımız günden aynı ortamda olduğumuz her gün yaşadık.. O etrafta olunca resmen nefes alışlarım falan değişiyodu..Mantığıma uymayan onun daha çocuk oluşuydu ve ayrıldığım sevgilimle barışma ve evlenme hayalimden başka hayalim yoktu.. Sonra sevgilimle barıştık nişanlandık evlendik (eski eşim). Bu süreçlerde tabiki görüşmedik çekimsel arkadaşla.. sadece bikaç ortak arkadaşımız vardı. Hatta ben boşanma sürecine girdiğimde kendisinin düğününe giden arkadaşımın sosyal medyasından evlendiğini bile gördüm. Ben boşandıktan 1 yıl sonra bi arkadaşımla gittiğim mekanda çekimsel arkadaşın abisiyle karşılaştım (orda çalışıyomuş). "Evlenmişsin" dedi. "Boşandım bile" dedim.. Bi saat falan sonra elinde telefonla yanıma gelip telefonu bana verdi.. Karşımda çekimsel arkadaş vardı :) Duyduklarıma üzüldüm falan dedi.. Ben de sen evlenmişsin adına sevindim dedim.. 12 gün sonra davam var aynı kaderi paylaşıyoruz dedi. Üzüldük karşılıklı falan. Abime numaranı bırakır mısın görüşelim falan dedi. Bıraktım.. Ve şu an 6 yıldır sevgiliyiz. 4 yıldır evliyiz. O kadar pişmanım ki mantığımla hareket ettiğim için.. Çünkü o benim diğer yarım gibi. Hala aramızdaki o çekim aynen devam ediyo.. Ve abartmıyorum gerçekten çok ama çok mutluyuz.. Aramızdaki o çekim her sorunumuzu sesimiz bile yükselmeden çözmemizi sağlıyo.. 6 Yıllık ilişkimizde tartışmadan öteye giden bi kavgamız bile yok.. İşte o çekim bence AŞK! o zamanlar bunu bilememiştim ama gerçekten AŞK böyle bişeymiş..
Ayy ne güzel hikaye ama kaderinizde o kişi varmış

Ne vazgeçilmez grupmuş bu kadar önemsediğiniz..içindeki insanları merak ettim bu kadar hayati önem taşıyan kaybetmekten korktuğunuz kişileri..bir gruba ait olmadan hayat süremiyor musunuz?

o başlardaki tatlı heyecan ve fiziksel çekim en güzel aşaması aslında :) eğer karşılık verir devamını getirirseniz bu durum da son bulabilir.en güzeli bu şekilde devam etmek.yani hissettiğiniz şey için de kendinizi suçlamayın ya da kötü hissetmeyin.hayat sürprizlere gebe hiç düşünmediğiniz şeyler gelebiliyor başınıza.benim de tüm ilişkilerim yaşça büyük insanlarla oldu,ilk defa kendimden küçük bir insanla böyle bir şey yaşadım ama farklı bir deneyim o yüzden pişman değilim :) çocuklaşıyor insan yahu :KK70:
Hahaha yaa sormayın çok çocuklaşıyorum :D Geçen gün yanımızda onun yaşıtı bir arkadaş daha vardı, ikisi gülmekten öldürdü beni :D

Ne vazgeçilmez grupmuş bu kadar önemsediğiniz..içindeki insanları merak ettim bu kadar hayati önem taşıyan kaybetmekten korktuğunuz kişileri..bir gruba ait olmadan hayat süremiyor musunuz?
Hanımefendi ben dansla uğraşıyorum, doğal olarak tek başıma dans edemediğim için bir dans grubu gerekiyor. Haftanın en az 3 günü birlikteyim bu insanlarla, şehirdışına festivallere bile birlikte gidiyoruz. Dans hayatımın önemli ve zevkli bir kısmını oluşturuyor ve evet, iki üç kez sevişeceğim diye bunu riske atmak istemiyorum.

Siz sırf içgüdülerinizle hareket edip sevişmek için hayatınızdaki insanları, sosyal dengelerinizi gözden çıkarabiliyor olabilirsiniz, ben sonucunu düşünerek hareket etmeyi tercih ediyorum.

KudrAlobar KudrAlobar yoruldum valla, ben anlatamıyorum sanırım durumu bir el at ya.

Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.

Yeni tanıştığım bir gençle aramızda fazla güçlü bir çekim var. Benden 8 yaş küçük, kesinlikle hiçbir konuda denk değiliz (yaşı ve yaşının getirilerinden dolayı), aynı çevredeyiz. Yani aramızda hiç ama hiçbir şey olmaması için her türlü geçerli neden var. Zaten sevgililik falan gibi bir düşüncem yok.
Gel gör ki tanıştığımızdan beri patlamaya hazır bomba gibi aramız. Çok güçlü bir fiziksel etkileşim var, birbirimizle temas etmeden duramıyoruz. Ben uzak durup kendi grubumla takılıyorum yanımıza geliyor, öyledir böyledir derken bir bakıyorum yine yan yanayız biz yine el kol temasındayız. Zaten aynı dans grubundayız o yüzden devamlı bir arada olacağız.

Çocuk dokunduğu an içim alev alıyor resmen. Birbirimize denk olsak her şey çok farklı olurdu.

Kendimi uzak tutmak için elimden geleni yapıyorum. Çünkü bu işin hiç oluru yok, aksine olumsuzlukları çok daha fazla. O yüzden temkinliyim, arkadaşlık sınırlarını aşacak bir şey yapmıyorum.

Diğer yandan dürüst olayım bu oyun hoşuma gidiyor; tekrardan bu kadar heyecanlanmak, bu köşe kapmaca, kaçamak dokunuşlar zevk veriyor. Kendimi bundan vazgeçirmem lazım daha ileriye gitmeden ama nasıl?
newftonun kullaklaei cinlasin yercekimini bulmasaydi etkilesimi yakalayamazdik:)

Bence hiç bulaşmayın. Yani iki üç sevişeceğim diye şimdiki rahatınızdan olmaya değeceğini düşünmüyorum,hani çocuğun duygu düşünceleri bi yana öncelik kendi yararınız ve bu zararınıza dönecek gibi duruyor. Ufak tefek flörtler dokunuşlar yeterli,öbür türlü sonrasında canınız bayağı sıkılabilir. Değecek bir macera değil kesinlikle :)

Bachata yapıyor musunuz diyesim var ama dansa olan önyargıyı iyice körüklemem umarım :KK48:

Bir şeyler yaşayasınız varsa yaşayın ama elemanın yaşı küçük. Aşık olma ihtimali de var.
Ben de buna benzer bir durum yaşamıştım. Yaş farkı bu kadar yoktu ama olmayacak bir ilişkiydi. O çekim bir yere varmayınca kalbi çok kırılmıştı.
O yaştaki bir erkek için cinsel çekimle aşk çok kolay birbirine karışabiliyor.
Siz "sevişeyim geçeyim" dersiniz ama o kafasında sizi farklı bir yere koyabilir. Çünkü büyük ihtimalle daha önce görmediği olgunlukta bir kadınsınız. Çok çabuk etkilenebilir. Sonu üzücü bitebilir.
Hayat olmaz dediklerimizi oldurur bazen:))
Bence akisina birakin,bir muddet kovalamaca oynamaya devam edin ki bu tatli bir heyecan tadini cikarin:)
Illaki belli bir zaman sonra karsi taraf bikmaya basliyacaktir siz hic durusunuzu bozmayin,malum buludugunuz ortam ve konumunuz boyle bir iliski yasamaya musait degil bencede risk almayin..laakinn eger karsi taraf size duygusal hisler beslerse ve bunu size acarsa o zaman ne yapacaksiniz?

Birkaç gün önce görüştüğümüzde yolunu yaptı zaten. Eski ilişkilerden konuyu açtı, hayatımda biri var mı/talibim var mı diye sordu falan. Güzelce geçiştirdim, bakalım nolacak.

Kıyamıyorum da, onu da üzmek istemiyorum çünkü.

Bence hiç bulaşmayın. Yani iki üç sevişeceğim diye şimdiki rahatınızdan olmaya değeceğini düşünmüyorum,hani çocuğun duygu düşünceleri bi yana öncelik kendi yararınız ve bu zararınıza dönecek gibi duruyor. Ufak tefek flörtler dokunuşlar yeterli,öbür türlü sonrasında canınız bayağı sıkılabilir. Değecek bir macera değil kesinlikle :)
Ay teşekkür ederim yorumunuz için. Bazen gerçekten kendimi anlatamadığımı düşünüyordum çünkü.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Belki de bu kadar heyecanlı yapan şey o dokunuşların kaçamak olması zaten. Aleni olsa böyle olmazdı belki.

Ay teşekkür ederim yorumunuz için. Bazen gerçekten kendimi anlatamadığımı düşünüyordum çünkü.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Belki de bu kadar heyecanlı yapan şey o dokunuşların kaçamak olması zaten. Aleni olsa böyle olmazdı belki.
Katılıyorum,şu an belirsizlik bilinmezlik olduğu için de ekstra çekiyordur. Şey düşünün mesela,çocuğun performansı vasat altı falan olur maazallah :KK53: ben olsam kahrimdan ölürdüm bunun için mi bin dereden su getirdim diye :KK70:
Bu aşamada kalmanız en güzeli.

Hanımefendi ben dansla uğraşıyorum, doğal olarak tek başıma dans edemediğim için bir dans grubu gerekiyor. Haftanın en az 3 günü birlikteyim bu insanlarla, şehirdışına festivallere bile birlikte gidiyoruz. Dans hayatımın önemli ve zevkli bir kısmını oluşturuyor ve evet, iki üç kez sevişeceğim diye bunu riske atmak istemiyorum.

Siz sırf içgüdülerinizle hareket edip sevişmek için hayatınızdaki insanları, sosyal dengelerinizi gözden çıkarabiliyor olabilirsiniz, ben sonucunu düşünerek hareket etmeyi tercih ediyorum.

KudrAlobar KudrAlobar yoruldum valla, ben anlatamıyorum sanırım durumu bir el at ya.

yettim gari :KK53:

İnsanlar nasıl bir ortam olduğunu, içinde bulunduğun şartları bilmiyorlar. Anlatsan da öyle bir ortamda bulunmadıkları için kafalarında oturtamıyorlar sanırım.

İş hayatı gibi örnekle belki daha anlaşılır olur. İş ortamında uygunsuz bir insanla sevişme sonucunda o ortamın nasıl huzuru kaçarsa bu da aynı şey işte. Ve yine aynı şekilde ortamdan uzaklaşmak tercih edilmiyor.

Katılıyorum,şu an belirsizlik bilinmezlik olduğu için de ekstra çekiyordur. Şey düşünün mesela,çocuğun performansı vasat altı falan olur maazallah :KK53: ben olsam kahrimdan ölürdüm bunun için mi bin dereden su getirdim diye :KK70:
Bu aşamada kalmanız en güzeli.
Hahaha çok hoşsunuz.
En yakın arkadaşlarım da öyle söylüyor zaten. Hani birlikte olsan zaten muhtemelen seni mutlu edemeyecek, değmez diyorlar :D

:KK22:Wuuuu o zamn dansssssa dewaam bence hc bozmayin bu buyuyu.Yas falan takinti etmeyinde icinizde kalcana guzelce yasayin derim

Birkaç gün önce görüştüğümüzde yolunu yaptı zaten. Eski ilişkilerden konuyu açtı, hayatımda biri var mı/talibim var mı diye sordu falan. Güzelce geçiştirdim, bakalım nolacak.

Kıyamıyorum da, onu da üzmek istemiyorum çünkü.
Demekki tahmin ettigimiz gibi gelisecek,yavastan yol yapmaya baslamis bile:)
Ama biz ne demistik B plani hazir degilmi:)hic vicdan yapma umut verecek bisey yapmadinki sen..anlik elektirik akimina ugradin ve tadini cikardin yahu :-)

Demekki tahmin ettigimiz gibi gelisecek,yavastan yol yapmaya baslamis bile:)
Ama biz ne demistik B plani hazir degilmi:)hic vicdan yapma umut verecek bisey yapmadinki sen..anlik elektirik akimina ugradin ve tadini cikardin yahu :-)
Geçen gün yanağımdan makas alıp -atıyorum adım Fatma olsun- Fatoş naber diyordu :D Eski sevgilime abi diyor. Bir yandan da duruma gülüyorum.

B planı hazır, dünya ahiret bacı modu :D

izmir de büssürü dans grubu okulu filan var hatta yakın arkadaşımın var tarz dans klübü diye. boşver ortamını oraya aldırırız seni sen hayatını yaşayıp keyfine baksana.

Back
X