Siyanur ne kız:) şimdide der diger cocugumun babası o Adam der.Valla bizde anlamadik. Simdide kizlari varmis onu okuyacaz. Siyanur icirme dusuncesinin sebebi kizlariymis
O degilde gozune yazik sayfalarca bizde bittik.Ben bi fake e mi acidim la şuan
Kalbini kirmak istemiyorumSiyanur ne kız:) şimdide der diger cocugumun babası o Adam der.
Malesef ve oyle pismanimki
Yarin emniyete gidip anlatmayi dusunuyorum polis hallederiz dedi
Arkadasım kıta kıta anlatıyorsun.ben ne yapayımKalbini kirmak istemiyorum
Goz aNeye pişmansın ? Şantajla birlikte olduğuna mı ? Yoksa koskoca kadın olarak otele gidip , yanında bir adam varken uyumaktan mı ? Yoksa o benden büyük ben ondan büyüğüm diye hikayeni karıştırdığın için mi ?
Daha yeni mi aklın başına geldi ? İki yıldır ön bilgi ( aynen böyle yazmışsın :) ) alamadın mı ?
Bir daha dene , olmamış.
Ilk defa bir foruma yaxiyorum ve herkes birsey soruyor bu ayni I love you filmindeki aganin yabanci gelin almaiyla baslayip aga hamileymis repligine benzedi o yuzdenArkadasım kıta kıta anlatıyorsun.ben ne yapayım
Evet ruh sagligim bozuldu kendime zarar vermeyi dusunmedim hic onu yok etmeyi.tamamen ortadan kalkmasini istiyorum cunku dayanamiyorum artikBana pek fake gibi gelmedi. Saglikli dusunebildigini zannetmiyorum kendine bile zarar verebilir bence bu ruh haliyle.
Gunahina girmeyelim
o zaman ilk mesajını düzenle.Goz a
Ilk defa bir foruma yaxiyorum ve herkes birsey soruyor bu ayni I love you filmindeki aganin yabanci gelin almaiyla baslayip aga hamileymis repligine benzedi o yuzden
Oda ciftkisilkti ustum basim montumla uyudum ben sorunda orda aska biriyle otelde kalmamdi sorun
su anda bana yaptiginiz farkli bi muamele mi ?Benim ailem cok moderndir, yani genc kizken de gezer tozardim sesleri cikmazdi simdi de evli barkli kadinsin derler karismazlar ama esimle kavga edip otelde kalicam desem rahmetli babam otel motel dinlemez kapiya dayanirdi. Senin evin burasi, kocanla tartisirsan nefes aldigimiz sürece bu kapi sana acik derdi. Kocanla kavga edip otele mi gittin, hah tamam ama sakin kocana söyleme orada kaldigini cümlesini nasil bir anne baba kurar aklim almiyor. Madem gittiniz otele ne alaka nasil bu tip heriflere güveniyorsunuz? Gercek erkek, adam gibi adam ben buna razi olamam der sizi tutar ailenizin evine götürürdü. Kac yasindasiniz diye sorucam ama simdiki 18-20 yasindaki kizlarin bile akli eriyor böyle seylere. Bu ne melankoli, nasil bir hayal alemi???
Bu konu bana gercek olamayacak kadar sacma geldi. Her celiskiye hemen bir senaryo yaratiliyor gibi. Eger gercekse de ben cikar ilk günden itiraf ederdim. Kocam enayi cakmaz nasil olsa, ben idare eder kandiririm diyemezdim heralde. Yapilacak sey basit, oturup kocaya her sey anlatilacak. Inanirsa ikna olursa beraber savciliga gidilip sikayet edilecek. Size bir sans daha verirse de yatin kalkin dua edin kocaniza. Baska türlü temizlenmez bu is. Bu olay sizin degil kocanizin basina gelmis olsaydi burada yerden yere vurulurdu.
Nickinin altinda yazan iyiler hep kazanir diyorya herzaman kazanmiyorBu konu gercek olamaz
Valla devrelerim yandi ya daha ne diyim size bilmiyorum. Yarin gelismelerden haberdar edin bari biziEvet ruh sagligim bozuldu kendime zarar vermeyi dusunmedim hic onu yok etmeyi.tamamen ortadan kalkmasini istiyorum cunku dayanamiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?