- 15 Ocak 2016
- 4
- 1
- 1
- 41
Bende bu ay kullandım Femara 19 Ocakta içmeye başladım bana doktor günde 1 tane 5 gün içilecek dedi 23 ocakta sonuncuyu içtim 27 ocakyani yarın da kontrole çağırdı.Ama bana günde 1 tane içilcek yazdı reçeteye
pkoluyum, bu ay femara kullandım 1 yumurtam 17 mm olmuş, pek umudum yok bu ay, yine de allah bilir tabii... bu ay regl olursam rahim filmi için yol görünüyor bana
Bende pkoluyum cnm.ilac icmesem aylarca regl olmam seninde mi boyle?guzel olmus yumurtanin boyu umidini yitirme.dogal yollami deniyceksiniz?
benim adetim çok düzenlidir ama ortalama 3 gün sürer :/ doğal yolla deneyeceğiz bu ay olmazsa hsg sonra da aşılama... senin aşılama mı oldu canım?
Merhaba bende yeni katildim araniza bende klomen kullandim bu ay ve sonuc beklemedeyim ve benim bir yumosum oldu sizce tutmus mudur ve Rabbim isteyen herkese nasip etsinn
Hosbuldum canim benim pko malesef var sag tarafimdaymis benim yumurtam olusmuyo zor oluyo bu ay gumde ikikere aldim solda bi tane olustu 19.9 mmdi adetimden 21 gun gecti canimHosgeldin cnm...kulubumüze..klomen nicin kullandin cnm pko falanmi war?kac mm oldu cnm yumurtan?ins tutmustur cnm.adetin kacinci gunu bugun?amin cnm Rabbim cumlemize nasip etsin amin.
Evet cnm ben birkere asilama oldum.sukret neguzel bak duzenliymis adetin.3gun olsada.bende gecen ay hsg cekildim reglimi bekliom cnm 2.asilama icin
Hosbuldum canim benim pko malesef var sag tarafimdaymis benim yumurtam olusmuyo zor oluyo bu ay gumde ikikere aldim solda bi tane olustu 19.9 mmdi adetimden 21 gun gecti canim
hsg de bi sorun çıktı mı? bu ay femara desteği ile olmazsa önümüzdeki ay hsg olacak benim de... inşallah 2. aşılaman tutar.
Yok canim ilacsiz oluyorum ben adetim biteli 21 gun oldu yaniAynen cnm bende de pko war.aynen yumurtam bnimde olusmuo.peki adetin nasil cnm?ilac alman mi lazim adetin gelmesi icin yoksa kendiliginden gelir mi?adetinin 21.gunumu cnm bugun?
Yok canim ilacsiz oluyorum ben adetim biteli 21 gun oldu yani
Evet oldum canjm igne subat 2 canim adet gunum evet normal iliski verdi ve gogus hassasiyeti kasiklarimda agri mide yanmasi ve bulantisi artik ne kadar gercek yada psikolojok mi bilmiyorum canimBelirtin warmi peki cnm?adet gunun ne zaman ?dogal iliski mi werdi doktorun?catlatma ignesi oldunmu?
Evet oldum canjm igne subat 2 canim adet gunum evet normal iliski verdi ve gogus hassasiyeti kasiklarimda agri mide yanmasi ve bulantisi artik ne kadar gercek yada psikolojok mi bilmiyorum canim
İnsallah canm jnsallah :)Ins psikolojik diildir cnm
canımm, ben de sana yazıcaktım. Uzak kalıyım azıcık dedim. Bugün 9. günüm kasıklarımda batmam var ara ara, beyaz akıntım var. birde inanılmaz şekilde bel ağrım var tam ortası kuyruk sokumum. adet olacağım zamanki gibi ağrıyor ama adetime 9 gün var. Sen bugün nasılsın benden önce vurdurdun iğneni meraktayım dikkat et kendine.Canim naber nasilsin? Durumlar nasil? Ben de hic belirti falan yok... Gogus agrisi gibi. Onceki hamileligimde goguslerim cok acimisti.Su_cetin
Yaaa ayni durumdayiz ikimizde... Bende de beyaz akinti var iki gundur. Bel agrisi ve ara ara igne gibi batmalar...gogus agrisi hic yok ama. O yuzden umudum da yok nedense. Kan testi yaptirmamak icin zor tutuyorum kendimi :))canımm, ben de sana yazıcaktım. Uzak kalıyım azıcık dedim. Bugün 9. günüm kasıklarımda batmam var ara ara, beyaz akıntım var. birde inanılmaz şekilde bel ağrım var tam ortası kuyruk sokumum. adet olacağım zamanki gibi ağrıyor ama adetime 9 gün var. Sen bugün nasılsın benden önce vurdurdun iğneni meraktayım dikkat et kendine.
Yaptırma canım, sonraki hayal kırıklığındaha zor. Ben diyorum olmazsa da olmayacak şükredelim mi yumurtamız büyüdü gelişti. Bende de göğüslerimde giç bişey yok. Bel ağrım ve akıntımada gebeliği bağlayamıyorum nedense içimde olmadı gibi bi his var benimYaaa ayni durumdayiz ikimizde... Bende de beyaz akinti var iki gundur. Bel agrisi ve ara ara igne gibi batmalar...gogus agrisi hic yok ama. O yuzden umudum da yok nedense. Kan testi yaptirmamak icin zor tutuyorum kendimi :))
Yaaa ayni durumdayiz ikimizde... Bende de beyaz akinti var iki gundur. Bel agrisi ve ara ara igne gibi batmalar...gogus agrisi hic yok ama. O yuzden umudum da yok nedense. Kan testi yaptirmamak icin zor tutuyorum kendimi :))
Yaptırma canım, sonraki hayal kırıklığındaha zor. Ben diyorum olmazsa da olmayacak şükredelim mi yumurtamız büyüdü gelişti. Bende de göğüslerimde giç bişey yok. Bel ağrım ve akıntımada gebeliği bağlayamıyorum nedense içimde olmadı gibi bi his var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?