- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Günaydın canım :))
Ya valla göğsümde bi hassasiyet var sızlıyor gibi ara sıra, bu sbah midemde yanma var ama akşam yemeği biraz fazla kaçırmış olabilirm yani öyle aa işte bu belirti diyebileceğim kesin bir şey yok sende ne var ne yok ?
nasılsın?? uhibbuke gelse de biraz durum kritiği yapsakkk
en önemli belirti göğüsler bence. onun için sendeki bu durumu belirti olarak sayabilirizben de mesela nezaman göğüslerim alarm vercek ozaman şüphelencem. benim göğüslerde bi belirti yok, dolgunluk var sadece. dün akıntım vardı biraz. bi ara, azcık bi pembe akıntı geldi. (ama hani içinde kan gibi bişeyler görüyorum derler ya öyle diil. akıntının kendisi çook açık pembeydi:) ) dedim erken mi oluyorum yine. ama sonra akıntı da olmadı, adet de olmadı. yerleşme mi deseemmm, kan gibi diildi ve çok azdı yani meraklı olmasam farketmezdim, peçeteye geldi. onun dışında ara ara baş dönmesi, baş ağrısı ve mide bulantısı oluyo. ama bunlar da içtiğim progestanın yan etkileridir. anlıcağın hamileliğe dair bi belirti olarask hiç birini görmüyorum. göğüslerde uçlarda sızlama nezaman olcak ozaman dicem şüpheleniyorum...
en önemli belirti göğüsler bence. onun için sendeki bu durumu belirti olarak sayabilirizben de mesela nezaman göğüslerim alarm vercek ozaman şüphelencem. benim göğüslerde bi belirti yok, dolgunluk var sadece. dün akıntım vardı biraz. bi ara, azcık bi pembe akıntı geldi. (ama hani içinde kan gibi bişeyler görüyorum derler ya öyle diil. akıntının kendisi çook açık pembeydi:) ) dedim erken mi oluyorum yine. ama sonra akıntı da olmadı, adet de olmadı. yerleşme mi deseemmm, kan gibi diildi ve çok azdı yani meraklı olmasam farketmezdim, peçeteye geldi. onun dışında ara ara baş dönmesi, baş ağrısı ve mide bulantısı oluyo. ama bunlar da içtiğim progestanın yan etkileridir. anlıcağın hamileliğe dair bi belirti olarask hiç birini görmüyorum. göğüslerde uçlarda sızlama nezaman olcak ozaman dicem şüpheleniyorum...
Canımm:) yerleşme lekesi ya kahve olur ya pembe
Anladm canım zaten bazen hiç belirti olmayabiliyormuş yada belirtiler adet dönemin geçtiğinde başlıyormuş genelde,bugün biraz daha rahatı psikolojik olarak yarın bi test yapayım diyordum ama yapmayacağım.
Sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın ? Bu aydan epey umutluyum bende yeni adetim bitti mayıs ayı güzel bi ay olacak inşallah hepimiz için :)
Sabah yapmış negatif çıktı yazmış ama inşallah kırmızıları görmeyecek bu ay
Inşallah canim en kisa zamanda olur bebislerimizAaaa bizimde 11 mayıstı aynı zamanlarda evlenmişiz :) Kesinlikle en güzel hediye sağlıklı bi bebiş olur :)
wuuuwww test miiiii
yumurtlamanın kaçıncı günündesin.
napim sarhoş gibiyim bi haftadır şu progestan ilacı beni benden aldı:))
Yapmıcam ama vazgeçtim 11. gündeyim ortalama.pozitif testler topiğinde 11-12. günlerde öğrenen çok var ama biraz daha bekleyeceğim
Bilmez miyim beni de aynı yapmıştı :) Şimdi soğan kürünü denemeyi düşünüyorum aynı etkiyi yapıyor gibi anladım ama bakalım bu defa da onu deneyelim sürekli bi umut araştırıp duruyoruz
13. günde yap eğer çok yapmak istersen. ben geç yumurtladığım için, benim günüm atmış olabilir. daha bugün 9. günüm en erken ihtimalle.ama 16-17 sine kadar olmassam( erken olabiliyorum çünkü ben) ve belirti hissedersem, belki test yapabilirim ozaman.
yaa biliyorum ama, bana pek öyle gelmedi, arada öyle araştırıyodum. genelde yerleşme kanaması yaşayanlar günlük pedi bile doldurmadı gibi tabirler kullanırlar. benim dediğim gibi bildiğin akıntının kendisi çok açık pembeydi çok azdı ve başka da gelmedi hiçç. günlük pede tekrar gelme gibi bi durum olmadı hiç. sildim ve bitti:)
keşke bebişlerimiz bizimle olsa, en çok istediğim şey ama, progestan da içiyorum ya, onun yan etkileri bana yetiyo zaten:) baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı hepsini yapıyo, hamilelik belirtilerine fırsat bırakmıyo.
Canım yerleşme lekesi oğlumda olmuştu benimki kahveydi öyle pede falan dolmadı wc ye gittikçe arada silince gördüm bir gün oldu, inşallah olur canım gelir bebeğin
bugünü yarını bi atlatayım bende duruma göre yaparım test , inş kavuşurum bebişime
inşallah arkadaşım
ben de bu ay regl olursam, aktara gidicem, kaju fıstığı, keçiboynuzu, keçiboynuzu pekmezi,incir, ceviz... ne varsa alıcam, bi de öyle deneyelim bakalım
bal tarçın çörek otu kürü, incir havuç kürü ne varsa yapıcam
Eşim sabah beni işe bırakırken olmuş mudur sence bu ay diye sordu beklemiyordum hiç inşallah diye geçiştirdim ama içim bir tuhaf oldu
Bizde de biliyorsun aynı durum var eşimde varikosel çıktı ama bizde umudumuzu kaybetmedik ameliyatı da düşünmüyoruz açıkçası eğer o aşamaya gelirsek. Bende bu ay soğan kürü kullanıp ovü testi yapıcam bakalım elimizden geleni yapıyoruz :) Beklemediği anda hamile kalan da çok var bu ay olmadı yapamadık diyen ama hamile kalan umutsuz olup hamile kalan inşallah onlardan biri olursun sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?