Mrb.. 17 yaşındayım 2 sene süren bi ilişkim var. Yanında huzur bulduğum, güvendiğim, ilk defa birisini görünce kalbimin çıkacakmış gibi atmasını ben O'nda öğrendim.. Nasıl desem hayalimde kurduğum tipini fiziğini karakterini düşüncelerini zevklerini hepsi onda toplanmış gbi.. Allah'm yaratırken benim de fikrimi almış sanki desem abartmamış olurum :) Delicesine seviyorum fakat sevdiceğimin bazı kıskançlıkları beni yoruyor :/ Okulda çevremde arkdşlarımda erkeklerle konuşmayı geç dönüp bu kimmiş diye baksam bile delirmiş gbi oluyor. Saçlarımı her gün bağlatıyor sebebini sorduğumda açıkken çok güzel duruyomuş dikkat çekiomuş kimse bana bakmasınmış.. ben şu 2 senedir makyaj falan yapamıyorum mesela :) yüzüme flan fondoten ruj sürmem asla ama hani insanın kendisini iyi hissetmesi için bi rimel bi kalem sürer ya artık hayatmda makyajın M'si bile yok çıldırıyor çünkü. Neden yapıomuşum kime güzel görüncekmişim.. Mesela bu sevgilimden önce benim bi voleybol hayatım vardı vazgeçemdiğim.. Onu ikna edeceğimi düşünerek takımıma tekrar girdim ondan ilk defa bir şeyi sakladım yani.. Bunu öğrendi gözleri döndü resmen herkesin içinde şort mu giyeceksin beni katil mi etmek istiyorsun diye. Çok istediğim için girdim artık bu takıma çıkamam dedim 2-3 saat boyunca yüz yüze kavga ettik ve gözlerine baktığımda ağlıyordu resmen
benim sevgilime bakıp çok güzelmiş ya şu kıza bak deseler bile ben ölürüm ya diyip kafayı yedi çocuk ben yine o üzülmesin diye vazgeçtm.. Bunlar dha en basitleri.. Dısarı gezmeme asla izin yok çıkarsam da 1-2 saat onda da tripler ata ata eve dönüyorum. Tabi şmdi sorcaksınız o senin dediklerini yapıyor mu diye. Dedim ya hayalimdeki kişi diye bi erkek çıkıp gezmek ister küçük kaçamaklar yapıp en azından kızlara bakmak ister ne biliyim sevgilisine her dkika mesaj atıp aramaz her erkek.. Ama işte o ben istiyorum diye dışarı çıkıp gezmiyor , kızlarla konuşmayı geç kafasını eğerek yolda yürüyor resmen, sırf ben kıskanırım diye abuk subuk renkli pantolonlar giymiyor , sürekli 24 saatin 23ünü de bana mesaj atarak arayarak geçirir . Fazlasıyla olgun . Onu çok seviyorum ama kıskançlıklarından bunaldım desem ona haksızlık mı etmiş olurum
Bu arada yaşın küçük bunları düşünceğine derslerine bak flan demeyin sadece fikrinizi almak istedim, derslerim fazlasıyla iyi annemin de gönlünü yaparak sevdiğimi anlattım , yaşım küçük de olsa beni herkes aklımla fikrimle olgun olduğumu söylerler , yanlış bişey yapmam kalbim ne kadar onu çok sevse de ailemin de haberi olması en güzeli.. Neyse .. Fazla mı kıskanç fazla mı seviyor..
:2: