Femara ile hamile kalanlar duyanlar duymayanlar

Kizlar bende hüsran bu üçüncü ayim ve femaraya devam.Allah herkese nasip etsin insallah.bu arada gebe arkadaslarimdanda dua istiyorum.Allah sizlerede bebislerinizi elinize almayi nasip etsin.hayirli evlatlar olsunlar insallah...

Umudunu yitirme lütfen en kötüsü bilinmeyen infertilite drlar neyi tedavi edeceklerini bilmiyor senin sorunun tüplerdenmiş biri acılmış asıl şimdi umutlan bence ve lütfen tek hastaneye bağlı kalma

Kizlar bende hüsran bu üçüncü ayim ve femaraya devam.Allah herkese nasip etsin insallah.bu arada gebe arkadaslarimdanda dua istiyorum.Allah sizlerede bebislerinizi elinize almayi nasip etsin.hayirli evlatlar olsunlar insallah...
Dualarım sizlerle rabbim zamanında hayırlı bir evlat nasıp etsın hayırlı ve sağlıklı

Bende dün femara ya başladım günde ikidefa pazartesi günü doktora gidecem iğne verecek galiba inş hamile kalırım bu ay

Merhaba, femara kullananlara yaşadığım ışık olsun diye yazıyorum. İnsanın aklına bir şeyler takıldığı zaman sürekli örneklerini görmek okumak istiyor.
Bir yıldır hamile kalmak için uğraşıyorduk. Adetim o kadar düzensiz ki bazı aylar 15 gün arayla bazı aylar 50 gün arayla adet oluyorum. 1 yılı doldurunca ailemizin doktoruna gitmeye karar verdim. Kendisi iki teyzemin de çocuk sahibi olmasını sağlamıştır. Bu arada diğer doktorum iki günde bir ilişki önermekten öteye gidemedi. Ama 50 günde adet olan birinin yunurta çatlama zamanını tutturabilme olasılığını bir düşünün 2 yıl önce de kürtaj yaşadığım için doktor önce rahmimün ilaçlı filmini çekti. Sonra da adetimin 3. Günü başlayacak şekilde femara verdi. 5 gün sabah akşam olacak şekilde aldım. İlaç bitiminden sonra doktor yumurtalarımı kontrol etti ve iki adet 14 mmlik olgunlaşmıştı. 3 gün sonra tekrar çağırdı ve yumurtalarım 20 mm olmuştu. 20 mm olduğunu görünce çatlatma iğnesi yaptı iki adet. Ertesi gün geceye ilişki önerdi. İlişkinşn ertesi sabahı gelmem gerektiğini çatlayıp çatlamadığını kontrol edeceğini söyledi. Sabah iki yumurtanın da çatladığını gördük. 14 gün geçip adet olmazsan test yap dedi ve ben beklemeye koyuldum.
Aradan 4 gün geçti mide bulantım göğüslerde hassasiyet ateş basması başladı ve ben 5. Günü idrar testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Kan testine gittik heyecandan kan testim 32 çıktı. Hamileydğm inanamıyorum. Doktorum iki gün sonra tekrar bakalım dedi. Ertesi gün tüm gebelik belirtilerim geçti. 2. Gün kan tahliline gittiğimde sonuç 14 çıktı. Doktorum kimyasal gebelik dedi ve bana teselliler verdi.
Herkese haber vermiştim ama kimyasal gebelik olması eşimi de beni de yıktı. Adetimi beklemeye başladım.
Adet tarihim 20 Nisan geldi ama hal birşey olmadı. Kimyasal gebelik nedeni ile adetimde gecikme olabileceğiniz söylemişti doktorum. Ama biran önce temizlenmek ve yeni bir aya başlamak istiyordum. Gebelim hormonu vücudumdan atılmış mı diye kontrol amaçlı eczaneden test aldım. Ben tek çizgi beklerken iki tane kopkoyu çizgi çıktı. Doktorumu aradım. Kümyasal gebeliğin tutunma ihtimali var mı? Diye sordum. Olay şöyle olmuş: Yumurta çatlatma iğnesi vücudumda yalancı gebelik hissi yaratmış. Ondan dolayı hamile gibi çıkmışım. Asıl sonuç buymuş.
Hemen kan testine gittim. Perşembe 309 çıktı. Ctesi tekrar bakalım dedi. Ctesi 720 çıktı. Ctesi doktor kontrolüm var. Keseyi görmesi gerekiyor. Ben keseyi görmeden hamile olduğuma inanmayacağım sanırım. Bu ladar uzun süre bu sonucu beklerken hevesim kursağıöda kalınca gerçek mi değil mi sanırım kucağıma almadan inanamayacağım.

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...evet ilk etapta acele edip kısa zamanda test yapmışsın lakin bunu dr zaten biliyor ve uyarmış olması gerekirdi iğneni etkisi 12 gün çok rahat sürüyor seni yanıltan o olmuş 14 gün sonra kesin sonuç çıkar genelde yine de başarılı sonuç olmuş canım hayırlı olsun aslında sabredip beklemek gerekiyor ama bizler aceleci davranıyoruz benimde 2. Ayım famera ilk ay da 16 .günde iğneyi yaptı Yumurta 20ml iken ama sonuç negatif hastalandım ve hatta erken geldi 3 gün bu ayda yumurta önceki zamanlara göre daha erken gelişti 18 ml iken baktı ve 2 gün sonra doğal haliyle çatlama gerçekleşti ardından 2 gün ilişki iğne yapmaya gerek kalmadı inşallah bu ay tutmuştur benimde hakkımızda hayırlısı canım allahım isteyen Herkese nasip etsin senin ki de hayırlı olsun sevindirdin beni

Allah isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Keşke bekleyebilsek ama bir gün bile o kadar zor geçiyor ki bu süreçte.
İnşallah sen de güzel haberler alacaksın bu ay. Senin için de sevineceğiz. Ama şu var ki bana hep derlerdi ki ummadığın anda çift çizgiyi göreceksin. Hep öyle olur derlerdi. Ben adetimi beklerken önümüzdeki ay aşılama için kendimi hazırlamışken geldi bana. İnşallah hepimiz kıcağımıza alacağımız günleri de görücez.

İnşallah canım benim bu ay erken yumurtlama oldu bakalım bekliyorum 10 günlük zaman dilimindeyim bu ay da öyle bir rahatlık geldi olursa olur diyorum artık geçen aylarda başıma ağrılar giriyordu stresten çok zor bilirim beklemenin gün geçirmenin ne olduğunu canım hayırlısı hakkımızda allahım biliyor zamanını biz ne yaparsak yapalım hayırlı zamanda sağlıkla olsun inşallah canım

Mrb kizlar benim son regl tarihim 18.04 2017 ve 4. Gunu femara ve klomen kullandim 5 gun boyunca bugun kontrole gittim ve 16mm olmus yumurta ve catlatma ignesi verdi doktor persembe gunu sabah olucam ve benim troid ve seker problemim devam edio ilac kullaniom ilaclar sikinti yaratirmi bi ilaclari kullanip igne olan ve hamis kalan varmi ve dua istiyorum kasim ayindan beridir cabaliyoruz olsun die dua edin lutfen bu ay tutsun

Bir önceki sayfada benim yazıma ulaşabilirsin.

Canim okudum ne guzel bebisin saglikla gelsin ins ama ben seker ve troid problemi de var ilac kullaniyorum senin boyle bi problemin yomtu sanirim pko luyum bende kilo dar ve dietteyim hersey normal gidio suan ama olurda hamis kalirsam ilaclar ters etki yaparmi die korkuyorum ve doktorum igne yapildiktan sonra gel demedi ins bende kalirim hamis

Merhaba canım inşallah hayırlı haberler alırsın bunu doktoruna sorsan daha sağlıklı bilgi alırsın bilgisi dahilinde değil mi ki

Insallah tez zamanda mutlu haberler alirsun aliriz canim benim
İnşallah canım benim bu ay için son 3günüm bakalım bu ay sonucum pozitif olacak mı hayırlısı ile insanın sürekli aklında bunu yaşaması o kadar zor bişey ki hayırlısıyla allahım hepimize nasip eder inşşalah kucaklarımız dolar canım senin ne kadar var var mi belirtiler

Merhaba kızlar ben test yaptım ama silik çıktı sizce ümitlenmeli miyim adet e 1 gün var

Eklentiler

• IMG_5342.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 746
Ben cizgiyi gördüm canım hamilesin birde kanda baktir kesin olsun belirtilerin varmiydi
Çok fazla belirti diyebileceğim şeyler yaşamadım canım ama ciddi anlamda kasık ağrısı yaşadım bir kaç gün önce tek ayırt edici halim bu idi sağol canım teşekkür ederim cevabın için kan testi verdim sabah bakalım sonucu bekliyorum inşallah hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…