Fazla mı tepki verdim diye düşünüyorum

sizi çok iyi anladım, maalesef ben de karşımdakinden beklentimi hep çok yüksek tutan biri olduğum için hayal kırıklığına uğramam çok daha olası oluyor ve o zaman da saçma sapan triplere girebiliyorum. sizde de bu durum söz konusu.

gereksiz olmuş tabi.. ama insan doyumsuzdur, belki daha iyi bir kutlama yapsa seneye de "bunu geçen sene yapmıştı, neden daha iyisini yapmadı ki" diye kendinizi üzücektiniz..
karakter meselesi biraz. fazla mükemmelliyetçilik.

Terazi burcuyum:) Başak burcunun erkeği kadınından daha zordur, acayip titiz:)

Ben de bir Başağım da seni anlıyorum :) Bende böyle şeylere takılıyorum bazen, sonra kendime kızıyorum ama elimde değil..Küçük detaylar, önemli günler vs hep kafamdaki gibi olmalı :) Bizi mutlu etmesi zor vallahi, sanırım beklenti içinder olmadan yaşamaya çalışmak en iyisi :)

Karanlık bir oda ve içeri giriyorsunuz; sonrasında sürpriz:)))) Bu değil ama bazı şeyler gerçek olabilir...

eğer nişanlıyken böyle alıştıysan haklısın, ama karakterinde yoksa zor ki çoğu erkeğin karakterinde yoktur, ha bu seni sevmediği anlamına gelir mi hayır

Ben de bir Başağım da seni anlıyorum :) Bende böyle şeylere takılıyorum bazen, sonra kendime kızıyorum ama elimde değil..Küçük detaylar, önemli günler vs hep kafamdaki gibi olmalı :) Bizi mutlu etmesi zor vallahi, sanırım beklenti içinder olmadan yaşamaya çalışmak en iyisi :)

ah biz başaklar hep aynı sorunlardan dertliyiz :(

hediye alsa belki onuda beğenmiycektin ve farklı bişey bekliycektin mutlu olmaya çalış ki ne güzel çiçek almış..

Tabi hiçbir şeyin sonu yok; ama ne bileyim en azından dışarda yemek yemek, sonrasında çiçek olsa...Yani tamamen normal bir akşamdı, sadece çiçek vardı. Kafası çok dalgın, işi çok yoğun evet bir sürü neden var ama benim eşimin doğum gününde ona sürpriz yapmama sağlık problemi dışında hiçbir şey engel olamaz. Sorun da şu anda geri adım atmaması... O bu konuda sorun görmüyor; ben görüyorum. Dolayısıyla da uzlaşamıyoruz. Yani tartışma ortamı yokta, limoni işte...

tamam eşlerimiz birtanedir ama sizlerde amma korur oldunuz sade bi çiçekle gelen adamı :20:
çiçek getirmeyen var deyip daha fazlasını istemeye hakkımız yok mu yani :22:ilk doğumgünü kutlaması
olduğu için kesinlikle yemeğe götürmeliydi.biz kadınlar kocalarımız d.günü olduğunda kendimiz kaybediyorz
en azından ben öyleyimdir ve eşimdende aynı özeni beklemek hakkım diye düşünüyorum:38:

Baska birseyde bekledigini anlayabiliyorum ama bu yuzden kavga etmek? Zorla olmazki bole seyler adamin icinden gelmeli yoksa ne yapiim hediyeyi cicegi? Alirsada cani sagolsun almazsada :16:

bi tane gul getirmis yahu kadında haklı yani evliligin ilk yılı ilk dogum gunu benimki onunki almıyor diye bir gul almıs bak sukrette denemez yani:1: guzl bir yemege cıkartıp guzel bir hediye alabilirdi usengecliklerinden yapmıyolar gul almayı akıl eden yemege goturmeyi bir hediye almayıda akıl eder yani..sizde onun dogumgununde cok fazla birsey yapmayın madem

Bazı eşter hiç kutlamaz, hani ruhlarında yoktur. Bazıları seni seviyorum bile diyemez davranışlarıyla belli eder. Ama biz kadınlar hep bekleriz, ben kendimden örnek vereyim...Eşimin benim doğum günü kutladığını düşlerim, onun doğum gününü nasıl kutlayacağını planlarım. Birşey olsa bunu alırım, şunu yaparım diye hep planlarım vardır. Hep hayal, hep hayal:)))Karşı taraf aynı şeyi düşünmüyorki...Düşünenler var tabi, biz kadınlar az şey beklesekte karşı taraf yapmayınca hem hayal kırıklığı yaşanıyor hemde fazla beklenti içinde olduğumuzu düşünüyoruz. Ben biz diye yazdım ama ben böyleyim, benim gibi çok kadın var diye düşünüyorum...

benimki çiçek bile almaz
boşver canını sıkma uzatma erkeklerin çoğu böyle odun
sende onun doğum gününe özenmezsin geçiştirirsin

Bence de fazla ve gereksiz bir tepki vermişsin.
Hatırlamış ve çiçeğini almış gelmiş ne güzel.
Ya hatırlamasaydı ?

Ben cok otum o halde hanimlar, esim dogum gunumde kocaman buket gul almisti hatta kendi dogum gunundede bana cicek almis
:9: yani beklentim cok yuksek degil haricinde tarihlerle aram pek yoktur, kendi dogum gunum bile cok sey ifade etmez kutlama ihtiyaci duymam ama esim sagolsun ufak birseyde olsa hatirlatir.

Erkeğe odunluğu yapıştırıp yakınlaştırdıkça, bayanlara fazla bile bir gül!

Eğer bu yıl iyice idrak ettirirseniz en azından ne kadar önemsediğinizi anlar da seneye tekrarlamaz en azından. Tamam teknede parti ver demiyoruz adamlara da insan da bir akşam yemeğe çıkartır yani. Evde de kurufasülye yenilmez ki evlilik yıldönümünde ya!

Ben cok otum o halde hanimlar, esim dogum gunumde kocaman buket gul almisti hatta kendi dogum gunundede bana cicek almis
:9: yani beklentim cok yuksek degil haricinde tarihlerle aram pek yoktur, kendi dogum gunum bile cok sey ifade etmez kutlama ihtiyaci duymam ama esim sagolsun ufak birseyde olsa hatirlatir.

ben çiçek almasını bile istemiyorum, alma diye tembihliyorum hatta:27::1:

hiç kimsenin doğumgününü kutlamayı sevmiyorum buna sevgilim de dahil. içimden gelmiyor ne yalan söyleyim,belki kocanda böyledir olamaz mı?

ya arkadaşım ne beklıyosun adam unuutmamıs bişi yapmamış bende evlıyım kocam yanımda olsun aşkla baksın bana başka bişi istemiyorum ondan o da bunu bılır ;) bence dünyalık sacmalık pesıne düşme adama yazık bee :(((

bi tane gul getirmis yahu kadında haklı yani evliligin ilk yılı ilk dogum gunu benimki onunki almıyor diye bir gul almıs bak sukrette denemez yani:1: guzl bir yemege cıkartıp guzel bir hediye alabilirdi usengecliklerinden yapmıyolar gul almayı akıl eden yemege goturmeyi bir hediye almayıda akıl eder yani..sizde onun dogumgununde cok fazla birsey yapmayın madem

Ben de aynen böyle düşündüm.

Demek ki düşünme yetenegi var adamda :)

Konu sahibi merak etme, bundan sonraki özel günlerde daha çok çaba harcar,
çünkü gördüğü tepkiyi hiç bir zaman unutmaz :)

Son düzenleme:
Back
X