Var emekli oldu bu arada o gelmeye başladı zaten :) Annemde onu bahane ediyor bugün o yüzden gelecekler dolma yaptım o görmesin erken geleyim diyorBaşka kardesinizmi yokmu?
Amin anneler çok özel, ben olsam annemle açıkça konuşurum, anne bunaliyorum arkadaşlarımla görüşmeye gidecem, oturup kahve içeriz ,insan arada yaşıtlarıyla olmalı zaman geçirmeli diye. Açıkça konuşunVar emekli oldu bu arada o gelmeye başladı zaten :) Annemde onu bahane ediyor bugün o yüzden gelecekler dolma yaptım o görmesin erken geleyim diyor
Çok seviyorum suçluluk hissediyorum ama yaşıtlarımı istiyorum azıcık özlemek istiyorum Allah yokluklarını göstermesin işte vicdan burada deşiyor beni
2 gün önce Okul toplantıya girmeden konuştuk sonra 2 defa aradı döndüm ulaşamadım diye kafayı yemiş aslında kaç kere de konuştuk şarz az diye. İstiyor ki toplantıdan sonra eve gideyim ben 20,00 a kadar mağazaları dolaştım eşim bir şey demiyor ona bahane uyduruyorum çocuklar evde ben geziyorum kabul edemiyor çocukları aramış anneannem sana ulaşamadı diye yemin ederim böyle.Burada kendiniz de suçlusunuz aslında ya bence. Gideceğiniz her yeri haber mi veriyorsunuz? Gidersiniz olur biter, sonradan söylersiniz ya da söylemezsiniz. Yukarıda biri demiş kendinize bir kurs bir iş bulun, düzenli gidin bence. Çocuklar 16 yaşında diyorsunuz. Artık aç kalmazlar, kalmamalılar. Ben 6-3 yaşındaki çocuklarım için bu kadar vicdan azabı duymuyorum. Bazen yemek olmayabilir. Geçiştirilebilir bazı şeylerle.
Bugün erken geliyorum deyince anne çok yorgunum zaten dünden diyorum mutfağı yetiştiremem çıtlatıyorum bozuluyor bunları da söylüyorum laf arasında ama 2. hedefim net konuşmakAmin anneler çok özel, ben olsam annemle açıkça konuşurum, anne bunaliyorum arkadaşlarımla görüşmeye gidecem, oturup kahve içeriz ,insan arada yaşıtlarıyla olmalı zaman geçirmeli diye. Açıkça konuşun
Fazla kontrolcü ya bu kadar müdahale etmesi doğru gelmiyor bana. Bir de 1.5 saatlik yolu üşenmiyor mu ya gidip gelirken2 gün önce Okul toplantıya girmeden konuştuk sonra 2 defa aradı döndüm ulaşamadım diye kafayı yemiş aslında kaç kere de konuştuk şarz az diye. İstiyor ki toplantıdan sonra eve gideyim ben 20,00 a kadar mağazaları dolaştım eşim bir şey demiyor ona bahane uyduruyorum çocuklar evde ben geziyorum kabul edemiyor çocukları aramış anneannem sana ulaşamadı diye yemin ederim böyle.
Harika fikir teşekkürler buldum videoları izleyeceğimFazla kontrolcü ya bu kadar müdahale etmesi doğru gelmiyor bana. Bir de 1.5 saatlik yolu üşenmiyor mu ya gidip gelirken40 yaşındasın artık araya biraz mesafe koyamaz mısın artık acaba? Tülay Kök sınırlar eğitimi izle youtubetan.
Şey unuttum yazmayı..çocukları aksine ben gönderiyorum sosyalleşin diye sinemaya yemeğe vs gidin ama sadece nerede olduğunuzu bileyim Allah korusun terör vs olursa küçüklere de arkadaşınızın tel atın aramam bende kalsın diyorum.Assınlar ne olacak? Kocaman insanlar olmuşlar kendi işlerini kendileri yapmalılar artık.
Annenize kızıyorsunuz ama sizin de çocuklarınıza karşı ondan çok farkınız yok. Bu çocuklar 40 yaşına gelince de peşlerinde olacaksınız. O zaman söylenirlerse de ben size saçımı süpürge ettim nankörler diyeceksiniz
. Gittiğiniz yerleri söylemeyin. Gidin gezin dönünce söyleyin. Böyle böyle alışacak. Hatta siz gidin eşiniz çocuklarınız söylesin anneniz ararsa nerede olduğunuzu. Unuttum deyin acelem vardı deyinÇocuklar 16 mı ben mi yanlış anladım. Eğer öyleyse onlar artık çocuk değil genç
Yetişkin olma yolunda 2 genç insan. Önce bunu kabul etmeniz lazım. Yapın 2 kap yemek çıkın gidin nereye gidecekseniz. Isıtıp yesinler, yanına bişey yapacaklarsa kendileri yapsın yesin içsin toplasınlar.
Bazen aç da kalabilirler evde yemek olmayabilir orası lokanta değil. Bi tost basıp yerler. Bu kadar dert etmeye gerek yok. Çocuklar büyümüş, kırkı çıkmamış lohusamısınız siz bu ne be. Gittiğiniz yerleri söylemeyin. Gidin gezin dönünce söyleyin. Böyle böyle alışacak. Hatta siz gidin eşiniz çocuklarınız söylesin anneniz ararsa nerede olduğunuzu. Unuttum deyin acelem vardı deyin
cinnet geçirirdim.. diyorum ya çocuklara yemek hazırlamış yada börek yapmış oluyor getirmek istiyor yok diyemiyorum .Aslında bugün yemeğim var illaki dolma börek yaptım diyor dünden hazırlık yapıyor bize geleceğim diye işte o mahfediyor16 yaşında eşşek kadar çocuklar için niye vicdan yaptırıyor, ve siz koca kadın bunlara neden göz yumuyorsunuz??
farzedinki eşinizin annesi devamlı eşinizle ondan ayrılmıyo sürekli arıyor komut veriyor yönlendiriyor yalnız bırakmıyor sürekli geliyor başınızda duruyor. Eşin de çıtını çıkartmıyor. Ne hissederdin?
Eşinizin ve çocuklarınızın eli ayağı tutmuyor mu? Hiç mi yaşam becerileri yok bi kadar kul köle olmuşsunuz?Merhaba
Sorun annemin 40 yaşında 20 yıldır evli olduğum halde sevgisinden nefes aldırmaması bekarken daha özgürdüm inanın
Kendimi çok suçlu hissediyorum aşırı fedakar çocuklarıma bana karşı 1,5 saat mesafe var yorma kendini dediğim halde ,çocuklar büyüdü hala eli üzerimizde maddi manevi .Ama kendi gibi tüm görevimin çocuk bakmak olduğunu düşünüyor örneğin dün bir yerde oturdum yalnız kahve içtim 2 kere konuşmuşuzdur bir sürü yere uğradım alışveriş yaptım eve dönerken aradım '' Bu saate kadar dışarıdaydın çocuklar gelecek yemek yok dedi ( ki haklı işin kötüsü çorba yaptım yemek yetişmedi sonra yediler 16 yaşı geçtiler). Ulaşamayınca panik oluyor herşeyi bildirmek zorundayım dün şakayla karışık genç kızmışım gibi kapının önünde bekliyorsun sandım bu kadar düşkün olma bana dedim
Hiç bir sosyal hayatımın olmasını istemiyor bende senin gibiydim çocuklar büyüsün vs yavaş yavaş arkadaşlarımdan uzaklaştım. Sen çocuklarla yetişemezssin vs hep işledi beni. Geçen veli kahvaltısına bile geleyim mi dedi sadece veliler çocuklar aileler yok dedim.. Bir baktım kahvaltıdan 2 saat sonra sohbet ederken annem dışarıdan bakıyor onu da çağırdım. Kendi yaşıtlarımla sigara içip sohbet bile edemedim aklına koyduğunu yapıyor gelme desem suçluluk hissediyorum orada başka veli annesi daha vardı iyi ki geldim dedi
Örneğin geçen hafta 2 gün görüştük c.tesi baban çocuklara harçlık verecek dedi toplantı var söyle Salı günü gelin dedim bir baktım babam msj atmış 1 saat sonra oradayım . Son dakika evi sil süpür mutfak banyo derken toplantıya geç kaldım . E dün arıyor ben dolma yaptım çocuklara yarın geliyoruz yaaaa yeter zaten yorgunum biliyor dün yemek bile yetiştiremedim koşturmaktan terkrar temizlik yapacağım bugün
Gerçekten çocuklar okul alışveriş herşey bende yetişemiyorum hafta arası illaki dr yada okul işleri çıkıyor evdekilerin ayakkabılarından pantolonlarına kadar ben alıyorum. H.sonu eşim herkes evde 2 gün mutfaktan çıkamıyorum haftada 1 gün gelse diğer geleceği günü ayarlıyor kendi gittiği yerler var benden sosyal arkadaş ortamı . Geldiğinden ertesi 2 gün daraldığımdan hiç birşey yapasım gelmiyor. İşin gerçeği ben sadece evi temizliyorum börekler yemekler o getiriyor ama nefret ediyorum ev işi yapmaktan ben artık dinlenmek nefes almak istiyorum.
Çocuklar büyüdü yanlız gezmek istiyorum her geldiğinden sonra hem boğuluyor hem kendimi nankör hissediyorum 40 yaşına geldim çocuğum benden daha özgür
Ne yapmalıyım kırmadan ? Allah korusun ona bir şey olur diye vicdan yapıyorum .
Eşim ,çocuklar plan yapalım benimle tek bir yere gidelim diyor ben kimseyi istemiyorum en büyük keyfim yalnız kalıp kahve sigara içmek istemek artık o kadar daraldım
Arkadaşım aradı inanın unutmamış beni diye sevindim onlar 3 çocukla bile kahve keyfi yapıyor görüşemiyoruz bile ben sadece annem çocuklara hizmet ediyorum.
Babanız gelecek diye, ki yemek getirmek için gelmiş dip bucak temizlik yapmanız da saçmaMerhaba
Sorun annemin 40 yaşında 20 yıldır evli olduğum halde sevgisinden nefes aldırmaması bekarken daha özgürdüm inanın
Kendimi çok suçlu hissediyorum aşırı fedakar çocuklarıma bana karşı 1,5 saat mesafe var yorma kendini dediğim halde ,çocuklar büyüdü hala eli üzerimizde maddi manevi .Ama kendi gibi tüm görevimin çocuk bakmak olduğunu düşünüyor örneğin dün bir yerde oturdum yalnız kahve içtim 2 kere konuşmuşuzdur bir sürü yere uğradım alışveriş yaptım eve dönerken aradım '' Bu saate kadar dışarıdaydın çocuklar gelecek yemek yok dedi ( ki haklı işin kötüsü çorba yaptım yemek yetişmedi sonra yediler 16 yaşı geçtiler). Ulaşamayınca panik oluyor herşeyi bildirmek zorundayım dün şakayla karışık genç kızmışım gibi kapının önünde bekliyorsun sandım bu kadar düşkün olma bana dedim
Hiç bir sosyal hayatımın olmasını istemiyor bende senin gibiydim çocuklar büyüsün vs yavaş yavaş arkadaşlarımdan uzaklaştım. Sen çocuklarla yetişemezssin vs hep işledi beni. Geçen veli kahvaltısına bile geleyim mi dedi sadece veliler çocuklar aileler yok dedim.. Bir baktım kahvaltıdan 2 saat sonra sohbet ederken annem dışarıdan bakıyor onu da çağırdım. Kendi yaşıtlarımla sigara içip sohbet bile edemedim aklına koyduğunu yapıyor gelme desem suçluluk hissediyorum orada başka veli annesi daha vardı iyi ki geldim dedi
Örneğin geçen hafta 2 gün görüştük c.tesi baban çocuklara harçlık verecek dedi toplantı var söyle Salı günü gelin dedim bir baktım babam msj atmış 1 saat sonra oradayım . Son dakika evi sil süpür mutfak banyo derken toplantıya geç kaldım . E dün arıyor ben dolma yaptım çocuklara yarın geliyoruz yaaaa yeter zaten yorgunum biliyor dün yemek bile yetiştiremedim koşturmaktan terkrar temizlik yapacağım bugün
Gerçekten çocuklar okul alışveriş herşey bende yetişemiyorum hafta arası illaki dr yada okul işleri çıkıyor evdekilerin ayakkabılarından pantolonlarına kadar ben alıyorum. H.sonu eşim herkes evde 2 gün mutfaktan çıkamıyorum haftada 1 gün gelse diğer geleceği günü ayarlıyor kendi gittiği yerler var benden sosyal arkadaş ortamı . Geldiğinden ertesi 2 gün daraldığımdan hiç birşey yapasım gelmiyor. İşin gerçeği ben sadece evi temizliyorum börekler yemekler o getiriyor ama nefret ediyorum ev işi yapmaktan ben artık dinlenmek nefes almak istiyorum.
Çocuklar büyüdü yanlız gezmek istiyorum her geldiğinden sonra hem boğuluyor hem kendimi nankör hissediyorum 40 yaşına geldim çocuğum benden daha özgür
Eşim ,çocuklar plan yapalım benimle tek bir yere gidelim diyor ben kimseyi istemiyorum en büyük keyfim yalnız kalıp kahve sigara içmek istemek artık o kadar daraldım
Arkadaşım aradı inanın unutmamış beni diye sevindim onlar 3 çocukla bile kahve keyfi yapıyor görüşemiyoruz bile ben sadece annem çocuklara hizmet ediyorum.
Önceden söylersen bende o günkü planlarımı menüyü ona göre ayarlarim söylemeden bir şey pişirme diyebilirsiniz. Yapıyorsa da kendi seçimi.cinnet geçirirdim.. diyorum ya çocuklara yemek hazırlamış yada börek yapmış oluyor getirmek istiyor yok diyemiyorum .Aslında bugün yemeğim var illaki dolma börek yaptım diyor dünden hazırlık yapıyor bize geleceğim diye işte o mahfediyor
Eşiniz yok çocuklar da iki üç yaşında sandım. 9ncelikle çocuklar adalak olmadın gidip k8yafet de alırlar camasırları da yıkarlar yemek de yaparlar sofra da toplarlar. Eş zaten hikayede yok.Merhaba
Net konuşmak kesinlikle ,ima yi pek takmaz, anlamazlarBugün erken geliyorum deyince anne çok yorgunum zaten dünden diyorum mutfağı yetiştiremem çıtlatıyorum bozuluyor bunları da söylüyorum laf arasında ama 2. hedefim net konuşmak