Fedakarlik

İngilizce ve b2 almancayla iş bulamamanız baya ilginç olmuş.Bence adam da bu durumun farkında yani Almanya aşkına kaldığınızın.İnşallah adam üç sene içinde boşanmaz da yıllarınız bari boşa gitmemiş olur.Daha önce de söyledim yine söylüyorum sıfır iş tecrübesiyle 40yaşından sonra doktora yapsanız dr ünvanı alsanız ne almasanız ne kendinizi harcıyorsunuz aktifleşin biraz.

Ay yok boyle bir anlatis sekli!!!! O yapacaklarini ne zaman yapacak? Iki ulke arasinda ticaret de dusunuyor , daha once denemis de ama olmamis, belki bu sefer yapar.
Peki ayrilirsam ve birgun basarili oldugunu duyarsam
Şanslı olsam zaten biz evliyken basirili olurdu pis dersiniz. bazı şeyler nasiptir. Ben anlatisinizdan eşinizin vazgeçilmeziniz olmadığı kanısına vardığım için böyle rahat yazıyorum. Aksini düşünsem yorumum farklı olurdu.

Ay yok boyle bir anlatis sekli!!!! O yapacaklarini ne zaman yapacak? Iki ulke arasinda ticaret de dusunuyor , daha once denemis de ama olmamis, belki bu sefer yapar.
Peki ayrilirsam ve birgun basarili oldugunu duyarsam
Abdestsiz olan benmişim dersiniz.

Esimi sevmedigimi ben neden goremiyorum? Tekrar barisinca bana gayet iyi davraniyor.
Oyle bir kazayla fiziksel gorunumunuz oyle olsaydi, benim yerimde olsaydiniz, muhtemelen evden cikmadan otururdunuz. Hatta bunalima girip intihar edenlerin bile oldugunu duydum.
Psimolojimin ne kadar gitmis oldugunu, ne yapmam gerektigini bilemedigimi siz gorun.
Belki de ailemin yaninda hicbirsey yapmadan oturmam en hayirlisi

Sen gidersen, hemen cocuk yapicam ve cok iyi bir baba olucam, cok mutlu olucam diyor. Sirf cocuk icin evlenmesine de gerek yok. Kisaca gidersem beni psikolojik olarak bitirmek icin elinden geleni yapiyor. Gecenlerde "eger gidersen seni cok kotu bosiycam, cok rezil edicem, mahkemede surundurucem" diyor.

I
Biliyorum cok garip ve anlamsiz gelecek ama gercekten planim yok, hic hem de. Oylesineyasiyor hale geldim. Boyle degildim. Esim hayati o kadar bosvermis biri ki, o kadar plani olmayan, sadece tek amaci "saglikli kalmak ve mutlu olmak" ve cok sevdigi kosusunu hep yapmak, bunun disinda hic "sunu yapip yukseleyim, bunu yapip biryere geleyim" diye hicbir plani olmayan birinin yaninda ben de hedefimi kaybettim vecsadece "gunumu yasiyorum".
Birakin 5 6 sene sonrasini, yarin icin bile planim yok. Oylesine uyaniyorum, almanca kursuna gidiyorum, uyuyorum, yine uyaniyorum....hedef medef kalmadi.

Valla garsonluk kasiyerlikten tutun da call centerda calismaya, muhendislige kadar basvurdum.
Ben asiri kismetsizim.
Istanbuldayken de 2 yil yuzlerce firmaya basvurdugum halde 1 tanesi bile geri donus yapmamisti.
Ben cok kismetsizim

Valla garsonluk kasiyerlikten tutun da call centerda calismaya, muhendislige kadar basvurdum.
Ben asiri kismetsizim.
Istanbuldayken de 2 yil yuzlerce firmaya basvurdugum halde 1 tanesi bile geri donus yapmamisti.
Ben cok kismetsizim
Alala ya çok enteresan ben hiç zorlanmadım sadece ingilizce ve b1 almanca olduğu halde buldum.Bi de Berlindesiniz demek ki orda kolay olmuyor..

Alala ya çok enteresan ben hiç zorlanmadım sadece ingilizce ve b1 almanca olduğu halde buldum.Bi de Berlindesiniz demek ki orda kolay olmuyor..
Yok yok, ben cok bahtsizim. Bir de yuzum yamuk oldugu icin istemiyor olabilirler. Ama istanbulda da ayni ozelliklere sahip arkadaslarim ne isler buldular, ben ise senelerce surundum de sonunda maasina bakmadan ilk kabul eden yere girdim

Ben sosyal bir deneye kurban mı oluyoruz?
Diye şüphelenmiyor değilim.
Hayir, gercekten onunu hicbir sekilde goremeyen delirmek uzere olan bir kadinin imdat cigliklarina, caresizligine, cirpinislarina , inanilmaz karismis kafasina, dogruyu gorememesine sahit oluyorsunuz.

Evlenerek iki tarafli da fedakarlik yapmisiz zaten. Daha fazla ne yapilabilir diye bir dusundum

Ama bulamadim

Ablacım eşin neden İstanbula gelmiyor anlamıyorum. Almanya'da çok süper bir işi falan olsa anlarım ama adam işsiz güçsüz orda eee gelsin orda işsiz olacağına İstanbul'da işsiz olsun. Boşansan bile korkma İstanbul serseri dolu, daha genç ve şiddet uygulamayan versiyonunu bile bulursun.

Kiz adami ne cagiriyorsun sanki Istanbulda oylesi yokmus gibi zaten nufus fazla daha da artmasin.

Saka bir yana siddet varsa ve siz siddete katlaniyorsaniz bunun adi fedakarlik degil konu sahibi. Yazik caniniza. Etmeyin. Ben gunde 3-4 kadini dinliyorum neredeyse,siddete ugradiklarini anlatmalari bile benim asabimi bozuyor. O siddete dogrudan maruz kalmak kim bilir ne yaralar acar insan ruhunda

Eee 50yıldır aklı nerdeymiş yapsaymış çocuk çok iyi baba olsaymış?? Siz bu saçmalığa cidden inanıyor musunuz? Darp raporunuz var, uzaklaştırma kararı da vardır eminim kim kimi süründürcekmiş yok daha neler.

Istanbulda bu rahatı nerden bulsun çünkü.Zaten konu sahibini düşündüğünü de düşünmüyorum neden rahatını bozup gitsin.

Istanbulda issizlik parasi yok ki. Burada issizlik parasi var.
Burada projeleri var, onlari yapacakmis. Inanmak istiyorum. Ama....

Acilan mahkeme bir defa iptal edilfi, artik onlar gecersiz. Bunu biliyor ve kullaniyor.

Iyi universiteler yukseklisanslar akademik basarilar da bir yere kadar...bence bir aile once hayat universitesine hazirlamali cocugunu.zengin fakir farketmez.uzuluyorum konu sahibine.hayatta basarisizlik ornegi olarak goruyorum.yemin ederim icim daraliyor kararsizliklarina konularina.bunca akil veriliyor fayda etmiyor.allah yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…