Fazla mı tepki verdim diye düşünüyorum

Fazla büyütmüşsün canım
4 senelik evliliğimde 2 defa çiçek gördüm ondada çok ciddi tartışmalarımızda kendini affettirmek için kedilendi:51:

Canım yine sana bir gül gelmiş valla çoğu onu bile getirmekden aciz. Yinede gül getirmesi olumlu bişey ama yanında bir pastada getirse daha şık olurdu düşünemedi heralde.

Bence unutmadı üstüne de gül aldı diye gidin özür dileyin. Adam sizinle evli daha naapsın ağzınıza yüzünüze fazla valla :D

Bence unutmadı üstüne de gül aldı diye gidin özür dileyin. Adam sizinle evli daha naapsın ağzınıza yüzünüze fazla valla :D

valla beklentiyi az tutucam diye bayanlar kendi doğum günlerinde eşlerine hediye alacaklar neredeyse.
bu kadar da olmaz, hayat arkadaşının doğduğu günü önemsemeyen adama nasıl normal gözle bakılabiliyor :26:

Bana olan aşkı hediyelerin en büyüğüdür, yeter ki ondan vazgeçmesin. :16:

-

Yani ben böyle düşünüyorum. :17::17:

Evliliğimin ilk yılındayım ve ilk doğum günümü kutlayacaktık. Ben sürpriz beklerken kuru bir kutlama yaptı,sadece çiçek aldı. Çok bozuldum; tabi suratım düştü:( Tartıştık bu nedenle...Çevremdekiler olur böyle diyor ama ben hayal kırıklığına uğradım. Ben onun doğum gününde alacağım şeyi şimdiden bilirken o hiçbir şey yapmamış. Hala da limoniyiz:(

Canım herkes olaya toz pembe bakmış bi çicek yeter demiş ama bence de yetmez
sonuçta beklentilerin var senin de sen bu duruma okey verirsen bi iki sene daha çicek alır sonra onu da göremez dersin ki en azından çiçek alsaydı
Madem erkekler odun biz de yontmayı bilicez
Sen isteklerini güzellikle dile getireceksin ve güzel bir kutlama istediğini söyleyeceksin
Git yarın ufak kalpli bir pasta al kendine
Akşam da üzerine mum dik sen kutlamadın beni çok üzdün üstüne bir de gönlümü almadın hala limosini de
Büyüklük ben de kalsın hadi bakalım pastamızı yiyelim de ağzınız tatlansın
Sonra da yarın akşam da beni yemeğe çıkarırsan seni affederim de :))
Sen nasıl alıştırırsan öyle gider bu işler benden söylemesi

Bundan önce ne yaptı ki doğum günlerinde şimdi ne bekliyorsun ?
Doğum günleri özeldir anlarım da yani aslında pek de anlamam 28 bitirdim geçenlerde kutlamak bile garip geliyor artık.
Pastanın mumlarını üflerken çocuk muyum ben dedim?
Tabii sizde benim gibi olacaksınız diye birşey yok.
Ama ben eşimin beni yılda bir iki kez zorla hatırlayıp eğlendirmesindne önemsemesindense beni genel olarak hoşnut etmesini tercih ederim.
Özel anlar genele yayılmıyorsa bir anlamı yok bence.

Çok büyütülecek bir şey yok gibi hiç hatırlamayadabilirdi. Siz de aylar öncesinden eşiniz için büyük hazırlıklar yapmayın bundan sonra çünkü siz yaptıkça ben onun için neler yapıyorum o benim için yapmıyor diyerek hep kendinizle kıyaslayacaksınız daha çok hırslanacaksınız.

ah şu diziler.bizi bu beklentiler içine çeken hep onlar:ssz:

Son düzenleme:
valla beklentiyi az tutucam diye bayanlar kendi doğum günlerinde eşlerine hediye alacaklar neredeyse.
bu kadar da olmaz, hayat arkadaşının doğduğu günü önemsemeyen adama nasıl normal gözle bakılabiliyor :26:

Canim herkes ayni sekilde onemsemek zorunda degil boyle gunleri kadin veya erkek farketmez. Bizde olay tam tersi oldugu icin belkide anlayamiyorum durumu. Esimin normal bir zamanda birseyler yapmasi belkide beni daha cok mutlu eder hsni beklenmedik birsey oldugu icin. Sirf bu yuzden kavga etmek asiri geldi bana sadece. Dedigim gibi onemsemedigim icin beklentimde yok, yemege normal zamandada hep cikiyoruz bu beni diger zamanlardan daha cok ya da daha az mutlu etmez. Herneyse umarim konu sahibinin esi telafi eder bu durumu.

hersey bir tarafada eslerin ozel gunlerinde birbirlerini hos tutmaları gerekir bu ilişkiyide canlı tutar bence adam bu tarz seyleri sevmiye bilir ama ben seviyorum diye yapması onemlidir bu fedakarlıktır ve fedakarlıkta sevgiden dogan birsey zaten..

Son düzenleme:
Canim herkes ayni sekilde onemsemek zorunda degil boyle gunleri kadin veya erkek farketmez. Bizde olay tam tersi oldugu icin belkide anlayamiyorum durumu. Esimin normal bir zamanda birseyler yapmasi belkide beni daha cok mutlu eder hsni beklenmedik birsey oldugu icin. Sirf bu yuzden kavga etmek asiri geldi bana sadece. Dedigim gibi onemsemedigim icin beklentimde yok, yemege normal zamandada hep cikiyoruz bu beni diger zamanlardan daha cok ya da daha az mutlu etmez. Herneyse umarim konu sahibinin esi telafi eder bu durumu.

normalde eşim de çiçek getirir, sık sık da yemeğe çıkarız zaten bunlar "normalde" olan şeyler, özel günlerde biraz daha özel olmalı, adı üstünde özel gün.

Senınkıde dert mı sekerım kocamla 2ser dogum gunu gecırdık ben her ıkı dogum gunundede suprızzzzz yaptım ılk dogum gunu jack danıels vıskı puro 30 kısılık pasta ve seksı gecelıgımle ben ıkıncı dogum gunu 20 kısılık pasta ve cok ıyı bır marka thsırt ıkıncıde oglumun 40ı bıle cıkmamıstı thısırtu baskasına aldırdım pastayı tlfonla sıparıs edıp eve getırttım ve sadede geeyım benım gecen 2 dogum gunumde kocam naptı dersın ıs yerınden sms ıyıkı dogdun askım the end :27:

hahhahahaa konuyu okuyunca acayip sinirim bozuldu.kusura bakmayın gülmekten kendimi alamadım..:1:

benmde evleneli 1 sene olmadı düğünden 20 gün sonra doğum günümdü..sabah en azından bir öpücükle uyanmayı bekliyodum olmadı..:1: neyse dedim bi şu sabah mahmurluğu geçsin ondan sonra diye cx tık yok adamda..:1: artık akşama doğru flaandı patladım artık..dediği laf.. aa aşkım yarın değilmiydi doğum günün..vallahi yarın biliyodum...:1:

bence siz kıymetini bilin kocanızın... dememki benm gibi olsaydı siz ne yapardınız bilmiyorum..:9:

Önemli olan düşünmesi değil mi ?

Hediyenin küçüğü büyüğü olmaz

Çok kafaya takma.. Misilleme yapmak istersen.. Sende ona bir kuru hediye alırsın olur biter :27:

en azından hatırlamış, çiçek almış...
bence buna bozulup tarrtışmanız çok basit bi davranış olmuş... ben senden pahalı, güzel hediyeler bekliodum imajını vermişsin ki bu bi kadına hiç yakışmayan bi davranış bence...
düşünsene, adam e hatırladım, çiçek aldım ya dicek, sen çiçek yetmez diye bozulacaksın...:ssz: ı ıhh içimden geçirsem bile, bunu ona söyleyemem, belli edemem ben....

Evliliğimin ilk yılındayım ve ilk doğum günümü kutlayacaktık. Ben sürpriz beklerken kuru bir kutlama yaptı,sadece çiçek aldı. Çok bozuldum; tabi suratım düştü:( Tartıştık bu nedenle...Çevremdekiler olur böyle diyor ama ben hayal kırıklığına uğradım. Ben onun doğum gününde alacağım şeyi şimdiden bilirken o hiçbir şey yapmamış. Hala da limoniyiz:(

Seni çok iyi anlıyorum canım ilk olduğu için özel bir kutlama bekledin,benimde doğumgünüm balayına denk gelmişti ve ben birsürü hayal kurarken sadece eşimin ben plan yapmıştım ama resepsiyon hata yapmış olmadı gibi saçma sapan laflarını duydum:) neyse dışarda yemeğe cıktık da öyle affettm:)Eşimn huyu bu sürpriz pek beceremiyor anladım ama gec oldu özel günler dışında beni şaşrtmayı sanırım daha çok seviyor ama aksine bende adı üstünde özel o günlerde birşeyler olsun istiyorum..sen şimdiden onun doğumgününü düşünrken onun niye böyle yaptığını dert ediyorsun ama etme ben de senn gibiydim alıştım artık erkekler biraz düzler detaylı düşünemiyorlar kabul edelim artık bizim istediğimz o cok ince, nazik erkekler eski filmlerde kaldı canım üzme kendini bak çiçek almış hem ne güzel onu almayan da vardr eminm seni sevmese üzse ama sana pırlantalar vs. alsa özel günlerde kimin umrunda en büyük hediyeleri bir ömür sadık sevgileri olsun boşver..

zamanla ali$irsin
bi daha dunyaya gelirsen balik burcu tavsiye ederim evlenmek için :)

bizim geçen hafta evlilik yil donumuzdun ben gidip hediye aldim e$ime odettim
kabullendim artik adamin içinde yok bu, ta$ima suylada koyu dolmuyor
sirada dogum gunum var ne aldirsam diye du$unuyorum:27:

tabi ben ona bi$ey almiyorum :))))))))

Back
X