Fedakar Annemin nefes aldırmayan sevgisi

Başka kardesinizmi yokmu?
Var emekli oldu bu arada o gelmeye başladı zaten :) Annemde onu bahane ediyor bugün o yüzden gelecekler dolma yaptım o görmesin erken geleyim diyor
Çok seviyorum suçluluk hissediyorum ama yaşıtlarımı istiyorum azıcık özlemek istiyorum Allah yokluklarını göstermesin işte vicdan burada deşiyor beni

Amin anneler çok özel, ben olsam annemle açıkça konuşurum, anne bunaliyorum arkadaşlarımla görüşmeye gidecem, oturup kahve içeriz ,insan arada yaşıtlarıyla olmalı zaman geçirmeli diye. Açıkça konuşun

2 gün önce Okul toplantıya girmeden konuştuk sonra 2 defa aradı döndüm ulaşamadım diye kafayı yemiş aslında kaç kere de konuştuk şarz az diye. İstiyor ki toplantıdan sonra eve gideyim ben 20,00 a kadar mağazaları dolaştım eşim bir şey demiyor ona bahane uyduruyorum çocuklar evde ben geziyorum kabul edemiyor çocukları aramış anneannem sana ulaşamadı diye yemin ederim böyle.

Bugün erken geliyorum deyince anne çok yorgunum zaten dünden diyorum mutfağı yetiştiremem çıtlatıyorum bozuluyor bunları da söylüyorum laf arasında ama 2. hedefim net konuşmak

Fazla kontrolcü ya bu kadar müdahale etmesi doğru gelmiyor bana. Bir de 1.5 saatlik yolu üşenmiyor mu ya gidip gelirken 40 yaşındasın artık araya biraz mesafe koyamaz mısın artık acaba? Tülay Kök sınırlar eğitimi izle youtubetan.

Şey unuttum yazmayı..çocukları aksine ben gönderiyorum sosyalleşin diye sinemaya yemeğe vs gidin ama sadece nerede olduğunuzu bileyim Allah korusun terör vs olursa küçüklere de arkadaşınızın tel atın aramam bende kalsın diyorum.

Çocuklar 16 mı ben mi yanlış anladım. Eğer öyleyse onlar artık çocuk değil genç
Yetişkin olma yolunda 2 genç insan. Önce bunu kabul etmeniz lazım. Yapın 2 kap yemek çıkın gidin nereye gidecekseniz. Isıtıp yesinler, yanına bişey yapacaklarsa kendileri yapsın yesin içsin toplasınlar.
Bazen aç da kalabilirler evde yemek olmayabilir orası lokanta değil. Bi tost basıp yerler. Bu kadar dert etmeye gerek yok. Çocuklar büyümüş, kırkı çıkmamış lohusamısınız siz bu ne be. Gittiğiniz yerleri söylemeyin. Gidin gezin dönünce söyleyin. Böyle böyle alışacak. Hatta siz gidin eşiniz çocuklarınız söylesin anneniz ararsa nerede olduğunuzu. Unuttum deyin acelem vardı deyin

. Gittiğiniz yerleri söylemeyin. Gidin gezin dönünce söyleyin. Böyle böyle alışacak. Hatta siz gidin eşiniz çocuklarınız söylesin anneniz ararsa nerede olduğunuzu. Unuttum deyin acelem vardı deyin

İŞTE BU !!!!!!

16 yaşında eşşek kadar çocuklar için niye vicdan yaptırıyor, ve siz koca kadın bunlara neden göz yumuyorsunuz??
farzedinki eşinizin annesi devamlı eşinizle ondan ayrılmıyo sürekli arıyor komut veriyor yönlendiriyor yalnız bırakmıyor sürekli geliyor başınızda duruyor. Eşin de çıtını çıkartmıyor. Ne hissederdin?

cinnet geçirirdim.. diyorum ya çocuklara yemek hazırlamış yada börek yapmış oluyor getirmek istiyor yok diyemiyorum .Aslında bugün yemeğim var illaki dolma börek yaptım diyor dünden hazırlık yapıyor bize geleceğim diye işte o mahfediyor

Eşinizin ve çocuklarınızın eli ayağı tutmuyor mu? Hiç mi yaşam becerileri yok bi kadar kul köle olmuşsunuz?

Anneniz ne derse desin, onlar büyüdü kafamı dinlemek istiyorum deyip geçin neyin vicdanı olacak?

Babanız gelecek diye, ki yemek getirmek için gelmiş dip bucak temizlik yapmanız da saçma

Önceden söylersen bende o günkü planlarımı menüyü ona göre ayarlarim söylemeden bir şey pişirme diyebilirsiniz. Yapıyorsa da kendi seçimi.

Anneniz size aşırı düşkün sevgisiyle boğuyor ama siz de ergenlik çağındaki çocuklara hizmet ederek annenizin yolunda ilerliyorsunuz, her dakika evin yemeğini işini düşünmek zorunda değilsiniz çocuklarınıza da eşinize de iş yaptırın, yemek de yapabilirler temizlik de, çamaşırlarını yıkayabilirler bulaşık makinesine tabak çanak dizip makinenin düğmesine basabilirler, her şeyi ayaklarına isteyip hizmet beklemelerine zemini hazırlayan sizsiniz.

Ayrıca anne babanız gelecek diye niye haldır haldır ev işi yapıyorsunuz? Onlar yabancı mı? Evi tozlu görseler ne olacak?
Annenizin istediği gibi bir evlat olacağım diye bu kadar sıkmayın kendinizi, bugün olmazsa yarın anneniz size ters bir şey söylediğinde içinizde biriken her şey patlar ağzınızdan öyle laflar dökülür ki bugüne kadar kalbini kırmamak için çabaladığınız annenizi yıkar geçersiniz maalesef.

İlk etapta eşinize ve çocuklarınıza iş yaptırmaya başlayın, annenizi arama sıklığını da azaltın, ulaşana kadar aradığında şuradayım toplantıdayım vs diyerek açıklamak hesap vermek zorunda değilsiniz, dışarıdayım işim var sonra görüşürüz deyip kapatabilirsiniz.
Anneniz geleceğim dediğinde ortalığı temizleyeceğim diye de uğraşmayın, biraz salın kendinizi.

Anneniz size bagli degil bagimli. Sizde onun yolunda ilerliyorsunuz ama buraya sormaniz bile sizin icin iyi birsey bu dönguyu kirmak icin. Anneniz bence sizin hicbirseyi yapabileceginize inanmiyor. Sizide buna inandirmaya calisiyor. Siz once kendinizi tamir edin cocuklarin dahil herkesin bir birey oldugunu farkli hayatlarinizin olabilecegini, hayatta kalma becerilere sahip oldugunuzu anlayin. Anneler bastacidir ama cok uzgunum bunu soyledigim icin anneniz hasta. En azindan bir uzmandan yardim alin.

Eşiniz yok çocuklar da iki üç yaşında sandım. 9ncelikle çocuklar adalak olmadın gidip k8yafet de alırlar camasırları da yıkarlar yemek de yaparlar sofra da toplarlar. Eş zaten hikayede yok.

Annenize bakmayın siz kendinize zaman tanıyın. Hergün konusmayın rapor vermeyin. Kendinize kıymet verin . Anneniz bile hak görmemiş kendinize bakmanızı.

Anneniz yardım ediyorsa çocuklar8n bas8nda dursun iki g7n eşinizle tatile falan gidin mesela gerçi o yaş kardeşlerim evde tek duruyor da neyse. Doğa yür7yüşüne gidin. Arkadaş bulusması yapın. Gerekirse kavga edin alan açın kendinize

Annenizle baş etmenizin yolu ona detay vermemekten geçiyor.
Az buçuk huyunu biliyorsunuz kendinizce bir plan yapın gününü netleştirmeden. Arayıp geleceğim dediğinde, "Anneciğim çok iyi olurdu. Lakin başka bir planım var" deyin. Uygulamaya sokun.

Ev sizden kıymetli değil, ailenizde yabanci değil, onlar gelecek diye ince temizlik yapmayın rahat olun.
Herşeye yetişemezsiniz.
Bazı şeyler de yamuk olsun bırakın. Anneniz hayatinızın merkezi olmaya alışmış.
Sağliğınız için yörüngenizi değiştirmeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…