feci sekilde santaja maruz kaldim hayattaki son 2 gunum :-'''(((

Guvendim sadece

bana hiç inandırıcı gelmeyen bir konu oldu sözlerin de alabildiğine tutarsız canın sıkılmış herhalde

Pek güvenilirmiş hakikaten
Yani işin sonunda eşini kaybedebilirsin ama en azından kendini pazarlık malzemesi yapmamış olacaksın.
Anlat gitsin eşine. 2 sene sürmüş, bunun sonu gelmez.
Hayattaki son iki günüm demişsin kendini öldürmeyi düşüneceğine hatanı kabullen, yaptığın hatayı düzeltmeye çalışıp yeni başlangıç yap. Eşin açısından kolay hazmedilmez ama bellide olmaz belli yanında olur

Videonun varligindan nasil emin degilsin ki? Resimleri kendin vermisin. Demek ki bir video da var ama onun elinde olup olmadigindan emin degilsin?
Anlamadim? Hangi cesaretle o resimleri yolladin?
Videodan emin degilim cunku telini sifirlamisti yanimda yok die

Eyvaaahhh...
Yani hiç elin adamına ne güvenirsin, ne diye seni otele götürmesine izin verirsin, izin verirsin ne diye odana alırsın, alırsın ne diye uyursun, elin adamıyla nasl aynu odada kalmayı kabul ettin başka kimsemi kalmamıştı kısmına hiç girmiyorum....

Sakın sakın sakın birlikte olmaya falan kalkma. Yoksa adam bıkana kadar onunla sevişirsin. İster ailene anlat ister eşine, aöa anlatmak zorundasın. Yada deki git kime ne gösteriyosan göster seni şikayet edicem de sakın korktuğunu belli etme. Yani türk filmlerndeki gibi hikaye biraz değişik ama yazdıkların gerçekse eğer dediklerimi yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…