Guvendim sadeceTamam senin bu adamla gönül işin oldu evliyken.ozaman kocanlada aran kötüydü sen bu adami siginacak liman olarak gördün. ..gel zaman git zaman işler değişti. .sen kocayla arani düzeltince adami yedek kulübesine attin...eee adamda o hirsla saldırıyor. ..normal yani..
Evet malesefki varPeki böyle birşey var mi yani dogru mu
tehditle yasamak zorunda kaldimBence tum cesaretinizi toplayin ve esinize anlatin..
O pislikle birliktelik yasamadiniz degil mi?
Masummusunuz ben hala cozemedim
Konuyu en bastan ozetlemedim bu yuzden belkibana hiç inandırıcı gelmeyen bir konu oldu sözlerin de alabildiğine tutarsız canın sıkılmış herhalde
Pek güvenilirmiş hakikatenEn bastan aliyorum bir akşam esimle sudan bir sebepten kavga ettik ve ben bi hisimla evden ciktim bu kisi o donem cok iyi arkadasimdi zarar gelmez diye dusundum 10 yas vardi aramizda ve ben muhiti fazla bilmiyordum nerede kalabilurim diye dusunurken onu aradim boyle boyle oldu diye oda atladi geldi buralar tekin deil gel otelde kal dedi tmm dedim ailem otelde kaldimi biliyor onla kaldigimi bilmiyor esim arkadasimda kaldim saniyor ailem esime otelde kaldini soylemememi soyledi o gece zaten o kadar aglamistimki bitkinlikten uyudum kaldim ve kiyafetlerim uzerimdeyken fotomu cekmis bi zaman sonra ben aileminde araya girmesiyle esimle aram duzeldi ve bundan uzak durmaya basladim o anda benden uzak durursan esine bu resmi gondercem dedi ve benim 2 senelik kabusum basladi
adam senin kıyafetlerle uyurken fotonu çekiyotehditle yasamak zorunda kaldim
Videodan emin degilim cunku telini sifirlamisti yanimda yok dieVideonun varligindan nasil emin degilsin ki? Resimleri kendin vermisin. Demek ki bir video da var ama onun elinde olup olmadigindan emin degilsin?
Anlamadim? Hangi cesaretle o resimleri yolladin?
Aynen ya hiç mantıklı değilKonu gerçekmi,saçma geldi anlattıklarınız
Eyvaaahhh...En bastan aliyorum bir akşam esimle sudan bir sebepten kavga ettik ve ben bi hisimla evden ciktim bu kisi o donem cok iyi arkadasimdi zarar gelmez diye dusundum 10 yas vardi aramizda ve ben muhiti fazla bilmiyordum nerede kalabilurim diye dusunurken onu aradim boyle boyle oldu diye oda atladi geldi buralar tekin deil gel otelde kal dedi tmm dedim ailem otelde kaldimi biliyor onla kaldigimi bilmiyor esim arkadasimda kaldim saniyor ailem esime otelde kaldini soylemememi soyledi o gece zaten o kadar aglamistimki bitkinlikten uyudum kaldim ve kiyafetlerim uzerimdeyken fotomu cekmis bi zaman sonra ben aileminde araya girmesiyle esimle aram duzeldi ve bundan uzak durmaya basladim o anda benden uzak durursan esine bu resmi gondercem dedi ve benim 2 senelik kabusum basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?