Feci bir aldatma şüphesi acil toplaşin

Yemek yemedi saatlerdir.çocuğunu bile yedirmeyi unutmuş. Hay Allah belasını versin bu erkeklerin. Lan ne güzel karısı var.Fahriye Evcen kopyası kız .bok yiyesice. Şans yok güzel kadinlarda kim ne derse desin..sordum eşi calisiyormus. .akşam is cikisi dışarda buluşup konusucam. Çocuğum etkilenmesin evde.çünkü ben onu öldürebilirım diyor kızlar taktik verin Ayy bende gidemem ki ikizler bana bakiyor. .gitsem 2 tekme de ben caksam!

Güldürdün beni yaaa =))))
Anlatmak istediğim aldatma sadece boşanma sebebi oluyor, tazminat hakkına falan hiç bir etkisi yok
Karşı taraf çıkıp, eşim huysuzdu, kıskançtı al bu da şahitlerim dediği zaman kanun erkeği haklı görüyor ve tazminatı düşük tutuyor ya da hiç vermiyor. Haklı boşanma için madde bağımlılığı, kumar, cinsel yetersizlik gibi sebepler aranıyor, arkadaşım benim avukatımı tuttu boşanma için, görüşmelere hep beraber gittik, hayretler içinde kaldım yeminle

Desene aldatildim demek yerine bu adam bana yetmiyor cinsel ihtiyaclarimi karsilamiyor demek daha kârlı. Vay anasini. Neyse. Aklimizda bulunsun.

davanın açılma nedenine göre değişiyor mesela zina nedeniyel açıldıysa daha net deliller lazım ancak genel boşanma sebebi olan evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle açılırsa yeterli olur

işte ben bu yüzden taraflar çok zengin değilse kayıpları çok değilse tazminat tavsiye etmiyorum uğraşmaya gerek yok davayı boşuna uzatıyor

coco_cambo Arkadasini uyarsana. Fevri davraniyor. Gercekten birsey varsa bile kocasi "evet var" mi diyecek?
Numarayi versin sana sen ara. Eger ki kendi numarasi ögrenilmesin istiyorsa. Ortada genuz birsey yok bence. Su asamada konusursa hic bisey ogrenemeyecek ve ici icini yiyecek iyice.

E o yillarda esinin adina alinmis hat olamaz mi kadin da hala o hatti kullaniyordur ve o hatla face acilmistir

Şimdi asıl yorumumu yapmadan önce bir şey sormam lazım.
8 yaşındaki kız çocuğunun facebook hesabında en son ne zaman paylaşım yapılmış? Çocuğun kendi resmi var mı? Ve sık paylaşım yapılıyor mu?

Hiç bir falsosu olmamış bir adama böyle yaklaşmak banada çok sağlıklı gelmiyor. Çok büyük bir yanlış anlaşılma olabilir ve bana günahım yokken biri böyle yaklassa asıl ben onu boşardım.

insan bu, yalan söyleyebilir ama resim falan öyle mi en fazla üzerinde oynandı mi diye inceletirsin neyse çıkar

Hayır sık paylaşım yok baktigimda. Ama en son ayin 4unde bi resim koymus

Hayır sık paylaşım yok baktigimda. Ama en son ayin 4unde bi resim koymus
Ya belki biraz uç bir fikir olacak ama,
Facebook hesabı Ekrem ' e ait olamaz mı? Fazla olan numarayla fake bir hesap açıp stalk yapıyor olabilir mi? Koyduğu fotoğraf da fake olabilir.
Ve bildiğim kadarıyla fotoğrafı google üzerinden bir yere yükleyince size fotoğrafın ilk konulduğu yeri,yani orijinal kaynağını gösteriyor.
Bu tarz bir şeyi denediniz mi hiç?
NOT: belki ikinci hat iş hattı falandı ama sonradan gerek kalmayınca kullanmayı bıraktı?

Bilmiyorum bunu sormam lazım. Gmail şifresini bildiğini sanmiyorum

Fotoğrafı kendi makinasına kaydedip google görsel de arayacak. Orada cikar

Aynen atiyorum bu görüntüyü .cevabını aynen ileticem. Eşinin telefonu gerekiyor mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…