feci sekilde santaja maruz kaldim hayattaki son 2 gunum :-'''(((

sayfa oldu 10
hala bişey anlanadim bi konuyu anlatip yazamadi konu sahibi gece gece sinir oldum gerisinide okumuxam çok sacma geldi bana

Bırakın şu kınama vs yatmak istedin yattın bu ne dramatize ediyorsunuz hala tehditmişte bir defaymışta bilmem neymiş şu kınama olmasa neyi siper etceksiniz kendinize ?
dusuncene katilmak zorundamiyim yapmak istemedigim seyi neden israrla yapmisim gibi dayatmaya calisiyorsun

Uzerimde kiyafetim varken cekilen reim esinle otelde kaldim demeye getirdigi resim kanit niteliginde
ay gece gece ne güldüm ya saate bakılırsa senin libidon yükselmiş burda milleti keklemek için konu açıyosun benimle birlikte olmak istiyo diye. adam seni kıyafetli resimlerle tehdit ediyoMuş bende seni baştan boya Çarşaflı halinle tehdit ederim bende şizofrenim hemde ağır şizofren:) kardeş şektir git ya

dusuncene katilmak zorundamiyim yapmak istemedigim seyi neden israrla yapmisim gibi dayatmaya calisiyorsun

Konunu kendin oku anlarsın cevap veremedin sorularıma saldırıya geçtin. Tabi adam zorla yaptı...

Bunun ardi arkasi yok sonu yok anlatabiliyormuyum karakola en son ne icin gittin sicil kaydi almaya muhtemelen o televizyonlarda gordugumuz ah vah ettigimiz kinadigimiz seyleri yasamadan ölmuyoruz
Ee yani ? Ben sizi kinamiyorun konuya inanmıyorum. Yaşınız büyük calistiginiza ve evli oldugunuza göre. Üstünüzde kiyafet varken fotonuzu ceken ve sizi tehdit eden bi insanla niye beraber oldunuz o zaman ? Tehdit etseydiniz,sikayet etseydiniz ? Beraber olmak ne mantık ? Niye daha kötü duruma battiniz ? Size bisey soyleyim mi ? Ben lisedeyken benden hoslanan bi cocuk senin milletle ne haltlar yediğini biliyorum benimle beraber olcaksin diye tehdit etmisti. Milletle yediğim bi haltta yok ha zaten lise 1deyim ne halt yicem. Cocuk benden yasca buyuktu ve ayni mahalledeydik. Annem filan taniyo yani onu,ailesini. Ben naptim? Anneme gidip bana böyle böyle diyo dedim. Annem evlerini bastı çocuk karşımıza çıkamadı bidaha. Kendime guveniyodum,yaptığım bisey olmadığını biliyodum ve kimsenin tehditine boyun egmedim kimseden korkmadim. Madem bu kadar karakola gidiyosunuz en iyi siz bilirdiniz napilmasi gerektiğini. Yalan yalan yalan..

Bu iyiydi

Bunun ardi arkasi yok sonu yok anlatabiliyormuyum karakola en son ne icin gittin sicil kaydi almaya muhtemelen o televizyonlarda gordugumuz ah vah ettigimiz kinadigimiz seyleri yasamadan ölmuyoruz
Canım benim sicil kaydı karakoldan alınmıyor ki?e devletten ya da adliyelerdeki adli sicil bürolarından alınıyor.sen bu yaşadığın olayları kınamışmıydın canım?

Canım benim sicil kaydı karakoldan alınmıyor ki?e devletten ya da adliyelerdeki adli sicil bürolarından alınıyor.sen bu yaşadığın olayları kınamışmıydın canım?
Gorunce televizyondan surdan burdan bende sizin.gibi bakiyordum kadinda suc bulup duruyordum adama kiziyordum mumkun deil diyordum basa gelmeyince bilmiyir insan

Bi cok insanin bu tarz sorunlari var ve anlatmaya cekiniyir neden sizin gibi on yargili ve sig insanlar yuzenden gereksiz.laf carpitmalariniz luzumsuz laf sokmalarinizdan dolayi

Gerçek ise eğer dediklerin kimse kıyafetli resimlerim var gidip yatayım demez saçmalamayın

Hanımlar sakin olalım lütfen.

Konu sahibesi,
buradaki kadınlara kızıyorsunuz ama yazdıklarınızı okudum, neresinden bakarsam bakayım baştan sona hatalısınız, isterse sizden 20 yaş küçük olsun veya dedeniz Yaşında olsun, bir erkekten medet ummanız, onla otel Odasında kalmanız hata, aklınıza hiiççç birşey gelmediyse dahi gece vakti çift Kişilik bir Odayı bir kadın ve erkek kiraladığında, resepsiyonistin aklından kötü şeyler geçer mi diye de mi akıl etmediniz? Bu zamanda Erkeğe Güvenilir mi? Kadınlar bile birbirine kötülük yaparken üstelik, hadi otele kadar sizle geldi, oda da sizle kalmasına nasıl izin verdiniz? Abla dese ne farkeder, isterse teyze desin, memleket nineleri yaşındakilere tecavüz edenlerden geçilmezken hemde.

Hadi bunlar oldu diyelim, ya insan eşine arkadaşımda kaldım diye yalan Söyler mi? Otelde kaldım falancadan yardım istedim deseniz yine iş buralara gelmezdi, yetmemiş adam üstünüz kıyafetli fotolarınızı göstermekle tehdit edince birlikte olmuşsunuz, gösterse en fazla eşinizle kavga eder, güven sorunu Yaşar sonra herşeyi yoluna koyardınız ama siz elin şantajcı psikopatıyla birlikte olmuşsunuz, sütten ağzınız yanmış yoğurdu üflemeniz gerekirken başka bir Erkeğe patrona durumu açmışsınız, o da musallat olmuş.

Olayın taaa ilk başından beridir konunun asıl muhatabı eşinizken siz eşiniz hariç herkesten medet ummuşsunuz, yarın ilk işiniz savcılığa gidiyorsunuz, eşinize de herşeyi olduğu gibi anlatıyorsunuz başka çıkar yolunuz yok, artık yalanlar ardına sığınmayın.

Ve umarım bu konu bir sosyal deney değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…