- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Aynen güvensizlik varmış, olsa mutlaka çıkardı, ya daha önce yaptı bitti eskide kaldı, ya da adam gerçekten masum :)Hiç. Bişey yokmuş. Whatsapp web yüklemis aylardir duruyor. Demekki guvenmiyor ki.ordan da takip ediyor. Ama telefon facebook tertemiz hiç bişey yokmus
Yazıyor cnm tarihine bak solda..Ne zaman acildigini nerden gormus? Ben de simdi baktim kendime, sadece numara gorunuyo, hattin zaman acildigi yazmiyo hicbir yerde
ya belki olay şöyle oldu ;
Kadının acilen yeni hatta ihtiyacı vardı ve sonra aklına Hümeyra nın kocası geldi .
Hümeyra nın kocasıda yeni hat açmak yerine eski hattını kadına verdi . Kendisine yeni hat açtı .
Sonuçta hala iletişimi kopmamış sana takıntılı eski sevgili . Evlide olsa ilk sığınacağın liman olur
Ben ortada aldatma olduğunu düşünmüyorum yani .
Benim arkadaşım kendi adına hesap açmadı mesela oğlunun Facebook hesabını kullanıyor. İsmi fotoğrafı oğluna ait ama like atan falan arkadaşım. :) Sanki okul arkadaşıymış gibi minik bir kız çocuğuna sahte hesap açılarak eklenip bakılabilir ama bu da niyeyse pek içime sinmiyor. Başka bir çocuğun fotoğraflarını kullanmak çocuk istismarı gibi olur sanki.
Yeni hatti kendi kimligiyle neden actirmamis ki? Hem acil bir sey olunca eski sevgiliyi arayip bulmak, ondan hat cikarmasini isteyip hattin eline gelmesini beklemek daha sacma degil mi?
Benim arkadaşım kendi adına hesap açmadı mesela oğlunun Facebook hesabını kullanıyor. İsmi fotoğrafı oğluna ait ama like atan falan arkadaşım. :) Sanki okul arkadaşıymış gibi minik bir kız çocuğuna sahte hesap açılarak eklenip bakılabilir ama bu da niyeyse pek içime sinmiyor. Başka bir çocuğun fotoğraflarını kullanmak çocuk istismarı gibi olur sanki.
Cizgi film karakteri koyulabilir. Sanki ammesi kendi fotografini koymaya izin vermemis gibi
Kadın kendine ait hat açmak istese zaten kendisi gider açar .
Önemli olan resmiyette kendine ulaşılamayacak hat bulmak . Birde bu adamın eski hattı zaten adam 2012 de açılan hattı kullanıyor .
Tamam da boyle bir sey icin uzun vadeli eski sevgili mi secilir? Sahsen ben eski sevgililerimden boyle bir sey istesem adamlar kosa kosa hat mi cikarir yoksa suratima boylebon bon bakip "sen ne ictin" mi der
Arkadasiniza soylemeyin bu yazdiklarimi ama belki o cocuk kendi esindendir. Esi yalan atmis olamaz mi eski sevgilisinin cocugu vardi baska bir adamdan vs diye..belki ortak cocuklaridir.
Uff cok korkunc kotu zan dusunmek istemezdim ama aklima bu geldi.. Bu yuzden de o hat felan vardir yani..belki aralarinda birsey yoktur ama ortak cocuklari icin gorusuyorlardir...
Yoksa niye hatti eski sevgilinin uzerine yapar ki bir insan? Tabi dogruysa bu durum..
Eşi çok gizemli biri yani yakalanmamak için konuşmaz asla ne eşiyle nede aldatiyor dahi olsa telefonu ile.adam hat aldı ise ekstra başka bi hattı olabilir .kadının üzerine. .aklıma geldi
Takıntılı bir adam . Ve durumu açıklıyorsun .
( hatta durum resmi olarak sana ulaşılmaması gereken bir durum )
Hem adamın düşünüp düşünmediğini bilmiyoruz .
Ben bu hikayede adamın aldattığını düşünmüyorum .
Konuda cinayet romanı bilinmezliğinde ilerliyor zaten
Birde konu sahibi eşinin bu hattını kaybettiğini iddia edip hattın aynısından alabilir belki ...
Valla sonucta evlilik suresi icinde eski sevgiliyle girilmis bir iletisim var ve esin haberi yok. Bu bile ariza sebebi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?