Resimleri vermeden önce neyle tehdit ediyordu ki?Benim santaj ve tehditle verdigim video ve resimlerdi videonun varligindan tam emin degilim fakat resimlerin oldugunu biliyorum
Aynen ! Cimbizla cekiyorz agizindanSen şu işi açık açık yazsana bi. Bişe yapmışsın belli
Karsilikli santajlasmislar mi yanlis mi anladim ben..Resimlerin içeriği ne?
Resimleri nasıl verdiniz o zaman neyle tehdit etti?
Size santaj yapıp sizden resim mi aldı? Neye dayanarak sizi tehtid etti peki. Ne vardı elinde?Benim santaj ve tehditle verdigim video ve resimlerdi videonun varligindan tam emin degilim fakat resimlerin oldugunu biliyorum
Videonun varligindan nasil emin degilsin ki? Resimleri kendin vermisin. Demek ki bir video da var ama onun elinde olup olmadigindan emin degilsin?Benim santaj ve tehditle verdigim video ve resimlerdi videonun varligindan tam emin degilim fakat resimlerin oldugunu biliyorum
Ama hani resimleri kendin vermistin ona?En bastan aliyorum bir akşam esimle sudan bir sebepten kavga ettik ve ben bi hisimla evden ciktim bu kisi o donem cok iyi arkadasimdi zarar gelmez diye dusundum 10 yas vardi aramizda ve ben muhiti fazla bilmiyordum nerede kalabilurim diye dusunurken onu aradim boyle boyle oldu diye oda atladi geldi buralar tekin deil gel otelde kal dedi tmm dedim ailem otelde kaldimi biliyor onla kaldigimi bilmiyor esim arkadasimda kaldim saniyor ailem esime otelde kaldini soylemememi soyledi o gece zaten o kadar aglamistimki bitkinlikten uyudum kaldim ve kiyafetlerim uzerimdeyken fotomu cekmis bi zaman sonra ben aileminde araya girmesiyle esimle aram duzeldi ve bundan uzak durmaya basladim o anda benden uzak durursan esine bu resmi gondercem dedi ve benim 2 senelik kabusum basladi
En bastan aliyorum bir akşam esimle sudan bir sebepten kavga ettik ve ben bi hisimla evden ciktim bu kisi o donem cok iyi arkadasimdi zarar gelmez diye dusundum 10 yas vardi aramizda ve ben muhiti fazla bilmiyordum nerede kalabilurim diye dusunurken onu aradim boyle boyle oldu diye oda atladi geldi buralar tekin deil gel otelde kal dedi tmm dedim ailem otelde kaldimi biliyor onla kaldigimi bilmiyor esim arkadasimda kaldim saniyor ailem esime otelde kaldini soylemememi soyledi o gece zaten o kadar aglamistimki bitkinlikten uyudum kaldim ve kiyafetlerim uzerimdeyken fotomu cekmis bi zaman sonra ben aileminde araya girmesiyle esimle aram duzeldi ve bundan uzak durmaya basladim o anda benden uzak durursan esine bu resmi gondercem dedi ve benim 2 senelik kabusum basladi
Aramizda birsey gecmedi bsna ilgisi zafi oldugunu o ilk resimi cekip bi zaman sonra bana gosterdiginde soylediSize santaj yapıp sizden resim mi aldı? Neye dayanarak sizi tehtid etti peki. Ne vardı elinde?
Aranizda bişi mi oldu
Peki bu 2 senelik kabus süresince daha başka yakınlaşmalar vs oldu mu?En bastan aliyorum bir akşam esimle sudan bir sebepten kavga ettik ve ben bi hisimla evden ciktim bu kisi o donem cok iyi arkadasimdi zarar gelmez diye dusundum 10 yas vardi aramizda ve ben muhiti fazla bilmiyordum nerede kalabilurim diye dusunurken onu aradim boyle boyle oldu diye oda atladi geldi buralar tekin deil gel otelde kal dedi tmm dedim ailem otelde kaldimi biliyor onla kaldigimi bilmiyor esim arkadasimda kaldim saniyor ailem esime otelde kaldini soylemememi soyledi o gece zaten o kadar aglamistimki bitkinlikten uyudum kaldim ve kiyafetlerim uzerimdeyken fotomu cekmis bi zaman sonra ben aileminde araya girmesiyle esimle aram duzeldi ve bundan uzak durmaya basladim o anda benden uzak durursan esine bu resmi gondercem dedi ve benim 2 senelik kabusum basladi
Video ne alaka peki.En bastan aliyorum bir akşam esimle sudan bir sebepten kavga ettik ve ben bi hisimla evden ciktim bu kisi o donem cok iyi arkadasimdi zarar gelmez diye dusundum 10 yas vardi aramizda ve ben muhiti fazla bilmiyordum nerede kalabilurim diye dusunurken onu aradim boyle boyle oldu diye oda atladi geldi buralar tekin deil gel otelde kal dedi tmm dedim ailem otelde kaldimi biliyor onla kaldigimi bilmiyor esim arkadasimda kaldim saniyor ailem esime otelde kaldini soylemememi soyledi o gece zaten o kadar aglamistimki bitkinlikten uyudum kaldim ve kiyafetlerim uzerimdeyken fotomu cekmis bi zaman sonra ben aileminde araya girmesiyle esimle aram duzeldi ve bundan uzak durmaya basladim o anda benden uzak durursan esine bu resmi gondercem dedi ve benim 2 senelik kabusum basladi
Bence tum cesaretinizi toplayin ve esinize anlatin..En bastan aliyorum bir akşam esimle sudan bir sebepten kavga ettik ve ben bi hisimla evden ciktim bu kisi o donem cok iyi arkadasimdi zarar gelmez diye dusundum 10 yas vardi aramizda ve ben muhiti fazla bilmiyordum nerede kalabilurim diye dusunurken onu aradim boyle boyle oldu diye oda atladi geldi buralar tekin deil gel otelde kal dedi tmm dedim ailem otelde kaldimi biliyor onla kaldigimi bilmiyor esim arkadasimda kaldim saniyor ailem esime otelde kaldini soylemememi soyledi o gece zaten o kadar aglamistimki bitkinlikten uyudum kaldim ve kiyafetlerim uzerimdeyken fotomu cekmis bi zaman sonra ben aileminde araya girmesiyle esimle aram duzeldi ve bundan uzak durmaya basladim o anda benden uzak durursan esine bu resmi gondercem dedi ve benim 2 senelik kabusum basladi
Peki böyle birşey var mi yani dogru muEski calistigim is yerinden bir kisi elimde resimlerin var videon var persembe gunu ya benimle olursun yada bunlari esine gosteririm diye msj atiyor ve bu insan sizofreni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?