- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Minicikayaklar
-
Amin canim inşallahTez zamanda nasip eder inşallah canım sabırla bekliyoruz napalim nasipte bu varmış bize inşallah bu bekleyişin sonu kavuşmak olur
Hadi inşallah iki hafta sonra mutlu haberi bizimle de paylaşBugün gittim doktora iki yumurtam vardi ikiside catlmis bakalım beklemedeyim artk çok heyecanlı ya
Merhaba, ben kullandım femara. Pco var bende. 2 ay femara kullandım yumurta gelişti dr gün verdi ilişki için ama olmadı. En son 3.ay tekrar içtim 20 gün geçmişti ilk adet tarihim üstünden ve dr hiç yumurtam oluşmadığını söylemişti. Ben 20 günde yumurtlıyorum bu arada. Dr un yumurta yok dediği ay hamile kalmışım. 2 buçuk ay sonra fark ettimKızlar uzun bir aradan sonra yine ben doğal yollarla hamile kalmayınca Dr göründüm herşey normal dedi ve bana femara diye bir ilaç verdi reglimin 3.günü başladım 10 tane günde 2 tane ictim 12.günü gittiğimde yumurtan catlamis çalışmalara devam dedi 7gün kontrole gittiğimde catlamamis yumurtan var dedi catlamazsa bu ay ara verelim kist olmasın dedi kafam karıştı şimdi bi önceki yumurtamin tutma olasılığı nedir bat 2 gün sonra bugün test yaptım negatif ama 2 haftadır geçmeyen kasık ağrılarım var
ne güzel inşallah sağ salim kucağına alırsın benim herşeyim normal çıktı hiç bi sorunun yok ama bu tek kafama takmasam iyi olucakta çok takiyorumMerhaba, ben kullandım femara. Pco var bende. 2 ay femara kullandım yumurta gelişti dr gün verdi ilişki için ama olmadı. En son 3.ay tekrar içtim 20 gün geçmişti ilk adet tarihim üstünden ve dr hiç yumurtam oluşmadığını söylemişti. Ben 20 günde yumurtlıyorum bu arada. Dr un yumurta yok dediği ay hamile kalmışım. 2 buçuk ay sonra fark ettimyani femara etkisi olmuş olabilir 20 günden sonra yumurtlamamda.
Ne güzel moral oldun bize cnm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşMerhaba, ben kullandım femara. Pco var bende. 2 ay femara kullandım yumurta gelişti dr gün verdi ilişki için ama olmadı. En son 3.ay tekrar içtim 20 gün geçmişti ilk adet tarihim üstünden ve dr hiç yumurtam oluşmadığını söylemişti. Ben 20 günde yumurtlıyorum bu arada. Dr un yumurta yok dediği ay hamile kalmışım. 2 buçuk ay sonra fark ettimyani femara etkisi olmuş olabilir 20 günden sonra yumurtlamamda.
Amin canım inşallah. Kafaya takmama işi çok zor biliyorum ama bende kafama takmadığım zaman hamile kaldımne güzel inşallah sağ salim kucağına alırsın benim herşeyim normal çıktı hiç bi sorunun yok ama bu tek kafama takmasam iyi olucakta çok takiyorum
Amin canım benim inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sürekli bu şekilde dua ediyorum.Ne güzel moral oldun bize cnm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inş
Canım napiyosun nasıl gidiyo igne olalı bi hafta oldu benim hiç bir belirti yok sanki tutmadı gibiKızlar bu arada ben yeni doktoruma gittim çok şükür ve inanılmaz ilgilendi ultrason alttan muayene yara olduğunu söyledi antibiyotik ve fitil verdi bu ay femara kullanma küçük kistler yapmış vücudun onları emsin birdahaki ay gel onlar gitmisse tekrar femaraya devam edelim dedi bu arada rahim filmi istedi tabi 700 küsür gittiğim hastanede üniversite de yaptırıp sonucu götürmeyi düşünüyorum
Cnm merak ettim var mı bir gelişme?Inşallah öyle biseydir canım ya bakalım beklicez görücez artik
Bekliyorum canım daha test yapmadım adet gunume zaten 5 gün var igne olalı 14 gün oldu ama ümidim yok bi belirti de yok tutmadı galiba yineCnm merak ettim var mı bir gelişme?
Endometriozis rahim duvari inceliği mi canim ne oluyo inşallah hayırlı haberlerin yakın olsun arkadaşım hepimizin inşallahBen 2 ay klomen kullandim her ay 1 yumurta gelisirken klomen ile 2 yumurta gelisti 20 mm ye kadar sonrasi catlatma ignesi vuruldum choriomon sonuc olumsuz. Doktorum bu ay femara verdi gunde tek doz 5 gun ictim yarin 12.günüm gelismis mi kontrole gidecegim.Bu arada sagda 5.5 cm cikolata kistim var.tupler acik hsg temiz esimin sonuclari iyi.sanirim endometriozisten dolayi hamile kalamiyorum 15 aydir deniyoruz. Allah buyuk umudumuzu kaybetmeyelim..
Bende 5.günü başlamıştım cnm bendede kist olmuşlar bu ay ara verdik işte önümüzdeki ay tekrar devam edicem zaten bu ilacı 2. Ve 3. Kulananlarda daha çok etkisi oluyormuş bakalım hayırlısı insKızlar femaraya kaçıncı gün basladiniz ve gebe kalamayanlar kaçıncı gün regl oldunuz ben adetimin 5.günü başladım 27.gün regl oldum 3 yumurtam gelişti ama günümü gecirdim kist oldu
Canım niye ara verdiniz ki kistlerin adetinle erimedi mi bana ara vercez falan demedi doktorum yine kullandım yarın kontrolüm var ilacın 7.günü yarinBende 5.günü başlamıştım cnm bendede kist olmuşlar bu ay ara verdik işte önümüzdeki ay tekrar devam edicem zaten bu ilacı 2. Ve 3. Kulananlarda daha çok etkisi oluyormuş bakalım hayırlısı ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?