- 25 Eylül 2014
- 561
- 258
- 103
sen kimi kınadın acaba?Seninle gereksiz bir agiz dalasina girecek halim yok kusura bakma kinama basina gelmesin istemem
Patron denen ucube sozde konusup onu vazgecirecekti oda musallat olduIsten atarim mi dedi santaji bu mu?
Sen kimi kınadın ? Ben öyle elin erkeği ile otelde kalmalar yok evli olup başkasıyla yatmalara kalkışmam karakter meselesi anladınSeninle gereksiz bir agiz dalasina girecek halim yok kusura bakma kinama basina gelmesin istemem
dusuncene katilmak zorundamiyim yapmak istemedigim seyi neden israrla yapmisim gibi dayatmaya calisiyorsunBırakın şu kınama vs yatmak istedin yattın bu ne dramatize ediyorsunuz hala tehditmişte bir defaymışta bilmem neymiş şu kınama olmasa neyi siper etceksiniz kendinize ?
Hayata cok dar bi pencereden bakiyorsun bunu anladimSen kimi kınadın ? Ben öyle elin erkeği ile otelde kalmalar yok evli olup başkasıyla yatmalara kalkışmam karakter meselesi anladın
ay gece gece ne güldüm ya saate bakılırsa senin libidon yükselmiş burda milleti keklemek için konu açıyosun benimle birlikte olmak istiyo diye. adam seni kıyafetli resimlerle tehdit ediyoMuş bende seni baştan boya Çarşaflı halinle tehdit ederim bende şizofrenim hemde ağır şizofren:) kardeş şektir git yaUzerimde kiyafetim varken cekilen reim esinle otelde kaldim demeye getirdigi resim kanit niteliginde
dusuncene katilmak zorundamiyim yapmak istemedigim seyi neden israrla yapmisim gibi dayatmaya calisiyorsun
Hayata cok dar bi pencereden bakiyorsun bunu anladim
Ee yani ? Ben sizi kinamiyorun konuya inanmıyorum. Yaşınız büyük calistiginiza ve evli oldugunuza göre. Üstünüzde kiyafet varken fotonuzu ceken ve sizi tehdit eden bi insanla niye beraber oldunuz o zaman ? Tehdit etseydiniz,sikayet etseydiniz ? Beraber olmak ne mantık ? Niye daha kötü duruma battiniz ? Size bisey soyleyim mi ? Ben lisedeyken benden hoslanan bi cocuk senin milletle ne haltlar yediğini biliyorum benimle beraber olcaksin diye tehdit etmisti. Milletle yediğim bi haltta yok ha zaten lise 1deyim ne halt yicem. Cocuk benden yasca buyuktu ve ayni mahalledeydik. Annem filan taniyo yani onu,ailesini. Ben naptim? Anneme gidip bana böyle böyle diyo dedim. Annem evlerini bastı çocuk karşımıza çıkamadı bidaha. Kendime guveniyodum,yaptığım bisey olmadığını biliyodum ve kimsenin tehditine boyun egmedim kimseden korkmadim. Madem bu kadar karakola gidiyosunuz en iyi siz bilirdiniz napilmasi gerektiğini. Yalan yalan yalan..Bunun ardi arkasi yok sonu yok anlatabiliyormuyum karakola en son ne icin gittin sicil kaydi almaya muhtemelen o televizyonlarda gordugumuz ah vah ettigimiz kinadigimiz seyleri yasamadan ölmuyoruz
ay gece gece ne güldüm ya saate bakılırsa senin libidon yükselmiş burda milleti keklemek için konu açıyosun benimle birlikte olmak istiyo diye. adam seni kıyafetli resimlerle tehdit ediyoMuş bende seni baştan boya Çarşaflı halinle tehdit ederim bende şizofrenim hemde ağır şizofren:) kardeş şektir git ya
Canım benim sicil kaydı karakoldan alınmıyor ki?e devletten ya da adliyelerdeki adli sicil bürolarından alınıyor.sen bu yaşadığın olayları kınamışmıydın canım?Bunun ardi arkasi yok sonu yok anlatabiliyormuyum karakola en son ne icin gittin sicil kaydi almaya muhtemelen o televizyonlarda gordugumuz ah vah ettigimiz kinadigimiz seyleri yasamadan ölmuyoruz
bence bu da şizofren
-Beyler istanbul ne tarafta.Ben Banu Alkan zannetmiştim yazanı Çıka çıka Müjde Ar çıktı iyi mi Hani arabesk filminde gelinlikli kahve adres sormaya giriyordu ya kahvede oturan herkeste sırayla adres tarif ediyordu Tovbe Yarabbim ya
Bi cok insanin bu tarz sorunlari var ve anlatmaya cekiniyir neden sizin gibi on yargili ve sig insanlar yuzenden gereksiz.laf carpitmalariniz luzumsuz laf sokmalarinizdan dolayiHaklısın senin kadar geniş değilim
yaw he heBi cok insanin bu tarz sorunlari var ve anlatmaya cekiniyir neden sizin gibi on yargili ve sig insanlar yuzenden gereksiz.laf carpitmalariniz luzumsuz laf sokmalarinizdan dolayi
Gorunce televizyondan surdan burdan bende sizin.gibi bakiyordum kadinda suc bulup duruyordum adama kiziyordum mumkun deil diyordum basa gelmeyince bilmiyir insanCanım benim sicil kaydı karakoldan alınmıyor ki?e devletten ya da adliyelerdeki adli sicil bürolarından alınıyor.sen bu yaşadığın olayları kınamışmıydın canım?
Bi cok insanin bu tarz sorunlari var ve anlatmaya cekiniyir neden sizin gibi on yargili ve sig insanlar yuzenden gereksiz.laf carpitmalariniz luzumsuz laf sokmalarinizdan dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?