Feci bir aldatma şüphesi acil toplaşin

coco_cambo

irem derici ağızlı kadın :)
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
2.460
2.493
448
Selam hatunlar sabahi edemedim acil burdaki kıvrak zeka hatunlara ihtiyacım var..Ben işin içinden çıkamadım. Beynim yandı. Madde madde tek tek yazıcam. ...Sherlock Holmes ve müge anlı fikirlerinizi bekliyorum. ..

Şimdi benim bi arkadaşım var.diyeceksiniz ki He eminim sen değilsin fln filan. O arkadaslar bi zahmet yazmasin Yorumları daha sonra aynen ileticem. Çünkü benim tahmin ettiğimden ziyade burdaki yorumlar çok Önemli. Neyse başlıyoruz ☺☺

Hümeyra 2011 yılında severek evlendi. Çocuğu var.eşiyle arası çok iyi gördüğüm kadarıyla. .Bu arkadaş bugün beni arıyor ve diyor ki;
"Coco ben eşimin e Devlet şifresini biliyordum girdim vergi borcu var mı yok mu bakayım diye.sonra kendi adına hat dökümünü bakayım dedim.şeytan durttu resmen .baktım. ..ve 2 hat gördüm. Biri benim bildiğim suan kullandığı. Diğeri ise 2012 Mart ayında açılmış bi hat. Ama Pasif hat yazıyor kenarında. Neyse ben bunu not ettim sonra aradım. Ve telefon çalıyordu. Hemen açmadan kapattım.telefonunda bu numara asla kayıtlı değil. Daha sonra facebookdan baktığımda ayni numara ile profil açılmış. 8 yaşlarında bir kız çocuğu. Ama beni kahreden asil konu : facebook ismi ;eşimin ilk aşkı uzun süre takıntısı olan kadının ismi ile açılmış olması. Eşimin eski sevgilisini adı herkeste olmayan değişik bir isim. Ve cok ilginc profil de o isim ile açıldı. .ben sanırım yüzdeyuz aldatiliyorum" diyor.

Neyse bende telefonu kapattım kızlar .e Devlet Şifremi girdim baktım. Benim de eski hat dökümanlarımı inceledim. 6 tane hat kullanmisim 29 yaşıma kadar.hepsin de pasif hat yaziyor.neyse hepsini tek tek aradım.hiç biri açık değil.

Sonra bende emin oldum cidden adam bi b.k yiyor ama ne dicem arkadaşà.!ben yakalarsan bosanacak misin dedim.evet dedi..ama ispat lazım haliyle..

Dipnot: esi ile eski sevgilisi arada görüşüyorlar mi bilmiyoruz ancak şu var çocuk adamdan değil. Kadın daha önce erken yaşta evliliği olmuş. Hamile iken bosanmis.bunu da esi ona sevgili iken muhabbet arasında soylemis.Yani ona eminiz.

Benim bildiklerim bunlar.yorumları bekliyorum

Kadın niye çocuğuna kendi adını koysun ki ?
Açılan face kaç yılında açılmış .
Belki hat 2012 yılından itibaren kullanılmıyordur ?
Hattın wp si var mı ?

Kadın niye çocuğuna kendi adını koysun ki ?
Açılan face kaç yılında açılmış .
Belki hat 2012 yılından itibaren kullanılmıyordur ?
Hattın wp si var mı ?

Çocuk çok küçük 8 yaş. .daha da küçük olabilir. Fotolarına göre yorum yaptık. Çocuğun 2 ismi var.karnesini paylasmis. Karnede 2 isim. Ama profilde tek o isim. Kadin kendi adıyla açmiş olabilir çünkü benim arkadaşlarım genelde çocuğuna kendi numarasi ismiyle acıyor. .telefonda whatsap da yok.bilinmeyen numaralar da da kayıtlı degil

İşte ispat lazım. AdaM benim haberim yok diyebilir.eşini görseniz kizlar yani bu adam mo yapacak bişey dersiniz.evinde isinde adam.Hümeyra da zaten suan konduramiyor. Gram şüphe uyandıracak hareketi yokmuş. .

2. hattın wpsi var mı ?
yada fotoğraflarada facenin anneye ait olduğuna dair bir iz yakaladınız mı ?
kadınla adam hala görüşüyorsa kadının kendi hattı eşinin telefonunda kayıtlıdır .
Bence gizli numaradan arayın bir .

2011 de evleniyorlar kari koca oluyorlar insan karisindan 2012 de 1 sene sonra yeni hattı saklarmı saklarsa da bunun altında bir sey yatiyor bu yuzde yuz. Bence arkadasiniza bunu sakin bi dille deyin kac senelik kocasina bi hesap sorma hakki gelmiste gecmis senin basina boyle bir sey gelse arkadasindan hemen duymak istemezmiydin empati yap lutfen bosanmaya varsa bile kimsenin kimseyle duygulariyla oynayip kandirmaya hakki yok.

Kadının fotosu bile olsa tanımaz arkadaşım. Hiç görmemiş. .çocuk profili resmen. Hiç bişey bulamadık sadece okulunu biliyoruz o kdr.
2.hat dediğimiz suan eşinin kullandığı onunda bi bildiği bir hat. Onda sıkıntı yok

Ben bariz boynuz diyorum ama ona demiyorum sakin ol falan dedim.çünkü evde çocuğu var manyaklik yapar diye korkuyorum.pazatesi ancak gidebilirim yanına. O yüzden telefonda hiç de o tarz konuşmadım ama bence de aldatiliyor

Arkadasim sen kendin nelerden suphelendiysen gözlemlediysen bunu arkadasina goster anlat iletisim kur. Ispat kanit yok diyosunda örnek verdigin seyler kanittir arkadasinada goster belirt bunlari.

Arkadasim sen kendin nelerden suphelendiysen gözlemlediysen bunu arkadasina goster anlat iletisim kur. Ispat kanit yok diyosunda örnek verdigin seyler kanittir arkadasinada goster belirt bunlari.

Hayatım zaten kesinse.boşanicam diyor ee bu yüzden de delil lazım bize. Yani napabilir neleri delil sayar mahkeme. ..

1. hat diyecektiniz sanırım . 2. hatsa ortaya şu sonuç çıkıyor ;
Adamın 2 hattı var . 2. yi evlendikten sonra 2012 de kullanıyor ve eşinin haberi var .
Ama evlenmeden önce kullandığı hat Adamın takıntı yaptığı eski sevgilisinde mi ?

Kafam karıştı

Tam olarak anlamadığım şeyler var. Ama fb sahibi muhtemeldir ki ilk sevgilisi. Çocuğu filan değil. Hattı da bu kadınla görüşmek için almıştır. Kendine değil de kadına almış olabilir kendi adıyla . Şu an görüşüp göruşmedikleri belli değil. Belki fb hesabını da kendinden çok kızı aktif olarak kullanıyordur.. yani belli bi şeyler dönüyo. .

Aynen öyle cnm.sadece iki hat kullanmış ömrü hayatında adam. çünkü direkt çıkıyor benim 18 yaşında açtığım hat çıktı mesela.ve bilmediği tek hattı işte bu face hesabıyla açılan hat.

Adam muhtemelen evliyken görüşmüş eski sevgilisi ile.ama işte ihtimallere bakmıyor mahkemeler. O da zaten aslında farkında ama hani 2 .3 göz ile yorum bekliyor

2011 de evlenmişler 2012 de hat alınmış, 5 senedir aldatılıyor olsa kesin şüphelenir, yakalardı.
Hat pasifse kullanılmıyor demek nasıl çalmış? Belki başkasına satılmıştır, biraz fazla ücret ödeyerek özel olarak istediğin numarayı seçebiliyorsun, belki eski sevgilisi özellikle o numarayı almıştır derdim ama nerden bilcek numarayı. Eski sevgilisi olduğundan kesin emin mi?

Kızı kullaniyo evet.baya çocuk paylaşımlari falan var.ama ne annesi ne babası ne aile fotoğrafı yok. Hiç bişey yok.çok. İlginç bencede adam kendi aldı hattı. Ne saçma kadın alamıyor mu

Adam inanılmaz sakin Dexter gibi bişey. Hatta ben eşime diyorum bu adam birini öldürse kimsenin ruhu duymaz.inanılmaz soğukkanlı ağır efendi. Yani yapsa kesinlikle yakalanmaz. Ama işte allah bi yerden çıkarıyor. ..yoksa duygusal hiç şüphe uyandirmamis

Bence adam hattı satmış olabilir .
yada çocuk numara sallamış olabilir .
Bunlarda ihtimal . Bir de kadın eşine sen daha önce hiç hat sattın mı diye sorsun bakalım ne çıkacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…