Kizlarimin hayatindan daha degerli degil hicbirsey gozumde
Takilmadim bu adamla ben neden anlamiyorsunuz santajla surdu bu buncs zamanİki ihtimal var
1. Konu sahte uyduruyor
2. Bu adamla takıldı etti sonra başından atmak istedi adam da öyle mi kocan öğrensinde gör demiş
Sen iyi katagorisine girmiyorsun bu durumdaNickinin altinda yazan iyiler hep kazanir diyorya herzaman kazanmiyor
Kendim icin iyi demedim zaten esim acisindan soyledimSen iyi katagorisine girmiyorsun bu durumda
Esin harici biriyle birlikte olmak ne demek?
Yine bişey anlamadım dedigindenGoz a
Ilk defa bir foruma yaxiyorum ve herkes birsey soruyor bu ayni I love you filmindeki aganin yabanci gelin almaiyla baslayip aga hamileymis repligine benzedi o yuzden
Takilmadim bu adamla ben neden anlamiyorsunuz santajla surdu bu buncs zaman
Takilmadim bu adamla ben neden anlamiyorsunuz santajla surdu bu buncs zaman
Haydaaa şimdi de patron mu çıktı?eşiyle sorun olduğunda evden çıkıp otele giden kadınlar moda mı oldu ne? Kocasını şişme bebekle basan fake abla da otelde soluğu almıştı.tartıştınz baba evine dönmrk neyinize yetmiyor.Benim otelde kaldigim onun brnden kucuk olmasina kadar hersey tamam ben bunu cozebilir diye patronuma actim o bile benden istifade etmeye kalkti resimleri gormus aklindan cikaramami boyle it kopuklar varken asil pozlarinda dolasamiyorsunuz insanin beli burku kiriliyor
goz +okuma+anlama koordanasyonun cok zayif gelistirmeni oneririmBu adam o kadar uyanık ki kıyafetle resminizi çekiyor hiç sizden faydanlanmıyor onu geçtim bir tane hemcinsin olan arkadaşın yok kalkıp bunu arıyorsun hadi otele gidelim diyor sende olur diyorsun hadi arkadaşın yok ailen ne güne duruyor hadi onu da anladım ailen kavga ettiğinizi duymasın üzülmesin sen ona neden teşekkürr edip göndermiyorsun senle kalmasına müsade ediyorsun?
Tehdit şantaj diyor kıyafet vardın sonra niye soyunup atıyorsun yoksa onlarda mı kıyafetli ?
Ya bi yürü git çocuk inanmaz bunlara
goz +okuma+anlama koordanasyonun cok zayif gelistirmeni oneririm
Bunun ardi arkasi yok sonu yok anlatabiliyormuyum karakola en son ne icin gittin sicil kaydi almaya muhtemelen o televizyonlarda gordugumuz ah vah ettigimiz kinadigimiz seyleri yasamadan ölmuyoruzUfff bi kere beraber olmuşsun zaten git şimdi tekrar ol o zaman niye bu kadar dert yapiyosun ki ?
1 sene boyunca o konuda hep ektim onu 1 sene beraber olmadim simdi izni persembeymis ya olacak ya anlatcsm diyip duruyorO değilde anlatsana neden perşembe ?
Bunun ardi arkasi yok sonu yok anlatabiliyormuyum karakola en son ne icin gittin sicil kaydi almaya muhtemelen o televizyonlarda gordugumuz ah vah ettigimiz kinadigimiz seyleri yasamadan ölmuyoruz
Isten atarim mi dedi santaji bu mu?Bunun ardi arkasi yok sonu yok anlatabiliyormuyum karakola en son ne icin gittin sicil kaydi almaya muhtemelen o televizyonlarda gordugumuz ah vah ettigimiz kinadigimiz seyleri yasamadan ölmuyoruz
Ben Banu Alkan zannetmiştim yazanı Çıka çıka Müjde Ar çıktı iyi mi Hani arabesk filminde gelinlikli kahve adres sormaya giriyordu ya kahvede oturan herkeste sırayla adres tarif ediyordu Tovbe Yarabbim yaHaydaaa şimdi de patron mu çıktı?eşiyle sorun olduğunda evden çıkıp otele giden kadınlar moda mı oldu ne? Kocasını şişme bebekle basan fake abla da otelde soluğu almıştı.tartıştınz baba evine dönmrk neyinize yetmiyor.
Seninle gereksiz bir agiz dalasina girecek halim yok kusura bakma kinama basina gelmesin istememBende senaryonda daha başarılı olmanı öneririm ha hala değil diyorsan boynuzlarken dikkat et o boynuz dönüp dolaşıp sana batmasın ucu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?