feci sekilde santaja maruz kaldim hayattaki son 2 gunum :-'''(((

Kizlarimin hayatindan daha degerli degil hicbirsey gozumde

Elin adamini arayip kalacak yer sorup, sonra da onunla otelde gecelemeye karar verince neredeydi kizlar?? Babalari mi bakti? Ertesi gün sorduklarinda bütün gece nerede oldugunuzu ne yaptiginizi söylediniz kizlara?? Ben en iyisi bu konuya bir daha girmeyeyim, iki kizim var büyük konusup Allahi gücendirmek istemiyorum

İki ihtimal var

1. Konu sahte uyduruyor

2. Bu adamla takıldı etti sonra başından atmak istedi adam da öyle mi kocan öğrensinde gör demiş
Takilmadim bu adamla ben neden anlamiyorsunuz santajla surdu bu buncs zaman

Bu adam o kadar uyanık ki kıyafetle resminizi çekiyor hiç sizden faydanlanmıyor onu geçtim bir tane hemcinsin olan arkadaşın yok kalkıp bunu arıyorsun hadi otele gidelim diyor sende olur diyorsun hadi arkadaşın yok ailen ne güne duruyor hadi onu da anladım ailen kavga ettiğinizi duymasın üzülmesin sen ona neden teşekkürr edip göndermiyorsun senle kalmasına müsade ediyorsun?

Tehdit şantaj diyor kıyafet vardın sonra niye soyunup atıyorsun yoksa onlarda mı kıyafetli ?

Ya bi yürü git çocuk inanmaz bunlara

Haydaaa şimdi de patron mu çıktı?eşiyle sorun olduğunda evden çıkıp otele giden kadınlar moda mı oldu ne? Kocasını şişme bebekle basan fake abla da otelde soluğu almıştı.tartıştınz baba evine dönmrk neyinize yetmiyor.

goz +okuma+anlama koordanasyonun cok zayif gelistirmeni oneririm

bu dememişler Deliyi ne s,,,,,,,, ne s,,,,,,,,,,,, diye, gece gece ergenmisin nesin, Ama ben seni tanıdım sen Banu Alkan adamdan Nuri Alço muydu

O değilde anlatsana neden perşembe ?

Ufff bi kere beraber olmuşsun zaten git şimdi tekrar ol o zaman niye bu kadar dert yapiyosun ki ?
Bunun ardi arkasi yok sonu yok anlatabiliyormuyum karakola en son ne icin gittin sicil kaydi almaya muhtemelen o televizyonlarda gordugumuz ah vah ettigimiz kinadigimiz seyleri yasamadan ölmuyoruz

Bunun ardi arkasi yok sonu yok anlatabiliyormuyum karakola en son ne icin gittin sicil kaydi almaya muhtemelen o televizyonlarda gordugumuz ah vah ettigimiz kinadigimiz seyleri yasamadan ölmuyoruz

Bırakın şu kınama vs yatmak istedin yattın bu ne dramatize ediyorsunuz hala tehditmişte bir defaymışta bilmem neymiş şu kınama olmasa neyi siper etceksiniz kendinize ?

Ben Banu Alkan zannetmiştim yazanı Çıka çıka Müjde Ar çıktı iyi mi Hani arabesk filminde gelinlikli kahve adres sormaya giriyordu ya kahvede oturan herkeste sırayla adres tarif ediyordu Tovbe Yarabbim ya

Bende senaryonda daha başarılı olmanı öneririm ha hala değil diyorsan boynuzlarken dikkat et o boynuz dönüp dolaşıp sana batmasın ucu...
Seninle gereksiz bir agiz dalasina girecek halim yok kusura bakma kinama basina gelmesin istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…