Femara kullananlar kulübü

inşallah ikinizden de güzel haber alırız bu ay.
İnşallah cümlemizden güzel haberler çıkar canım. Bel ağrısından başka da bişey olmayınca umudu olmuyo insanın. Ama ne olursa olsun umutsuzluk yok bizde tadıcaz bu annelik duygusunu (Allahın izni ile) o yüzden neşeyle günayydınnnlarr :)

Pazartesi 17 mm yumurtam vardı, salı günü de denedik, benim pek umudum yok açıkcası... cumartesi yine kontrole gideceğim doktora...
ama tabi ki umudumuzu koruyacağız, allahın izniyle sağlıkla sıhhatle gelsin bebeklerimiz.

Çatlatma iğnesi olmadın mı canım? Bir hafta düzenli devam edin. Umutsuzluk yok Rabbim ol desin yeter ki

Yok cnm yaptirmicam. Idrarda gorunene kadar kan testi yaptirmayi dusunmuyorum zaten. Bende de ayni his var inan ki olmadi diye. Ama yine de belli olmaz tabi. Bekleyip gorucez

Dolunay22 bugün bi belirtin var mı canım? Benim bel ağrım arttı. Birde iki akşamdır ovulasyon testi yapıyorum elimde var diye iki akşamdırda ikici çizgi silik çıkıyor. Normalde 9 ve onuncu günlerde gebelik testim negatifti ovulasyon testi neden ikinci çizgi çıktı ki adetime 6 gün var. Ovulasyon olması mümkün değil. İğnenin etkisinden mi acaba ya?

Canim ben de durum ayni. Bel agrisi konusunda emin degilim. Temizlik is guc yeni oturdum cok anlamadim. Yorgunluktan agriyo olabilir. Canim ovulasyon testleri her zaman ikinci cizgi silik cikar. Yumurtlama gununde diger cizgi kadar koyu olur. Silik ciktigina gore ignenin etkisi gecmis demek kii...

Ama su var ki temizlik yaparken bikac defa sag kasigima agri saplanti. Igne batmasi gibi.. Ama adet oncesi belirti de olabilir. O yuzden net bisey diyemiyorum kendim icin. Akintin devam ediyor mu

Canım ben bu ovulasyon testini biraz pahalıya aldım. Adetimden bu yana yapıyorum hiç çıkmıyodu ikinci çizgi. Eve gidince atarım fotoğrafını. Kalp şeklinde olan kısmı var orda ikinci çizgi çıkarsa ovulasyon günü demek oluyo. Alıcam bu akşam nöbetçi evzaneden test. Ben hiç yorulcak bişey yapmadım canım dikkat et kendine çok zorlama. İşimde oturarak masa başı.

Oyleyse bilmiyorum canimm.. Benim aldiklarim ucuz testlerdendi. Labquik. Internetten almistim. Onda her zaman cikiyor silik. Ayyy heyecanlandimmm yaaa... Yumurtlama olamaz. Erken gebelikte de cizgi cikiyor ovulasyonda. Ins vardir. Iliskiden 7 gun sonrasi icin sonuc veren testler varmis. Onlardan alirsin. Ne zaman alacaksinnn merakla bekliyorumm

Canım aldım ama adetime üç gün varken yapıcam yani pazar gününü bekliyim diyorum. Sorma eski ben olsaydım şimdiye kadar kaçıncı kan testim olurdu ama yapmıycam bu ay söz verdim kendime. Bide gittiğim hastanede kan testini 68 tl ye yapıyolar. Hayırlısını versin Rabbim inşallah bel ağrım devam ediyor. İlk defa bi ağrım geçicek diye ödüm kopuyor ya :)

Dolunay22 canım bu akşam yaptığım testte çok daha az silik çıktı varla yok arası. Dünkü daha belirgin önceki günkü daha belirgindi. Demekki iğnenin etkisinden dolayı o şekilde çıktı. ama belirtilerim devam ediyo erken gebelik testini ilk idrarla yapıcam pazar sabahı. 3-4 şıbat gibi adet görmem lazım çünkü garanti olur ya adet beklerim ya da gider kan testi veririm üzülmem sonra. Ben bi kere 11. Günde test yaptım kan testi pozitif çıktı adet oldum sonra bir hafta kendime gelemedim. Sabredicez.

Canim ben nobetci eczaneden alicam diyince hemen yapacaksin sandim :)) erken tabi ki...ama o en erken gebelik testleri sonucu guvenilir mi bilemiyorum . predictor mu ne 2 defa yaniltti beni. 2 kez silik olarak 2. Cizgiyi cikardi ama kanda negatifti malesef.

Günaydın canım, bende aynı durumlark yaşadım bu yüzden sabredicem pazar gününe kadar. Bilicem ki iğnenin etkisi tamamen geçmiş. O yüzden pazar sabah ilk idrarımla yapıcam. Bembeyaz bi akıntım var yoktu şimdi oda olmaya başladı ay bilmiyorum ya şu günler geçse çabucak.

Canim yarin test sonucunu yaz mutlaka. Merakla bekliyorum. Ben test yapmadim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…