Fazla mı tepki verdim diye düşünüyorum

madammatilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
226
3
48
Balıkesir
Evliliğimin ilk yılındayım ve ilk doğum günümü kutlayacaktık. Ben sürpriz beklerken kuru bir kutlama yaptı,sadece çiçek aldı. Çok bozuldum; tabi suratım düştü:( Tartıştık bu nedenle...Çevremdekiler olur böyle diyor ama ben hayal kırıklığına uğradım. Ben onun doğum gününde alacağım şeyi şimdiden bilirken o hiçbir şey yapmamış. Hala da limoniyiz:(

Yuh demek istiyorum ya, bunu bulamayanlarda var. bazen gercekten kadinlarin arandigini dusunuyorum :50:

Hatırlamış ve çiçek almış. Bence bu bile bir şey. Boşver fazla uzatma. Bu nedenle küslük olmaz..

çiçek almışya canım..
2 yıllık evliyiim benimki de hep çiçek alır:1::1:
düşünmesi hatırlaması yeter valla ben ağzımızın tadı bozulmasın başka bişey istemiyorum..
sadece bir gül ve öpücük yeter:16::16:

Evet bulamayanlar var! ama bu normal değil bence...Eşim unutmuş gibi yaptı iyice beklentiyi yükseltti, sonra tek bir gül getirdi. Ne bileyim bir yemeğe çıkılır, yani farklı bir şey yapılır diye düşündüm. Ben çok beklenti içinde olduğumdan ve plan yapmadığını gördüğümden üzüldüm.

çoğu erkeğin odun olduğunu ve odunlardan da fazla beklenti içine girmemeyi öğrenirsen zamanla üzüntün azalır..çiçek almış işte,daha ne olsun? onu düşünebilmeleri bile mucize oluyor bazen.

şükret :)

Doğum gününüzde sürpriz yapmadı diye tartıştınız öyle mi? çok gereksiz bir tartışma olmuş bence.
Çiçek bile almayan erkekler var şükredin buna...
Siz de onunkini kuru kuru kutlayın olsun bitsin...

Evet bulamayanlar var! ama bu normal değil bence...Eşim unutmuş gibi yaptı iyice beklentiyi yükseltti, sonra tek bir gül getirdi. Ne bileyim bir yemeğe çıkılır, yani farklı bir şey yapılır diye düşündüm. Ben çok beklenti içinde olduğumdan ve plan yapmadığını gördüğümden üzüldüm.

o kadar normal ki, bu kadar normal olunur,:27: o yüzden üzülmene gerek yok, doğrum günün kutlu olsun bu arada:13::13:

Kendin kırılmış bozulmuş olabilirsin ama sevdiğin adamı ne olursa olsun etrafındakilere kötüleme bence bana şunu yapmadı bunu yapmadı diye. Yarın birgün insanların eline ilişkinizi küçümsemek için fırsat verme nacizane benim düşüncem:ssz: Hem unutmamış çiçek de almış dert ettiğin şeylere bak:51:

hediye alsa belki onuda beğenmiycektin ve farklı bişey bekliycektin mutlu olmaya çalış ki ne güzel çiçek almış..

bi face atasözü geldi aklıma: bi dizideki\filmdeki erkekler tamamen hayal ürünüdür, gerçek hayatla hiç bir ilgileri yoktur:27:

o kadar normal ki, bu kadar normal olunur,:27: o yüzden üzülmene gerek yok, doğrum günün kutlu olsun bu arada:13::13:

:)) Teşekkür ederim...Off bu erkekler bir parça daha duygusal olsalardı yeterdi...O kadar beklenti içine girmişimki:))) Çok üzülünce anladım...Tabi tartışma sadece sürpriz üzerine olmadı, eski biriken şeyler falan açıldı. Tartışmalarda hep önceler açılmaz mı:)

Back
X