Oldum olmadim demiyorum 1 kere oldum oda tehditleYa sallıyorsun ya da bu adamla birlikte oldun söylemiyorsun.
Bugun polisi aradim on bilgi almak icin yarin sikayete gidecegim telefonuna el konulur silinir dedi sonrasind saklayipta cikarip esime gosterirse ne yapacagim onu bilemiyorumEyvaaahhh...
Yani hiç elin adamına ne güvenirsin, ne diye seni otele götürmesine izin verirsin, izin verirsin ne diye odana alırsın, alırsın ne diye uyursun, elin adamıyla nasl aynu odada kalmayı kabul ettin başka kimsemi kalmamıştı kısmına hiç girmiyorum....
Sakın sakın sakın birlikte olmaya falan kalkma. Yoksa adam bıkana kadar onunla sevişirsin. İster ailene anlat ister eşine, aöa anlatmak zorundasın. Yada deki git kime ne gösteriyosan göster seni şikayet edicem de sakın korktuğunu belli etme. Yani türk filmlerndeki gibi hikaye biraz değişik ama yazdıkların gerçekse eğer dediklerimi yap..
Oldum olmadim demiyorum 1 kere oldum oda tehditle
O tarz biri degildi cok mesafeli bir dostlugumuz vardi bana abla diyen bir insandi buSizofreni olan bir insan sen uyurken senin hotel odanda ne isi var?
Ne ablası 10 yqş büyüktü hani. Hee olmadı bu ya çeliştn çok sen. Neyse sonra bi daha dene canımO tarz biri degildi cok mesafeli bir dostlugumuz vardi bana abla diyen bir insandi bu
Hayir o bana sunu soyluyor benKarsilikli santajlasmislar mi yanlis mi anladim ben..
Esim bunu ogrenirse bi katliam olur benim icinFotograftan kacarken video ya tutulmussun.Kendi ipini kendin cekmissin.Simdi esin bunu ogrense daha mi iyi.
Aramizda on yas var ondan buyugum ben onu anlatmak istiyorum10 yas buyuktu de nasil abla diyor?Ya sen gece gece dalga mi geciyosun?
Oldum olmadim demiyorum 1 kere oldum oda tehditle
Genis ozette anlati konuya dikkatli bakarsan anlayabilirsin ne anlatmak istedigimiDostu gibi görüyor, gidip otelde aynı odada kalıyor, sonra birlikte oluyor . Neymiş tehtit ediyormuş. En cahil insan bile bu kadarını yapmaz. masummuş gibi gelip burda parça parça anlatıyor .
E ablacim otele kendin gidemedin mi?Elin herifi varken nasil rahat uyudun da kiyafetin ustunde foto cekti diye birlikte oldun?Bi kereyle kalmamistir bu olay.Tehdit yoluyla istedigi zaman yapar adam elinde fotograf da var.Hayir o bana sunu soyluyor ben
Esim bunu ogrenirse bi katliam olur benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?