- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Yatakda bassan da şahit lazımmış baksana. Onu nasıl delillendireceksin başka. aman diyim hanımlar kocanızı araştıracaksanız her daim yanınızda biri olsun. Tek başına hafiyelik oynama gafletine düşmeyin
Desene aldatildim demek yerine bu adam bana yetmiyor cinsel ihtiyaclarimi karsilamiyor demek daha kârlı. Vay anasini. Neyse. Aklimizda bulunsun.Güldürdün beni yaaa =))))
Anlatmak istediğim aldatma sadece boşanma sebebi oluyor, tazminat hakkına falan hiç bir etkisi yok
Karşı taraf çıkıp, eşim huysuzdu, kıskançtı al bu da şahitlerim dediği zaman kanun erkeği haklı görüyor ve tazminatı düşük tutuyor ya da hiç vermiyor. Haklı boşanma için madde bağımlılığı, kumar, cinsel yetersizlik gibi sebepler aranıyor, arkadaşım benim avukatımı tuttu boşanma için, görüşmelere hep beraber gittik, hayretler içinde kaldım yeminle
Sebebini bilemiyorum, sosyal medya üzerinden bir sürü delili vardı kızın, anlattığına göre hakim avukatını azarlamış, kanunu bilmiyor musunuz diye, boşanmada kusur belirlemeye çalışıyorlar, çekişmeli dava, bu kusurdan sayılmadığı için kız tazminatını alamayacak, nasıl işler anlamıyorum
Kanun kadından yana ya =)))
Adamların donuna kadar alacağız ya =)))
Delil falan hikaye , mahkemeler şahit üzerinden yürüyor
Gördüğüm davaların çoğunda da insanlar şahitlik etmek istemediği için kadınlar haklarını alamıyor
Hayır sık paylaşım yok baktigimda. Ama en son ayin 4unde bi resim koymusŞimdi asıl yorumumu yapmadan önce bir şey sormam lazım.
8 yaşındaki kız çocuğunun facebook hesabında en son ne zaman paylaşım yapılmış? Çocuğun kendi resmi var mı? Ve sık paylaşım yapılıyor mu?
Ya belki biraz uç bir fikir olacak ama,Hayır sık paylaşım yok baktigimda. Ama en son ayin 4unde bi resim koymus
Ya belki biraz uç bir fikir olacak ama,
Facebook hesabı Ekrem ' e ait olamaz mı? Fazla olan numarayla fake bir hesap açıp stalk yapıyor olabilir mi? Koyduğu fotoğraf da fake olabilir.
Ve bildiğim kadarıyla fotoğrafı google üzerinden bir yere yükleyince size fotoğrafın ilk konulduğu yeri,yani orijinal kaynağını gösteriyor.
Bu tarz bir şeyi denediniz mi hiç?
Herhangi bir gmail şifresine gerek yok. Hümeyra hanım kendi google hesabından da yapabilir diye zannediyorumBilmiyorum bunu sormam lazım. Gmail şifresini bildiğini sanmiyorum
Herhangi bir gmail şifresine gerek yok. Hümeyra hanım kendi google hesabından da yapabilir diye zannediyorum
Hayır, facebooktan görüntüyü telefonuna kaydetsin, sonra google da aratsın :)Aynen atiyorum bu görüntüyü .cevabını aynen ileticem. Eşinin telefonu gerekiyor mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?