Fazla mı kıskanç , fazla mı seviyor ? :/

üstte de söyldiğim gibi konuşmaya facemi açmak istediğimden başladım , ama yok... bana ne dedi biliyor musun.. Neden biz birbirimizi bu kdar çok severken ben seni mutlu edemiyorum ya da mutlu olamıyoruz yazdı çünkü son 1 haftadır aramız byaa bayaa bozuktu. Bnede dedim ki beni birazcık anlamaya çalışsan bazı kıskançlıklarının ne kadar gereksiz olduğunu düşünsen emin ol çok mutlu oluruz dedim. Olmaz izin vermediğim hiç bşeyi yapmassın asla izin vermem dio kafayı yiyecem.

''fazlasıyla olgun'' erkek buysa normal davrananlar ''bu kadar olgunluk bünyeye zarar'' diyip ölsün bence.
benim de olmuştu böyle bir sevgilim o yaşta. beyefendinin kurallarına uymuyorum diye her gün tartışma.yol verdim en sonunda.
sevgi bu değil. kıskanmakla kısıtlamak aynı şey değil.
fedakarlıkla ödün vermek de aynı şey değil.
o istemiyor diye onu giyme, oraya gitme, onunla konuşma; ee sonra? sen, sen olmuyorsun artık.

anne babaları ''oraya gitme, onunla konuşma'' dese inadına yaparlar kapıları çarpa çarpa. elin oğlu söyleyince baş tacı oluyor. :)

hmm üzüldüm ama sanırım seninki gecmeyecek türden .( yinede yavas yavas alıstırmaya calıs umarım gecer hafifler en azından cünkü ilerde cok daha kötü seyler olabilir perdeyi acma balkona cıkma umarım o seviyeye gelmeden düzelir canım

Tamam kiskanc erkekler tatli olur ama bu kadarida degil.
Hayir benim izin vermedigim seyleri yapamazsinda ne demek ?
Canim sen buna bastan cok yüz vermissin bak her dedigini yaptigin icin simdi bir seyi yapmassan bu is ayrilaga kadar gider böyle.
Bu kadar kiskancligi gereksiz buluyorum ben.
Kiskanc erkek ve gercekten seven erkek sevdigi kizi korur. Yaptigi herseye karismaz cok cekici dursan bile sana degil sana bakan erkeklere yapsin bu tripleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…