Femara kullananlar kulübü

Canim yarin test sonucunu yaz mutlaka. Merakla bekliyorum. Ben test yapmadim hala
Canım ben dayanamayıp cuma akşamı test yaptım ve negatifi gördüm. Ama halen adet belirtim yok ve belim ağrıyo. Kasıklarımın batması devam ediyo. Ovulasyon testlerim adet bitimindeki gbi tek çizgi değil çift çıkıyo. Normalde bu günlerde tek çıkardı. Yarın sabah yeniden yapıcam. Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun.

Arkadaslar femara kullananlar var mi aranizda? Hatta kullanip hamile kalanlar??? Umut olun bize.
cnm bende klomen kullanıyorum ama pek memnun değilim ateş basıyo çok doktorum normal dedi ama söylediğin ilacı mı kullansam ikisininde içeriği aynı mı

yani klomene cevap vermeyenler mi kullanıyo bu ilacı
Ben üç kez klomen kullarak söylüyorum ki boşuna kullanmışım onu üç ay da sekiz kilo aldırdı. Bu ilacı yeni doktorum verdi eğer ilk aydan yanıt alamazsanız mutlaka femara isteyin kızlar. Hiç bir yan etkisini görmedim.

klomene cevap veriyorum ama dediğim gibi ateş basması çok

Cuma cok erkendi cikmamis olabilir. Ben de bgun test alabilirsem yarin ilk idrarla yaparim. Bende de batmalar devam ediyo ama adetten olabilir. Cok az da goguslerim sizliyor

Cuma cok erkendi cikmamis olabilir. Ben de bgun test alabilirsem yarin ilk idrarla yaparim. Bende de batmalar devam ediyo ama adetten olabilir. Cok az da goguslerim sizliyor
Canım bende erken diye düşünüyorum. Geçen hafta cuma döllenmiş olsa rahme tutunması falan 10 günü buluyormuş. Benim adet zamanım yaklaştığında batmam olmaz kasığımda ince sızı olur. Göğüslerim desen hiç birşey olmaz o yüzden göğüslerimde de bi tepki beklemiyorum. Tek ümidim bel ağrım hiç durmayan. Beni mutlaka haberdar et bende alabilirsem yarın sabah yapıcam.

cnm bende klomen kullanıyorum ama pek memnun değilim ateş basıyo çok doktorum normal dedi ama söylediğin ilacı mı kullansam ikisininde içeriği aynı mı
Femara gogus kanseri hastalarinin kullandigi bi ilacmis. Bir etkisi de yumurta gelistiriyormus. Klomeni 4 kez kullandim. Sonra bu ilaca gecti dr. Yan etkisi daha az. Klomen cok kilo aldirdi bana ama femaranin boyle bir etkisi olmadi cnm

Tamm cnm. Yarin haberlesiriz insallah

Tamm cnm. Yarin haberlesiriz insallah
Canım şimdi yine ovulasyon testi yaptım ve kalp bölmenin içinde yine ikinci çizgi çıktı ya. İyice kafam karıştı. İçeriğini okudum normalde ovulasyon olmadığı zaman negatif olması lazım.

Eklentiler

• image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 126
Canım şimdi yine ovulasyon testi yaptım ve kalp bölmenin içinde yine ikinci çizgi çıktı ya. İyice kafam karıştı. İçeriğini okudum normalde ovulasyon olmadığı zaman negatif olması lazım.
:)) ins hamileliktendir. Normal ovu testleri erken donemde pozitif veriyor. Ama bu cihazi bilmiyorm cnm. Niye pozitif versin kii yaa...

:)) ins hamileliktendir. Normal ovu testleri erken donemde pozitif veriyor. Ama bu cihazi bilmiyorm cnm. Niye pozitif versin kii yaa...
Canım yolladığım resmi gördün mü? İnşallah ya. Adetim bittikten sonra yaptım o kadar bi kere bile çıkmadı çift çizgi. Kafam gitti iyice :)

Canım yolladığım resmi gördün mü? İnşallah ya. Adetim bittikten sonra yaptım o kadar bi kere bile çıkmadı çift çizgi. Kafam gitti iyice :)
Gordum cnm. Cift cizgiyse kesin pozitiftir ama neyin pozitifi hic bilmiyorum. Keske test alsaydin bugun

Tamm o zaman. Bekliyorm. Evde labquik gebelik test vardi. Onu yaptim ben de. Negatif cikti
Canım yaptım negatif çıktı bende de İyice allak bullak oldum he yapmıycam daha test bekliycem yarın değil öbürgün zaten. Bende sanırım bel fıtığı başlangıcı var bu derece ağrıdığına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…