- 1 Mart 2007
- 6.098
- 12.479
- 773
- 37
Sonuçta 80 li jenarasyon en erken 16 17 de evleniyordu 13 ne yahu?Vallahi ben de 30 yaşındayım.
Çocuklarım 4 yaşında.
Ama tuhaf olan biz değiliz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçta 80 li jenarasyon en erken 16 17 de evleniyordu 13 ne yahu?Vallahi ben de 30 yaşındayım.
Çocuklarım 4 yaşında.
Ama tuhaf olan biz değiliz![]()
Eşim 21 ben 22Ne diyorsunuz? Eşiniz kaç yaşında? 35 yaş mı??? Allahım sana geliyorum. 42 yaşındayım ve büyük kızım 9 yaşında.![]()
Zaten bu konuda herkes kayınvalidenin yaşına takıldı .. bu benim için daha zor işte .. genç ve güzel kayınvalideSu an soktayim
35 yasindaki kv ve 8 cocuk.
Kvyi gectim benim esim 35 yasinda
Takilmayacak gibi degilki :)Zaten bu konuda herkes kayınvalidenin yaşına takıldı .. bu benim için daha zor işte .. genç ve güzel kayınvalide
Zaten bu konuda herkes kayınvalidenin yaşına takıldı .. bu benim için daha zor işte .. genç ve güzel kayınvalide
Aynen,17 yi filan anlar oldum 13 duyunca.Sonuçta 80 li jenarasyon en erken 16 17 de evleniyordu 13 ne yahu?![]()
Psikoloji ne acaip şey. İçinde kalan birşeyi başkalarının huzurunu bozmaya çalışarak rahatlamaya çalışıyor kendince. Aslında sizi kıskanmıyor, sadece acısını nerden çıkaracağını bilemeyen bir insan var karşınızda. Karşınızdaki insana biraz empati yaparak yaklaşmayı deneyin. Ne kadar zor bir hayat yaşamış. Ondan sizin gibi akıllıca düşünmesini beklemek doğru olmaz. Evet, elbette size bunları yaşatmaya hakkı yok. Benim söylemek istediğim sadece onun psikolojisini bir nebze olsun anlarsanız mutlaka olaylara bakış açınız değişecek ve siz kendinizi bu kadar yıpratmayacaksınız. O kadın kayınvalidesinden, annesinden babasından kocasın gördükleri ile gelinine oğluna böyle dAvranması gerektiğini düşünüyor. Başka birşey görmemiş. Vay cadı kaynana demektense, yazık kaynanama diyerek empati yapmak daha doğru olaacaktır. Üzüldüm kayınvalidenize. Gerçekten. Allah yardımcınız olsun.
Kocanın ailesi olunca karalar bağlıyorsunuz. Kendi aileniz gelse yine böyle yapar mısınız?K
Kaynana genç 35 yaşında .. Çok güzel bi kadın hemde .. okullar tatil olduğu için 15 günden aşağı kalmaz .. Oda benim tahminim belki de daha fazla kalır .. 3 erkek çocukta evde var daha
Zaten bu konuda herkes kayınvalidenin yaşına takıldı .. bu benim için daha zor işte .. genç ve güzel kayınvalide
Konu sahibi daha 22 yasinda. Empati iöe yaklassa bile psikolojisi bozuk biriyle nasiö basa ciksin
Kocanın ailesi olunca karalar bağlıyorsunuz. Kendi aileniz gelse yine böyle yapar mısınız?
Kadın küçük çocuklarıyla geliyor kalsa kalsa 10 gün kalır daha evde de çocukları varmış gider yani bu kadar da abartmayın!
Hem ev de küçük durmazlar ama siz şimdiden çok ön yargılısınız. İlk defa gelecek diyorsunuz madem öyle misafirlerimişte bu küçük evde nasıl rahat ettirebilirim diye düşünün,o çocukları nasıl mutlu yollarım diye düşünün.
Allah aşkına insan sevin yahu,kaçmayın bu kadar esin ailesinden..
Ne ekerseniz onu biçersiniz!
Iste buna cok güldümYemin ederim felaket geliyor başlığını görünce gelenin kaynana olduğunu anladım.![]()