Feci bir aldatma şüphesi acil toplaşin

Hiç. Bişey yokmuş. Whatsapp web yüklemis aylardir duruyor. Demekki guvenmiyor ki.ordan da takip ediyor. Ama telefon facebook tertemiz hiç bişey yokmus
Aynen güvensizlik varmış, olsa mutlaka çıkardı, ya daha önce yaptı bitti eskide kaldı, ya da adam gerçekten masum :)
 

Yeni hatti kendi kimligiyle neden actirmamis ki? Hem acil bir sey olunca eski sevgiliyi arayip bulmak, ondan hat cikarmasini isteyip hattin eline gelmesini beklemek daha sacma degil mi?
 


İyi de şu var.adamın eski sevgilisinin kızı varmis bu yaşlarda ..yani kendi kızı ve onun adına açıp ordan baya gizli stolk yapıyor olabilir. Yada kızına açtı sadece ama o numara neden hala eşinin üzerine resmi kayıtlı orası muamma.
 
Yeni hatti kendi kimligiyle neden actirmamis ki? Hem acil bir sey olunca eski sevgiliyi arayip bulmak, ondan hat cikarmasini isteyip hattin eline gelmesini beklemek daha sacma degil mi?

Kadın kendine ait hat açmak istese zaten kendisi gider açar .
Önemli olan resmiyette kendine ulaşılamayacak hat bulmak . Birde bu adamın eski hattı zaten adam 2012 de açılan hattı kullanıyor .
 

Cizgi film karakteri koyulabilir. Sanki annesi kendi fotografini koymaya izin vermemis gibi
 
Kadın kendine ait hat açmak istese zaten kendisi gider açar .
Önemli olan resmiyette kendine ulaşılamayacak hat bulmak . Birde bu adamın eski hattı zaten adam 2012 de açılan hattı kullanıyor .

Tamam da boyle bir sey icin uzun vadeli eski sevgili mi secilir? Sahsen ben eski sevgililerimden boyle bir sey istesem adamlar kosa kosa hat mi cikarir yoksa suratima boyle bon bon bakip "sen ne ictin" mi der
 
CIA uygulaması veya ona benzer bir uygulamadan numarayı sorguladınız mı? O tür uygulamalar numaranın diğer telefonlarda nasıl kayıtlı olduğunu gösteriyor, numaranın kimin üstüne olduğunu değil de. Olayın geri kalanı bana biraz tuhaf geldi, yüzde yüz aldatılma olmayabilir sanki... Ama şüpheli yine de.
 
Arkadasiniza soylemeyin bu yazdiklarimi ama belki o cocuk kendi esindendir. Esi yalan atmis olamaz mi eski sevgilisinin cocugu vardi baska bir adamdan vs diye..belki ortak cocuklaridir.
Uff cok korkunc kotu zan dusunmek istemezdim ama aklima bu geldi.. Bu yuzden de o hat felan vardir yani..belki aralarinda birsey yoktur ama ortak cocuklari icin gorusuyorlardir...
Yoksa niye hatti eski sevgilinin uzerine yapar ki bir insan? Tabi dogruysa bu durum..
 
Tamam da boyle bir sey icin uzun vadeli eski sevgili mi secilir? Sahsen ben eski sevgililerimden boyle bir sey istesem adamlar kosa kosa hat mi cikarir yoksa suratima boyle bon bon bakip "sen ne ictin" mi der

Takıntılı bir adam . Ve durumu açıklıyorsun .
( hatta durum resmi olarak sana ulaşılmaması gereken bir durum )

Hem adamın düşünüp düşünmediğini bilmiyoruz .
Ben bu hikayede adamın aldattığını düşünmüyorum .

Konuda cinayet romanı bilinmezliğinde ilerliyor zaten


Birde konu sahibi eşinin bu hattını kaybettiğini iddia edip hattın aynısından alabilir belki ...
 

Buda çok mantıklı .
 
Eşi çok gizemli biri yani yakalanmamak için konuşmaz asla ne eşiyle nede aldatiyor dahi olsa telefonu ile.adam hat aldı ise ekstra başka bi hattı olabilir .kadının üzerine. .aklıma geldi


hattın açılış tarihi mi 2012 kapanış tarihi mi? pasif hat olanlarda kapanış tarihi de yazıyor çünkü.

benim hattımı 2002 de babam kendi üzerine olarak almıştı mesela, 2013 te de ben gittim hattı ben kullanıyorum diyerek üzerime aldım. babamdan bağımsız olarak gittim.

e devletten bakınca babamda benim numaram pasif abonelik olarak geciyor ve benim uzerime aldigim tarih de abonelik bitis tarihi olarak yaziyor.
bende de abonelik baslangic tarihi hatti uzerime aldigim tarih.

yani soyle bir sey olabilir; zamaninda sevgililerken esi o eski sevgiliye bir hat aldi o kadin da hala ayni hatti kullaniyor ve 2012 de uzerine aldi hatti. cunku 2012-2013 arasi hattini uzerine gecirdiginde bir ucret oduyorsun ya onu odemeden uzerine alabilme gibi bir hak taninmişti
 
Son düzenleme:

Valla sonucta evlilik suresi icinde eski sevgiliyle girilmis bir iletisim var ve esin haberi yok. Bu bile ariza sebebi bence.
 
Kendi şimdiye kadar şüphelenmediyse birşey yoktur. Durduk yere Eşeğin aklına da karpuz kabuğu düşürmemek lazım.
Eskiden sevgilisine aldığı bir hat vardır ama belki 2012 de ismiyle kayıt altına alınmıştır. O yıllarda cep telefonlarının isim üzerine olması vs gibi bişiler çıkmıştı.. sokaklardan açık isimsiz yada hiç tanımadığımız kişiler adına hatlar alıyorduk. Bu duruma karşı çıkan düzeltmeler sonrası da tarih olarak 2012 de adamın üstüne geçmiştir hat. Bana ihanet için çok somut bir delil gibi gelmedi bu durum.
 
Valla sonucta evlilik suresi icinde eski sevgiliyle girilmis bir iletisim var ve esin haberi yok. Bu bile ariza sebebi bence.

Bence de hatta kafada vazo kırdırır bu durum .
Ama aldatmak , aldatılmak çok farklı bir boyut bence :)

Affı ve geri dönüşü olmayan bir olay .
 
adamın şüphe uyandırıcak hareketi olmasa arkadaşında girip bakmazdı. evet herşey gün gibi ortada adamın adına kayıtlı eski hat kadında çıkıyor valla dünya o kadarda küçük değil. en mantıklısı bu numara kimin diye pat diye sormak. yerinde olsam o numarayı arar bir bakardım kimdir nedir.eşimede açık açık kafamda kurana kadar sorardım. ortada zaten neyini inkar edecek.ha belki der o kadın hayatımdayken hat benim üstümeydi ayrılınca üstümden aldım ona verdim zaten o kullanıyordu bu mantıklı olabilir. tabi böyle birşey yapılıyormu bilmiyorum.
 
4.sayfaya kadar okudum, pardon ama aldatma bunun neresinde? Ben mi çok safım yoksa siz mi paranoyaksiniz kızlar?

Ortada sadece bi hat var. Adam belki hattı bi arkadaşı için aldı sonra arkadaşı kullanmadı kapandı ve hat başkasina satıldı, e dünya küçük alan kişinin aynı isimde bi kızı var belki? Ayrıca arkadaşın hattı çaldırıp kapatmış. Yarın o numarayı başka bi numaradan arasın ve x hanımla görüşmek istiyorum desin Bakalim ne cevap alacak. Ama bunu yapmadan once esinin ağzından eski sevgiliye dair biraz laf alabilirse iyi olur.

Ayrıca kadın kendi kızına kendi adını mı koymuş yani? O da saçma. Yalnız illa aldatma denecekse belki söyle olabilir, çok uzak ihtimal ama o çocuk esindendir, hamileyken ayrıldı demiş falan nerden biliyor eşi bu kadar detayi?

Neyse madem hat açık o numarayı telefona kaydetsin. Sonra İnstagram twitter falan ne varsa kişileri aktar desin rehberden. O numara ile alınan bir hesap varsa Oralarda çıkacaktır onlara da baksın. Numarayı Googleda arasın. Ama mutlaka o numarayı arayıp x hanımla görüşebilir miyim demeyi atlamasin
 
Bana da bu olaydan aldatmayı çıkarmak biraz zorlama gibi geldi. Bunca yıl hiçbir açık vermediyse bunlar kanıt olur mu bilmem. Ama belki telefon bayisi ile iletişime geçilip fatura adresi neresi,hat şu an kimin üstüne öğrenilebilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…