Femara kullananlar kulübü

Yapma ya... Ben de bir heves actim baktim. Tamam artik sen de bir daha yapma cnmm. Ovu testi de yapma

Yapma ya... Ben de bir heves actim baktim. Tamam artik sen de bir daha yapma cnmm. Ovu testi de yapma
Canımm, 6 da yaptım testi negatif çıktı ovulasyon yaptım 7:30 da pozitif çıktı. Daha test yapmıcam adetimi bekliycem. Çarşamba gününe ne kaldı şurda. Hastaneye test için gidicektim 70 tl olmuş gitmicem bu ne böyle.

Off ne kadar pahali yaa... Adetini bekle bence o zaman cnm.

Valla yaptırıcam canım dayanamıycam su gibi beyaz akıntım geliyo göğüslerimin ucunu çekiyolar sanki. Ben hiç adete yakın böyle olmadım ya. Napıyım giden para olsun eşim çok hevesli onu alıştırırım bari bak idrar testi yaptım negatif çıktı gibisinden.

Ne zaman yaptiracaksin peki

Cnm gittin mi kan vermeye? Merakla bekliyorumm
Canım gittim, boşa gittim. 1,16 çıktı kan sonucum. Bu ay da hüsran senin anlayacağın. Dün kendime gelemedim o kadar bel ağrısından sonra bu sonucu alınca. Bu ay aşılama yaptırıcam canım. Kararlıyım.

çok üzüldüm, güzel haver duyacağıma inandırmıştım... birimizin olsa diğerimize de umut olacak ama allah büyük inşallah önümüzdeki ay olur. aşılamada şans daha yükseliyor...
yine femara kullanacaksınız bu ay?

Canimm yaaa cok uzuldummm.. Cok umutlanmistim ben bile. Ben de adet olucam goguslerim cok fena. Dokunamiyorum. Adeti beklicez artik

Canimm yaaa cok uzuldummm.. Cok umutlanmistim ben bile. Ben de adet olucam goguslerim cok fena. Dokunamiyorum. Adeti beklicez artik

ne zaman adet gününüz? inşallah sizin olsun...
femara kullanıp sonuç bekleyen ben mi kaldım bu ay?bir ümitle "acaba olur mu" diyorum ama hiç sanmıyorum ki olsun :/ 9 gün var adetime...

Evet yine femara kullanıcam canım yumurtam yanıt verdi çünkü zor da olsa kilo vermeye de çalışıcam. Yoruldum artık ya belki diyorum kısmetimde aşılama var.

Canım inan bu belirtileri bidaha umursayanı ne yapsınlar emi. Belimin ağrısı halen geçmedi. Yok böyle bi ağrı. Adet olsamda kurtulsam diyorum. Soğan suyuna başlıycam adetim bittikten sonra birde doktorum çakşir kökü dedi. Hangisine inanacağım kalmadı içmekten yemekten mide de kalmadı. İnşallah senden hayır haber alırız canım.

ne zaman adet gününüz? inşallah sizin olsun...
femara kullanıp sonuç bekleyen ben mi kaldım bu ay?bir ümitle "acaba olur mu" diyorum ama hiç sanmıyorum ki olsun :/ 9 gün var adetime...
5 subat arkadasim. Az once test yaptim ve negatif. Adeti bekliyorum. Ins senden iyi haberler gelir

Ben umursamiyorum artik inan. Her ay farkli bir belirti...test yaptim ben de negatif. Dr a gitmeye ara veriyorum. Uzun bir muddet gitmicem. Ben de sogan suyunu yaparim belki

Kaç aydır uğraşıyosun canım. Valla ben de ne yapıcam bilmiyorum. Bi adet gelsede ona göre yön versem bişeylere.

5 subat arkadasim. Az once test yaptim ve negatif. Adeti bekliyorum. Ins senden iyi haberler gelir

Allah büyük, inşallah bundan sonrasında kolayca olur. aklımızı başka şeylere verebilsek keşke bir müddet unutup rahatlayabilsek ama yaşamımız bu noktada kilitlenip kalıyor... hep dua ediyorum allah tüm isteyenlere versin.

Akildan cikarip baska seylere odaklanmak o kadar onemli ki... Ben 3 yilin sonunda oyle hamile kalmistim. Tamamen aklimdan cikardigim bir donemdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…