Feci bir aldatma şüphesi acil toplaşin

Eşinin numarası ile mobil şubeye giriş yapsın o numara ile konuşma var mı yok mu o da önemli. Wp kullanmıyorsa normal mesajlaşma muhakkak olmuştur bunu da mahkemede ayrıntılı çıkarılmasını kanıt olarak kullanılmasını talep edebilir. Kocasını takip ettirsin dışarda ne haltlar yiyor bakalım....

ekrem'in telefonu mu aranmış?
ya olabilir bu da diyeceğim, çünkü sevgiliyken ayrı olduğumuz dönemde eşimin numarasını bilinmeen numaralardan ad soyad seklinde aramıştım, 3 tane numara verildi bana.
ilk aradığım numarayı bi kadın açtı, isim soyledim kadın bi celallendi haklı olarak, sonra dedim benim aradıgım kişi şu, yaşı şu mesleği şu, şu an nasıl olduğunu merak ettiğim için bilinmeyen numaralardan arattım elimde 3 numara var;yok kızım torun torba sahibi adam benim kocam dedi
mesleğini neden merak ettiğimi söyleyince bir de dua almıştım teyzeden sağolsun

Yalniz el elin eşegini türkü çağırarak ararmış.Konu sahibi baya ballandırmışsınız gülücükler filan ? Başkasının ağlayarak yaşadığını sizin gülerek anlatmanız hoş olmamış

Hem yasak degil mi bu sekilde konu acmak ?

Bu kadar araştırıp kafa patlatacağınıza Hümeyra hanım geçsin kocasının karşısına böyle böyle şüphelerim var hemen bana açıkla desin
Kocası ile çözsünler sorunlarını siz karışmayın bence çünkü epey karışık bir olay var

..Konu sahibi hevesli ve heyecanlı görünüyor, arkadaşının derdiyle eğlendiğini zannetmiyorum..

Adam uyurken cep tl dan şifre alıp hat rökümanına baksın oraa o no ile görüsmesi msjlasması varmı takıp etsin

Nedense olaya şu açıdan baktım: Belki de kendi adına eski sevgilisine hat almıştır ve kadın hala o hattı kullanıyor olabilir.Hoş gerçi ayrılan adam hattınıda sildirirdi valla ne diyeceğimi şaşırdım

Bence kesin bişey var bu işin içinde acaba kocasını takip falan mı etse arkadaşınız bir süre takip edin hareketlerini bakalım ne olacak

Ya o kadar zevzek insanlar var ki burda...onlara yorum dahi yapmıyorum. Niye..Çünkü konu uzar gider gerek yok. O nasıl laf ya ..yok hoşuma gitmis falan. Yahu ikizlerimı bıraktım elimde telefon onu sakinlestiriyorum gaz versem suan ortada yuva kalmaz.ki delilsiz onu galeyana getirmek istemiyorum. En yakın arkadaşım lan o benim. Dünden beri Evimi b.k götürüyor sırf ilgileneyim diye. Aman banane derdim dimi. ..Ayy neyse umrumda değilsiniz ☺

Bu arada eşiyle daha konusamamis. Evine kaynanasi gelmiş yemeğe. Ertelemis bugünlük ..bi gelişme olursa yazarım kızlar

Yok humeyranin aranmis cnm.genç bi kadinmis olabilir ama senin dediğin gibi tesadüf. Ama kocasının değil karısının aranması ve Ekrem denmesi abes

Yukarıda da beddua ettim mesela. ..demekki her cümle arasında böyle kelimeler sikistirmam gerekiyormuş. Ben gülücük attığım şimdi gördüm ayrıca. .neyse bizi bilen biliyor ya.suan konu buraya kaysin istemiyorum ..kaldı ki arkadaşıma dedim üyeliğin yoksa benim Şifremi vereyim gir bak diye. Konu başında dedim yani. İçimiz rahat çok şükür.

Kesinlikle katiliyorum zil çalıp oynayacak nerdeyse

Öyle bişey yapma üyeliği başka birinin kullanması yasak, halihazırda banlanırsınız ikinizde

Neyse uslubunuzu dogru bulmuyorum ama niyetinize bir sey diyemem . Bir kere evliligin gidisati nasil kocası eviyle karisiyla ilgili mi cinsel hayatlari nasıl butun bunlar sagliksiz ise aldatilma durumu guclenebilir ama yine de kilit nokta esiyle konusmasi çok yipratici bir surec takip sureci . Erkek yalan soyleyemez zaten anlasilir

her zaman stalk yapınca bile bısey cıktıgı anda arar soylerım valla soylerım kı biseyler karıstırıp yıne arkadasımı mutsuz olmasın yada bı yalan içinde yasamasın.

Bence ortada yanlış anlaşılma var gibi geliyor bana o hat 2012 yılından önce eski sevgilisine ait ve o numarayla face açmış pasif diye yazmissiniz pasif olan hatlar bir süre sonra satışa sunuluyor bence emin olmadan arkadaşınıza bişey demeyin öncelikle şuan hattı kullanan kişinin kim olduğunu öğrenin bir şekilde evlilik bu sonuçta ve öyle bişey yoksa siz kötü olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…