feci sekilde santaja maruz kaldim hayattaki son 2 gunum :-'''(((

Benim santaj ve tehditle verdigim video ve resimlerdi videonun varligindan tam emin degilim fakat resimlerin oldugunu biliyorum
Size santaj yapıp sizden resim mi aldı? Neye dayanarak sizi tehtid etti peki. Ne vardı elinde?
Aranizda bişi mi oldu

Benim santaj ve tehditle verdigim video ve resimlerdi videonun varligindan tam emin degilim fakat resimlerin oldugunu biliyorum
Videonun varligindan nasil emin degilsin ki? Resimleri kendin vermisin. Demek ki bir video da var ama onun elinde olup olmadigindan emin degilsin?
Anlamadim? Hangi cesaretle o resimleri yolladin?

En bastan aliyorum bir akşam esimle sudan bir sebepten kavga ettik ve ben bi hisimla evden ciktim bu kisi o donem cok iyi arkadasimdi zarar gelmez diye dusundum 10 yas vardi aramizda ve ben muhiti fazla bilmiyordum nerede kalabilurim diye dusunurken onu aradim boyle boyle oldu diye oda atladi geldi buralar tekin deil gel otelde kal dedi tmm dedim ailem otelde kaldimi biliyor onla kaldigimi bilmiyor esim arkadasimda kaldim saniyor ailem esime otelde kaldini soylemememi soyledi o gece zaten o kadar aglamistimki bitkinlikten uyudum kaldim ve kiyafetlerim uzerimdeyken fotomu cekmis bi zaman sonra ben aileminde araya girmesiyle esimle aram duzeldi ve bundan uzak durmaya basladim o anda benden uzak durursan esine bu resmi gondercem dedi ve benim 2 senelik kabusum basladi

Ama hani resimleri kendin vermistin ona?

Kıyafetlerin üzerindeyse sıkıntı yok.
Oranın otel olduğu belli mi ?
Eşine yalan yanlış anlatacaksın mecbur olanları. Sakin birlikte oluym falan demede

Tamam senin bu adamla gönül işin oldu evliyken.ozaman kocanlada aran kötüydü sen bu adami siginacak liman olarak gördün. ..gel zaman git zaman işler değişti. .sen kocayla arani düzeltince adami yedek kulübesine attin...eee adamda o hirsla saldırıyor. ..normal yani..

Bnim kendi ozgur irademle yaptigim birsey yok yemin ederim
Size santaj yapıp sizden resim mi aldı? Neye dayanarak sizi tehtid etti peki. Ne vardı elinde?
Aranizda bişi mi oldu
Aramizda birsey gecmedi bsna ilgisi zafi oldugunu o ilk resimi cekip bi zaman sonra bana gosterdiginde soyledi

Peki bu 2 senelik kabus süresince daha başka yakınlaşmalar vs oldu mu?

Video ne alaka peki.

Bence tum cesaretinizi toplayin ve esinize anlatin..
O pislikle birliktelik yasamadiniz degil mi?
Masummusunuz ben hala cozemedim

Eski calistigim is yerinden bir kisi elimde resimlerin var videon var persembe gunu ya benimle olursun yada bunlari esine gosteririm diye msj atiyor ve bu insan sizofreni
Peki böyle birşey var mi yani dogru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…