- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Bence adam hattı satmış olabilir .
yada çocuk numara sallamış olabilir .
Bunlarda ihtimal . Bir de kadın eşine sen daha önce hiç hat sattın mı diye sorsun bakalım ne çıkacak .
Tamam ama 5 senede adam çaktırmasa sevgilisi çomak sokar kendisinin öğrenilmesini sağlardı, kadınlar öyle uzun süre sevgili kalarak erkek yolu gözlemez, bir şekilde dürter eşi uyandırırdı bence. Yani ortada yanlış olan şeyler varda, o aldatma değil sankiAdam inanılmaz sakin Dexter gibi bişey. Hatta ben eşime diyorum bu adam birini öldürse kimsenin ruhu duymaz.inanılmaz soğukkanlı ağır efendi. Yani yapsa kesinlikle yakalanmaz. Ama işte allah bi yerden çıkarıyor. ..yoksa duygusal hiç şüphe uyandirmamis
Cococum fake bir hesaptan arkadaslik yollamayi denediniz mi? Mesela arkadas listesi gorunuyorsa oradakilerden birinin ismiyle acabilirsiniz. Gorunmuyorsa da fotolarda begenen kisiler gorunuyor. Sonra ozelden muhabbet baslatin bakalim kullanan cocuk mu kadin mi? Yer bildirimleri aciksa eski sevgilisinin yasadigi yere yakin mi uzak mi oradan da cozebilirsiniz.
Tamam ama 5 senede adam çaktırmasa sevgilisi çomak sokar kendisinin öğrenilmesini sağlardı, kadınlar öyle uzun süre sevgili kalarak erkek yolu gözlemez, bir şekilde dürter eşi uyandırırdı bence. Yani ortada yanlış olan şeyler varda, o aldatma değil sanki
bir de ben eski arkadaşlarımın bile eski hatlarını arada ararım
Bu kadın eşinin eski hattı ne alemde hiç merak etmemiş mi ?
Birde kadın eşinin eski hattını kapattırmak bahanesiyle eşinin kimliğiyle hattın baisine gidebilir bence .
Çünkü benim hattım babamın üstüne ama kullanıcı adında benim adım çıkıyor .
Hatta bazen Salih diye bir adımın ismi çıkıyor ben güvenmiyorum bu hat duruma ya
Şöyle olmuş olabilir. Kocası zamanında sevgiliyken hattı kendi üzerine alıp vermiştir. Kadında bir sıkıntı görmediyse aynı numarayı kullanmaya devam ediyordur.
Boşanma için ne delil lazım ne yapması gerek peki.çünkü baya aldatiliyorum ve bisanicam diyor
Bana da böyle olabilir gibi geldi. Pasif hat diyorsa devredilmiş de olabiliyor çünkü illa kapatılması şart değil.
Mailini, telefon dökümünü, whatsapp vs mesajlarını incelemiş mi? Aldatma varsa Bunlar bir şekilde görüşüyor olmalı sonuçta.Yada 2012den sonra ayrılmışlar hat öyle kalmış mi diyosun
Mailini, telefon dökümünü, whatsapp vs mesajlarını incelemiş mi? Aldatma varsa Bunlar bir şekilde görüşüyor olmalı sonuçta.
Hümeyra her türlü aldatilmis sonuçta.şerefsiz ya
Evet 2011 de evlendiyse ve hat 2012'de alındıysa ve devredildiyse maalesef. Ama iyice delil toplamadan yüzleşmesin burada baya sayfası olan bir hanım whatsapptan birkaç konuşma yakalayıp direkt yüzleşmiş, sonra içi içini yemişti neden biraz daha beklemedim daha fazla delil toplamadım diye. Hesabı annesi kullanıyor olabilir ama 8 yaşında kız çocuğu kendisi de kullanıyor olabilir, fake hesapla takip etmek ne kadar doğru olur bilemiyorum.
Yada 2012den sonra ayrılmışlar hat öyle kalmış mi diyosun
Yani kesinlikle onun da bizim de tahmin ettiğimiz ne yazikki doğru. Baya aldatiliyor ya da aldatilmis. ..bence kızı kullanıyor ama anne olarak kendi açmış olabilir. Bilemedim ispat lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?