- 16 Haziran 2015
- 403
- 305
- 23
- 40
Aşılama neden yaptırmadın canım? Ya da yaptırdında tutmadı mı? Ay gözlerim çöktü sabahtan beri ağlıyorum işyerinde tekim allahtan.
Amin cümlemize canım dünden beri kendime gelemedim. Rabbim dualarımızı karşılıksız koymasın.Adette olmadım bugün hiç belirtim de olmadı yükselmez dimi benim 1.16kıyamamallah kolaylık versin.
Cnm asilama da sans cok dusuk. Dr normal iliskiden pek farki yok demisti. Bir de benim cok ara verdigim oldu. Araya bir hamilelik girdi. Ondan sonra bekleme sureci. Histereskopi falan oldum. Ameliyat eden dr un asilamaya gerek yok demisti.O yuzden direk tup bebege gececegiz artik.Aşılama neden yaptırmadın canım? Ya da yaptırdında tutmadı mı? Ay gözlerim çöktü sabahtan beri ağlıyorum işyerinde tekim allahtan.
Canim bu o kadar mucizevi bisey ki senin gibi kan testi yaptirip begatif sonuc alan be adeti cok gectikten sonra hamile oldugunu ogrenen cok insan var. Son iliskilerde dollenme olabiliyor. Gec dollenme deczaten kan da hemen cikmiyor.Amin cümlemize canım dünden beri kendime gelemedim. Rabbim dualarımızı karşılıksız koymasın.Adette olmadım bugün hiç belirtim de olmadı yükselmez dimi benim 1.16
Amin canim. Cumlemize... Ins hepimiz yasariz. O kadar guzel bir duygu kii... Cok kisa da surse tadini aldim ya bir kere iyice sabirsiz oldumAllah sabır versin.
ben de 3 senedir istiyorum, eşim ilaç kullandı, şimdi de benim sıkıntılarım ortaya çıktı. allah sonumuzu hayır etsin.
Ay inşallah canım ya bugün adet günüm yarında bi ihtimal bekliycem. Cumaya sarkmaması lazım normalde. İnşallah rabbim görsün halimi şu aşılama için beni uğraştırmadan kalsam ne olurdu. Sağolsun eşimde doktorun yönlendirmesine göre sen ne karar verirsen arkandayım dedi.Canim bu o kadar mucizevi bisey ki senin gibi kan testi yaptirip begatif sonuc alan be adeti cok gectikten sonra hamile oldugunu ogrenen cok insan var. Son iliskilerde dollenme olabiliyor. Gec dollenme deczaten kan da hemen cikmiyor.
Rabbim ins bir mucize gosterir
Canim icin nasil rahat edecekse oyle yap. Ins cok ugrastirmadan saglikli bir sekilde gelir bebegin.Ay inşallah canım ya bugün adet günüm yarında bi ihtimal bekliycem. Cumaya sarkmaması lazım normalde. İnşallah rabbim görsün halimi şu aşılama için beni uğraştırmadan kalsam ne olurdu. Sağolsun eşimde doktorun yönlendirmesine göre sen ne karar verirsen arkandayım dedi.
İnşallah sana da canım var mı adet belirtin bişeyler. Ne kadar kaldımadetine canım.Canim icin nasil rahat edecekse oyle yap. Ins cok ugrastirmadan saglikli bir sekilde gelir bebegin.
4-5 subat cnm. Belirti var evet. En buyuk belirti goguslerimin hassaslasmasi. Dokunamiyorum bile.İnşallah sana da canım var mı adet belirtin bişeyler. Ne kadar kaldımadetine canım.
Canim bir baska topikte okudum. Rahim egriligi var demissin.bu da gebe kalmaya buyuk engel. Bende de sekil bozuklugu vardi. Ondan yuzden histereskopi oldum. Bir cok dr bunu dikkate almiyor bilgin olsun. Bana histereskopi yapan dr bu sekilde hamile kalsan bile erken dogum riski olur demisti. Bu sekilde tup bebek yapmam dedi. Ben kalamadim ama histereskopi sonrasi sekil bozuklugu duzeltilip hamile kalan kisi de cok. Bence bunun icin iyi bir dr a gorunmelisinİnşallah sana da canım var mı adet belirtin bişeyler. Ne kadar kaldımadetine canım.
Canım evet ilk öğrendiğimde şoktaydım o zaman sormuştum çok araştırmıştım. ama benim eğriliğim çok çok az nasıl diyim sana bir serçe parmağı kadar sola doğru bende sordum doktora ameliyat olayım diye hiç gerek yok senin normal yolla hamile kalmana engel değil dedi yan demiyorum bak çok az eğri dedi. Hatta bu ay yumurtam çok kaliteli olunca dedim ki aşılama yapalım gerek yok ilk denemede normal deneyelim sonrasında olmazsa aşılama yapalım dedi. Filmimi başka doktorada gösterdim gönderdim onlarda engel değil dedi.Canim bir baska topikte okudum. Rahim egriligi var demissin.bu da gebe kalmaya buyuk engel. Bende de sekil bozuklugu vardi. Ondan yuzden histereskopi oldum. Bir cok dr bunu dikkate almiyor bilgin olsun. Bana histereskopi yapan dr bu sekilde hamile kalsan bile erken dogum riski olur demisti. Bu sekilde tup bebek yapmam dedi. Ben kalamadim ama histereskopi sonrasi sekil bozuklugu duzeltilip hamile kalan kisi de cok. Bence bunun icin iyi bir dr a gorunmelisin
Canim zaten sorun da orda bircok dr bunu onemsemiyor. Ben de kac dr a gittim simdiye kadar bir tanesi bile boyle birsey soylemedi. Dusuk sonrasi gittigim bir dr oldu. O soyledi. Ona giden bircok kisiye ayni islemi yapiyormus. Zaten yurt disinda falan da histereskopi yapilmadan tup bebek yapmiyorlarmis. Benim gittigim o dr un bircok hastasi ameliyat sonrasi dogal yolla hamile kalmislar. Hatta bir arkadasim da oyle hamile kaldi. Yani bu rahimdeki sorunlari dikkate alan dr cok az.Canım evet ilk öğrendiğimde şoktaydım o zaman sormuştum çok araştırmıştım. ama benim eğriliğim çok çok az nasıl diyim sana bir serçe parmağı kadar sola doğru bende sordum doktora ameliyat olayım diye hiç gerek yok senin normal yolla hamile kalmana engel değil dedi yan demiyorum bak çok az eğri dedi. Hatta bu ay yumurtam çok kaliteli olunca dedim ki aşılama yapalım gerek yok ilk denemede normal deneyelim sonrasında olmazsa aşılama yapalım dedi. Filmimi başka doktorada gösterdim gönderdim onlarda engel değil dedi.
Canım doktorum önemsiyor bunu böyle durumlarda aşılama tavsiye ediyorum dedi zaten. Seninkisi her on kişiden dördünde olan bişey dedi. Birçok insan hamile kaldığı için rahminin eğriliğinin farkında olmuyor dedi. Bu ay aşılama yaptırıcam o yüzden canım. Başka engel olacak bi durum yok çünki. Halen de adet olmadım.Canim zaten sorun da orda bircok dr bunu onemsemiyor. Ben de kac dr a gittim simdiye kadar bir tanesi bile boyle birsey soylemedi. Dusuk sonrasi gittigim bir dr oldu. O soyledi. Ona giden bircok kisiye ayni islemi yapiyormus. Zaten yurt disinda falan da histereskopi yapilmadan tup bebek yapmiyorlarmis. Benim gittigim o dr un bircok hastasi ameliyat sonrasi dogal yolla hamile kalmislar. Hatta bir arkadasim da oyle hamile kaldi. Yani bu rahimdeki sorunlari dikkate alan dr cok az.
Benden sadece aklinda bulunsun diye bir oneri. Tabi ki herkeste olacak diye birsey yok. Bazi kisilerde gebelige engel yada dusuge sebep oluyor. Ilerleyen donemlerde yine de hamile kalamazsan aklinda bir yerlerde bulunsun. Cunku cok ornek varCanım doktorum önemsiyor bunu böyle durumlarda aşılama tavsiye ediyorum dedi zaten. Seninkisi her on kişiden dördünde olan bişey dedi. Birçok insan hamile kaldığı için rahminin eğriliğinin farkında olmuyor dedi. Bu ay aşılama yaptırıcam o yüzden canım. Başka engel olacak bi durum yok çünki. Halen de adet olmadım.
Canım doktorum önemsiyor bunu böyle durumlarda aşılama tavsiye ediyorum dedi zaten. Seninkisi her on kişiden dördünde olan bişey dedi. Birçok insan hamile kaldığı için rahminin eğriliğinin farkında olmuyor dedi. Bu ay aşılama yaptırıcam o yüzden canım. Başka engel olacak bi durum yok çünki. Halen de adet olmadım.
Canim olmadim henuz. Buyuk ihtimal ya bu aksam ya yarin olurum. Goguslerim hala cok hassas. Dokunamiyorum bile. Bugun test yaptim yine negatif. Bu defa kesindir artik. Bu saatten sonra pozitif olmaz. Sen ne durumdasin?? Belirti falan var mi?hala adet olmadınız mı? testi yineleseydiniz? ayy hadi inşallah...
@zenderu yarın sizin adet görmeniz gereken gün değil mi? belirtiler ne durumda?
Canim olmadim henuz. Buyuk ihtimal ya bu aksam ya yarin olurum. Goguslerim hala cok hassas. Dokunamiyorum bile. Bugun test yaptim yine negatif. Bu defa kesindir artik. Bu saatten sonra pozitif olmaz. Sen ne durumdasin?? Belirti falan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?