- 16 Haziran 2015
- 403
- 305
- 23
- 40
Ben de adet oldum cnm dun. Tam gunumde. Ins senden iyi haberler aliriz. Dr a gitmiyorum bu ay
Ins cnmm. Ilac kullanmicam bu ay. Esimin de baska birseyden erteledigi bir tedavisi falan var. Antibiyotik kullanmasi lazim. O yuzden beklicez. Inofolic kullanmiyordum ama belki bu ay alirim.Allah önümüzdeki ay nasip eder inşallah. İlaç kullanacak mısın?
İnofolic combi de kullanıyor muydun yoksa sadece femara mı?
Allah büyük inşallah her birimiz en kısa zamanda evladımıza kavuşalım.
Canim belirtiler adet belirtisi oldugu gibi hamilelik belirtisi ayni zamanda . Yumurtan gec olgunlasip gec catladiysa gecikme olabilir. Yada catlamamis kist olarak kalmistir. Ama iyi sonucu hamileliktir ins. Bu arada hamilelik takvimi gorumuyor sen deIyi akşamlar ben de bu ay femara kullandim ancak yumurtalar olgunlasmadi dedi doktor ama biz calistik yine adetim 11 gun gecti normalde de gec olurdum ama bu kadar değil kasik bolgmde ve gogus hassasiyetm yorgunluk bel agrisivar femara kullandigi halde adeti geçen var mi yoksa hamilemiuim kfam cok karışık bir dusugum var korkuyorum ayrica adetimin 27. Gunu lekem oldu off nolur fikir verin
O düşük yaptigim bebeğin nasil kaldırılıyor bilmiyorum; (((
Canım ben iğne tedavisiyle aşılama yaptırdım iğne daha çabuk geliştiriyor ama sonuç negatif gene, gonal f, ti iğne femara ve çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım inşallah seniniki tutar.Dolunay22 M meryemcikolatayeme kızlar ne durumdasınız nasılsınız? Ben bu ay spor falan yapmayınca kiloyu alınca yumurtam gelişmedi maalesef tam da aşılama isterken. Kısmet değilmiş demekki. Şimdi spora başladım ekmeği çıkardım hayatımdan koşuyorum her gün düzenli doktorum önümüzdeki ay managon vericem dedi iğne kullandınız mı hiç? Habersiz bırakmayın beni meraktayım. :-*
Rabbim hayırlısını verir inşallah, bana menagon iğnesini verdi ve pregnly kullanıyorum ben çatlatma iğnesi olarak. doktorum aşılamada benden ümitli eşimin spermlerinde de bi sıkıntı yok çok şükür ama bakalım önümüzdeki ay inşallah gelişir. şimdi ne yapacaksınız peki canım doktor bi yol göstermedi miCanım ben iğne tedavisiyle aşılama yaptırdım iğne daha çabuk geliştiriyor ama sonuç negatif gene, gonal f, ti iğne femara ve çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım inşallah seniniki tutar.
Tüp bebek denedik aralıkta tutmadı kalan embriyo yu dondurdum tekrar denicez inş tutar bu sefer.Rabbim hayırlısını verir inşallah, bana menagon iğnesini verdi ve pregnly kullanıyorum ben çatlatma iğnesi olarak. doktorum aşılamada benden ümitli eşimin spermlerinde de bi sıkıntı yok çok şükür ama bakalım önümüzdeki ay inşallah gelişir. şimdi ne yapacaksınız peki canım doktor bi yol göstermedi mi
inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin, pko mu var sende ne kadar zamandır uğraşıyorsun?Tüp bebek denedik aralıkta tutmadı kalan embriyo yu dondurdum tekrar denicez inş tutar bu sefer.
Evek pko var 29yaşındayım ondör yıllık evliyim on sene dir uğraşıyorum düşüklerim oldu rabbim kucama almayı nasip etmedi hakkımızda hayırlısı olsun ben vazgeçmicem denemeye devam edicem inşinşallah canım Rabbim gönlüne göre versin, pko mu var sende ne kadar zamandır uğraşıyorsun?
Dolunay22 M meryemcikolatayeme kızlar ne durumdasınız nasılsınız? Ben bu ay spor falan yapmayınca kiloyu alınca yumurtam gelişmedi maalesef tam da aşılama isterken. Kısmet değilmiş demekki. Şimdi spora başladım ekmeği çıkardım hayatımdan koşuyorum her gün düzenli doktorum önümüzdeki ay managon vericem dedi iğne kullandınız mı hiç? Habersiz bırakmayın beni meraktayım. :-*
Rabbim hakkında hayırlı olan neyse onu versin canım, iyi düşün iyisi olsun. Pkolu olupta hamile kalan birsürü insan var. Rabbim bizimde yüzümüze gülecek inşallah.Evek pko var 29yaşındayım ondör yıllık evliyim on sene dir uğraşıyorum düşüklerim oldu rabbim kucama almayı nasip etmedi hakkımızda hayırlısı olsun ben vazgeçmicem denemeye devam edicem inş
Evek pko var 29yaşındayım ondör yıllık evliyim on sene dir uğraşıyorum düşüklerim oldu rabbim kucama almayı nasip etmedi hakkımızda hayırlısı olsun ben vazgeçmicem denemeye devam edicem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?