- 21 Temmuz 2018
- 466
- 926
- 18
- Konu Sahibi piramses1982
-
Şanslı olsam zaten biz evliyken basirili olurdu pisAy yok boyle bir anlatis sekli!!!! O yapacaklarini ne zaman yapacak? Iki ulke arasinda ticaret de dusunuyor , daha once denemis de ama olmamis, belki bu sefer yapar.
Peki ayrilirsam ve birgun basarili oldugunu duyarsam
Abdestsiz olan benmişim dersiniz.Ay yok boyle bir anlatis sekli!!!! O yapacaklarini ne zaman yapacak? Iki ulke arasinda ticaret de dusunuyor , daha once denemis de ama olmamis, belki bu sefer yapar.
Peki ayrilirsam ve birgun basarili oldugunu duyarsam
Siz kocanizi falan sevmiyorsunuz ki. Kaza gecirmissiniz yuzunuzde sizin demenize gore bir deformasyon olusmus. Beni kimse boyle sevmez diye kocanizdan bosanmaya cesaret edemiyorsunuz. Kocaniza her sekil mecbur hissediyorsunuz kendinizi ki bosanirsaniz oturum alamayacaksiniz. O da bu durumu bildiginden keyif catiyor. Doktorayi egonuzu tatmin etmek icin istiyorsunuz o kadar. Sizin tek amaciniz yurtdisina kapagi atmak. Yuzunuzdeki durum olmasa oturumunuz olsa coktan kocaniza tekmeyi basarsiniz. Yasaminizin hicbir amaci emeli yok. Siz iflah olmazsiniz. Bosuna konu acip durmayin.
Esimi sevmedigimi ben neden goremiyorum? Tekrar barisinca bana gayet iyi davraniyor.Siz kocanizi falan sevmiyorsunuz ki. Kaza gecirmissiniz yuzunuzde sizin demenize gore bir deformasyon olusmus. Beni kimse boyle sevmez diye kocanizdan bosanmaya cesaret edemiyorsunuz. Kocaniza her sekil mecbur hissediyorsunuz kendinizi ki bosanirsaniz oturum alamayacaksiniz. O da bu durumu bildiginden keyif catiyor. Doktorayi egonuzu tatmin etmek icin istiyorsunuz o kadar. Sizin tek amaciniz yurtdisina kapagi atmak. Yuzunuzdeki durum olmasa oturumunuz olsa coktan kocaniza tekmeyi basarsiniz. Yasaminizin hicbir amaci emeli yok. Siz iflah olmazsiniz. Bosuna konu acip durmayin.
Cidden oyle birsey olursa "ah neyi kacirdim" diye cok uzulurun, cok pisman olurum.Abdestsiz olan benmişim dersiniz.
Sen gidersen, hemen cocuk yapicam ve cok iyi bir baba olucam, cok mutlu olucam diyor. Sirf cocuk icin evlenmesine de gerek yok. Kisaca gidersem beni psikolojik olarak bitirmek icin elinden geleni yapiyor. Gecenlerde "eger gidersen seni cok kotu bosiycam, cok rezil edicem, mahkemede surundurucem" diyor.Böylelerinin ne hikmetse projeleri ve yapacakları hep vardır. Yapacaklardır tabi ki. Merhaba hep öyledir. Ne hikmetse yaptıklarını görmeyiz. Yapanlara da sanatçı ruhlu değil "sanatçı" deriz zaten. Ama her halükarda anlaşması zor insanlardır. Yani şöyle diyeyim iyi arkadaş olurlar ama eş olmaları çok zordur. Edebiyatciyim ben o kadar sanatçı arasında iyi aile babasıdır aile hayatı mükemmeldir diye gördüğüm yazarlar çok nadirdir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Iİngilizce ve b2 almancayla iş bulamamanız baya ilginç olmuş.Bence adam da bu durumun farkında yani Almanya aşkına kaldığınızın.İnşallah adam üç sene içinde boşanmaz da yıllarınız bari boşa gitmemiş olur.Daha önce de söyledim yine söylüyorum sıfır iş tecrübesiyle 40yaşından sonra doktora yapsanız dr ünvanı alsanız ne almasanız ne kendinizi harcıyorsunuz aktifleşin biraz.
Biliyorum cok garip ve anlamsiz gelecek ama gercekten planim yok, hic hem de. Oylesineyasiyor hale geldim. Boyle degildim. Esim hayati o kadar bosvermis biri ki, o kadar plani olmayan, sadece tek amaci "saglikli kalmak ve mutlu olmak" ve cok sevdigi kosusunu hep yapmak, bunun disinda hic "sunu yapip yukseleyim, bunu yapip biryere geleyim" diye hicbir plani olmayan birinin yaninda ben de hedefimi kaybettim vecsadece "gunumu yasiyorum".Tüm seçeneklerde sonrasını düşünüp plan yaptınız mı? Mesela doktoraya döndünüz, yıllar sonra bitirdiniz, sonra? Bitirince planınız ne?
Ya da eşinizle kaldınız? Numarada ne yaptığınız? 5-6 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?
Önemli olan kendi hayatınıza yatırım yapmanız. Eşinize ya da ailenizin isteklerine değil.
Sizin yerinizde olsam önce işimi gücümü yoluna koyup kendimi sağlama almaya çalışırdım.
Valla garsonluk kasiyerlikten tutun da call centerda calismaya, muhendislige kadar basvurdum.İngilizce ve b2 almancayla iş bulamamanız baya ilginç olmuş.Bence adam da bu durumun farkında yani Almanya aşkına kaldığınızın.İnşallah adam üç sene içinde boşanmaz da yıllarınız bari boşa gitmemiş olur.Daha önce de söyledim yine söylüyorum sıfır iş tecrübesiyle 40yaşından sonra doktora yapsanız dr ünvanı alsanız ne almasanız ne kendinizi harcıyorsunuz aktifleşin biraz.
Alala ya çok enteresan ben hiç zorlanmadım sadece ingilizce ve b1 almanca olduğu halde buldum.Bi de Berlindesiniz demek ki orda kolay olmuyor..Valla garsonluk kasiyerlikten tutun da call centerda calismaya, muhendislige kadar basvurdum.
Ben asiri kismetsizim.
Istanbuldayken de 2 yil yuzlerce firmaya basvurdugum halde 1 tanesi bile geri donus yapmamisti.
Ben cok kismetsizim
Yok yok, ben cok bahtsizim. Bir de yuzum yamuk oldugu icin istemiyor olabilirler. Ama istanbulda da ayni ozelliklere sahip arkadaslarim ne isler buldular, ben ise senelerce surundum de sonunda maasina bakmadan ilk kabul eden yere girdimAlala ya çok enteresan ben hiç zorlanmadım sadece ingilizce ve b1 almanca olduğu halde buldum.Bi de Berlindesiniz demek ki orda kolay olmuyor..
Hayir, gercekten onunu hicbir sekilde goremeyen delirmek uzere olan bir kadinin imdat cigliklarina, caresizligine, cirpinislarina , inanilmaz karismis kafasina, dogruyu gorememesine sahit oluyorsunuz.Ben sosyal bir deneye kurban mı oluyoruz?
Diye şüphelenmiyor değilim.
Evlenerek iki tarafli da fedakarlik yapmisiz zaten. Daha fazla ne yapilabilir diye bir dusundumYine mi sen doyenler olacak....
Yok bu sefer konu....
Esiniz icin ne zaman tum hayatimizi degistirecek "fedakarlik" yapardiniz? Ve bu fedakarlik tek tarafli, herseyi sadece siz yapiyorsunuz, "sartlarim bu yoksa bosaniyoruz" diyorsa ve nefesiniz kesiliyorsa?
Kiz adami ne cagiriyorsun sanki Istanbulda oylesi yokmus gibiAblacım eşin neden İstanbula gelmiyor anlamıyorum. Almanya'da çok süper bir işi falan olsa anlarım ama adam işsiz güçsüz orda eee gelsin orda işsiz olacağına İstanbul'da işsiz olsun. Boşansan bile korkma İstanbul serseri dolu, daha genç ve şiddet uygulamayan versiyonunu bile bulursun.
Sen gidersen, hemen cocuk yapicam ve cok iyi bir baba olucam, cok mutlu olucam diyor. Sirf cocuk icin evlenmesine de gerek yok. Kisaca gidersem beni psikolojik olarak bitirmek icin elinden geleni yapiyor. Gecenlerde "eger gidersen seni cok kotu bosiycam, cok rezil edicem, mahkemede surundurucem" diyor.
Istanbulda bu rahatı nerden bulsun çünkü.Zaten konu sahibini düşündüğünü de düşünmüyorum neden rahatını bozup gitsin.Ablacım eşin neden İstanbula gelmiyor anlamıyorum. Almanya'da çok süper bir işi falan olsa anlarım ama adam işsiz güçsüz orda eee gelsin orda işsiz olacağına İstanbul'da işsiz olsun. Boşansan bile korkma İstanbul serseri dolu, daha genç ve şiddet uygulamayan versiyonunu bile bulursun.
Istanbulda issizlik parasi yok ki. Burada issizlik parasi var.Ablacım eşin neden İstanbula gelmiyor anlamıyorum. Almanya'da çok süper bir işi falan olsa anlarım ama adam işsiz güçsüz orda eee gelsin orda işsiz olacağına İstanbul'da işsiz olsun. Boşansan bile korkma İstanbul serseri dolu, daha genç ve şiddet uygulamayan versiyonunu bile bulursun.
Acilan mahkeme bir defa iptal edilfi, artik onlar gecersiz. Bunu biliyor ve kullaniyor.Eee 50yıldır aklı nerdeymiş yapsaymış çocuk çok iyi baba olsaymış?? Siz bu saçmalığa cidden inanıyor musunuz? Darp raporunuz var, uzaklaştırma kararı da vardır eminim kim kimi süründürcekmiş yok daha neler.
Acikcasi kendi rahatini dusunuyor di mi?Istanbulda bu rahatı nerden bulsun çünkü.Zaten konu sahibini düşündüğünü de düşünmüyorum neden rahatını bozup gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?