Yok sınıf arkadaşlarım benim yaşıtım :) Okula 3. sınıftan başladım bu yüzden en küçüğü benden 2 yaş küçük,zaten Üniversitedede 3. seneleri :)Sosyal anlamda karışmam ama derste bu özgüvenli halini ön plana çıkarırsan küçükler kendilerini salak gibi hissedebilirler. Çünkü sen deneyimlisin yaşının verdiği bakış açısı falan çok farkeder derste. Diğerleri ana babalarından yeni ayrılmış kuzu gibidirler şimdi korkar cekinirler söz almaya birşey demeye:)
bence sen normalsin de karşındakiler asosyal bir soru sordun ve teşekkür ettin diye ya da nezaketen kahve içmeye davet ettin diye özgüvenin yüksek olmaz bunu böyle yorumlayanlarda var bir sıkıntı:)
Hm o zaman yurt arkadaşının kendi cekingenligiymis o. duzelir bence o da zamanla bi bakmissin seni geçmiş :)Yok sınıf arkadaşlarım benim yaşıtım :) Okula 3. sınıftan başladım bu yüzden en küçüğü benden 2 yaş küçük,zaten Üniversitedede 3. seneleri :)
bnde ayniyim cnm.bnde ikizlerim.girdgm her ortama uyum saglarim kirk yildr tanisiyrz gbi.yabancilik cekmem.iyimi kotu bilmiyrm ama boyleyim.evlendm cocugum oldu yine ayni..konu sahibi ; bnce sennki gayet normal.icten samimi bi tarafn var.bi sorun yok bnce sende.kendin gbi ol.birak insanlar ne dusunurse dusunsun..Yazını okurken bian acaba benmi yaDım bu yazıyo dedimşaka bi yana bende aynıyımdır. Hiiiiççç yabancılık çekmem. Sanki kırk yıldır arkadaşmış gibi olurum herkesle. Yeni ortamlar değişik insanlar beni hiiiççç germez aksine heyecan verir. Ünidede böyleydim ewlendim çocugum oldu hala aynıyım. Acaba burcumun etkisimi ikizlerim de
Evet yanlış anlamadınız... Ama kesinlikle böyle bir durum yok aslında.Sadece zamanla sınıfındaki yurdundaki vs. çevrendeki insanlarla tanışılıp kaynaşıldığının farkındayım ve bu yüzden bu süreci kısaltıyorum diyelim.Bir örnek vermem gerekirse,mesela...
Yani insanlarla tanışma konusunda sıkıntı çekmemek, bir yer ararken bulamayınca insanlara sormak, yol yordam öğrenmek aslında çok normal birşeyken
Bu davranışların özgüvenle bir alakası yok ki.normal iletişim kurabilen herkesin yaptığı şeyler.
Bence davranislarinizda sizin tespit edemediginiz başka birşey var o yüzden insanlar biraz uzak duruyor olabilir.
ilk kız fazla saf geldi bana, o yüzden onu geçiyorum da.
ikinci kız neden şaşırmış o kadar, hiç anlamadım.
Ne yapacaktınız ki insanlara sormayıp, özgüvenle ne alakası var :)
ben hikayeyi garip buldum. cevredekiler tuhaf heralde. iki cift sohbet etmenin yada adres sormanin ozguvenle ne alakasi var
Bir kaç günde anladımki sorun kesinlikle bende değil yurt arkadaşımda.Çok garip bir kız.Odasında kesinlikle ışık açmıyor.Karanlıkta ve odasının ortasında yerde oturup kucağında bilgisayar hayatına böyle devam ediyor.Mutfaktan odasına yemekler taşıyor fakat yemek bittikten sonraki bulaşıkları katiyyen mutfağa geri getirmiyor odasında tabak çanak biriktiriyor resmen.Gıybet gibi olmasın ama gerçekten sohbet etmekten filan tümüyle vazgeçtim zaten bir gece ansızın gelip beni kesip doğramasın yeter.O derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?