Fazla güçlü çekim

izmir de büssürü dans grubu okulu filan var hatta yakın arkadaşımın var tarz dans klübü diye. boşver ortamını oraya aldırırız seni sen hayatını yaşayıp keyfine baksana.

Adres telefon rica edeyim. Bu Lyanna Mormont Lyanna Mormont dans maceralarıyla beni özendirdi valla. Karşıyaka tarafındaysa giderim, ama kk indirimi isterim :KK53:

izmir de büssürü dans grubu okulu filan var hatta yakın arkadaşımın var tarz dans klübü diye. boşver ortamını oraya aldırırız seni sen hayatını yaşayıp keyfine baksana.
İzmir'de değilim :) Defalarca küçük bir yerdeyim diye belirttim hatta.
Dün camia dedikodularını bizzat gördüm :D Gerçi biz kızları koruma amaçlıydı ama olsun.

Adres telefon rica edeyim. Bu Lyanna Mormont Lyanna Mormont dans maceralarıyla beni özendirdi valla. Karşıyaka tarafındaysa giderim, ama kk indirimi isterim :KK53:
Gitme annem gitme gülüm başıma neler geliyor biliyorsun ahhaha

Ne çok yakın ne çok uzak. Ama zor. Bu tarafta bir şey bulamazsam ulaşırım size artık.
Ayrıca aşkolsun sen dans edeceğim de ben sana bulurum bir yer.

İzmir'de değilim :) Defalarca küçük bir yerdeyim diye belirttim hatta.
Dün camia dedikodularını bizzat gördüm :KK70: Gerçi biz kızları koruma amaçlıydı ama olsun.

Gitme annem gitme gülüm başıma neler geliyor biliyorsun ahhaha

Ayrıca aşkolsun sen dans edeceğim de ben sana bulurum bir yer.

Evli bir bağyan olarak başıma elektriklenme gelmez heralde.

Retro fest'e gitcez ya orda buluruz dans okulu.

Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.

Yeni tanıştığım bir gençle aramızda fazla güçlü bir çekim var. Benden 8 yaş küçük, kesinlikle hiçbir konuda denk değiliz (yaşı ve yaşının getirilerinden dolayı), aynı çevredeyiz. Yani aramızda hiç ama hiçbir şey olmaması için her türlü geçerli neden var. Zaten sevgililik falan gibi bir düşüncem yok.
Gel gör ki tanıştığımızdan beri patlamaya hazır bomba gibi aramız. Çok güçlü bir fiziksel etkileşim var, birbirimizle temas etmeden duramıyoruz. Ben uzak durup kendi grubumla takılıyorum yanımıza geliyor, öyledir böyledir derken bir bakıyorum yine yan yanayız biz yine el kol temasındayız. Zaten aynı dans grubundayız o yüzden devamlı bir arada olacağız.

Çocuk dokunduğu an içim alev alıyor resmen. Birbirimize denk olsak her şey çok farklı olurdu.

Kendimi uzak tutmak için elimden geleni yapıyorum. Çünkü bu işin hiç oluru yok, aksine olumsuzlukları çok daha fazla. O yüzden temkinliyim, arkadaşlık sınırlarını aşacak bir şey yapmıyorum.

Diğer yandan dürüst olayım bu oyun hoşuma gidiyor; tekrardan bu kadar heyecanlanmak, bu köşe kapmaca, kaçamak dokunuşlar zevk veriyor. Kendimi bundan vazgeçirmem lazım daha ileriye gitmeden ama nasıl?
bence heran ani bir depar ile gol gelebilir :)ama golu kim atar işte onu bilemem:KK66::KK66:

Bachata ve masumiyet. Aynı cümlede pek olmadı sanki.

Halk danslarına gideyim ben en iyisi, döner dururuz harmandalında.
Yok valla bachatamı değişmem hiçbir şeye.

İşin şakası bir yana sanırım ulaşamadığım için bu kadar cazip geliyor hala. Zamanla hafifleyip geçer.

Yok valla bachatamı değişmem hiçbir şeye.

İşin şakası bir yana sanırım ulaşamadığım için bu kadar cazip geliyor hala. Zamanla hafifleyip geçer.

Muhtemelen öyle. Ulaşırsan bu muymuş deme ihtimalin çok yüksek hep söylüyorum zaten. Performansı da vasattır onun şimdi :KK53:

Canım güncellemeleri bilmiyorum (varsa). Ancak neden kendini tuttuğunu da anlamıyorum.
Erkek kadından büyük olunca problem yok da biz büyük olunca mı var?
Üstelik tensel çekim herkesle olan bir şey değil, biliyorsun.
Vallahi evli olmasam senin sayende dans kursuna başlardım :D Neyse ki çok sevdiğim bir herifim var. :KK200:
Bence kendini dizginlememelisin. Olacağı varsa olur, olmazsa olmaz.

Yaslar kac? Erkek Kardesimle benim aramda 5 yas var. Ne bilim onun yasinda biri olsaydi direkt kardes ayagi cekerdim sanirim... ama basa gelince olur.. suan 37 yasindayim 32 giderdi bana ama yinede o kardes modundan cikamiyorum ben nedense. Sizinki 8 yasmis bilemedim

Back
X