feci sekilde santaja maruz kaldim hayattaki son 2 gunum :-'''(((

Bugun polisi aradim on bilgi almak icin yarin sikayete gidecegim telefonuna el konulur silinir dedi sonrasind saklayipta cikarip esime gosterirse ne yapacagim onu bilemiyorum

Sen şu işi düzgüne anlatsana sen bu adamla sevgili oldun eşinle kavga edince onunla kaldın. Sonra devam ettinz birliktelikde yaşadınz zaten. Sen adamı salladın adaö tehdite başladı.
SEN KOCANI ALDATTIN BOŞAN

Soru Cevap gitmeden
Daha detaylı açık net
Bir şekilde anlatsan

Son 2 günün anlamı ne?

Dostu gibi görüyor, gidip otelde aynı odada kalıyor, sonra birlikte oluyor . Neymiş tehtit ediyormuş. En cahil insan bile bu kadarını yapmaz. masummuş gibi gelip burda parça parça anlatıyor .

Dostu gibi görüyor, gidip otelde aynı odada kalıyor, sonra birlikte oluyor . Neymiş tehtit ediyormuş. En cahil insan bile bu kadarını yapmaz. masummuş gibi gelip burda parça parça anlatıyor .
Genis ozette anlati konuya dikkatli bakarsan anlayabilirsin ne anlatmak istedigimi

Hayir o bana sunu soyluyor ben

Esim bunu ogrenirse bi katliam olur benim icin
E ablacim otele kendin gidemedin mi?Elin herifi varken nasil rahat uyudun da kiyafetin ustunde foto cekti diye birlikte oldun?Bi kereyle kalmamistir bu olay.Tehdit yoluyla istedigi zaman yapar adam elinde fotograf da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…