Femara kullananlar kulübü

Ben de adet oldum cnm dun. Tam gunumde. Ins senden iyi haberler aliriz. Dr a gitmiyorum bu ay

Allah önümüzdeki ay nasip eder inşallah. İlaç kullanacak mısın?
İnofolic combi de kullanıyor muydun yoksa sadece femara mı?
Allah büyük inşallah her birimiz en kısa zamanda evladımıza kavuşalım.

Ins cnmm. Ilac kullanmicam bu ay. Esimin de baska birseyden erteledigi bir tedavisi falan var. Antibiyotik kullanmasi lazim. O yuzden beklicez. Inofolic kullanmiyordum ama belki bu ay alirim.
Sen de mutlaka yaz gelismeleri

zenderu, Su_cetin
selamlar arkadaşlar,
bu sabah regl oldum, çok büyük ümidim olmasa da, yine de çok mutsuzum
hsg istedi doktorum, bu ay mı önümüzdeki ay mı çekilirim bilemiyorum, hakkımızda hayırlısı :/

ELİMDE FEMARA İSİMLİ İLAÇTAN VAR DOKTORU YAZIPTA ALAMAYAN BANA ULAŞSIN YARI FİYATINA VERİYORUM

Iyi akşamlar ben de bu ay femara kullandim ancak yumurtalar olgunlasmadi dedi doktor ama biz calistik yine adetim 11 gun gecti normalde de gec olurdum ama bu kadar değil kasik bolgmde ve gogus hassasiyetm yorgunluk bel agrisivar femara kullandigi halde adeti geçen var mi yoksa hamilemiuim kfam cok karışık bir dusugum var korkuyorum ayrica adetimin 27. Gunu lekem oldu off nolur fikir verin

Canim belirtiler adet belirtisi oldugu gibi hamilelik belirtisi ayni zamanda . Yumurtan gec olgunlasip gec catladiysa gecikme olabilir. Yada catlamamis kist olarak kalmistir. Ama iyi sonucu hamileliktir ins. Bu arada hamilelik takvimi gorumuyor sen de

Ben kullandım 3yıl önce başka doktora başladım femara kullandığımı söyledim bana kanser ilacı olduğunu söyledi çok şaşırdım bileniniz varmı hamilede kalamamştım zaten

Evt pko vsr ben dogal yoldan hamile kalmıştım o zaman kafam cok karışık test yapmaya korkuyorum ayni ilaci arkadaşım 3 ay kullandi normalde iki ayda bir adt olurdu ilac onu düzenlemişti simdi bnm gecikinc acba hamile miyim diyorum bilmiyorum

Dolunay22 M meryemcikolatayeme kızlar ne durumdasınız nasılsınız? Ben bu ay spor falan yapmayınca kiloyu alınca yumurtam gelişmedi maalesef tam da aşılama isterken. Kısmet değilmiş demekki. Şimdi spora başladım ekmeği çıkardım hayatımdan koşuyorum her gün düzenli doktorum önümüzdeki ay managon vericem dedi iğne kullandınız mı hiç? Habersiz bırakmayın beni meraktayım. :-*

Canım ben iğne tedavisiyle aşılama yaptırdım iğne daha çabuk geliştiriyor ama sonuç negatif gene, gonal f, ti iğne femara ve çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım inşallah seniniki tutar.

Canım ben iğne tedavisiyle aşılama yaptırdım iğne daha çabuk geliştiriyor ama sonuç negatif gene, gonal f, ti iğne femara ve çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım inşallah seniniki tutar.
Rabbim hayırlısını verir inşallah, bana menagon iğnesini verdi ve pregnly kullanıyorum ben çatlatma iğnesi olarak. doktorum aşılamada benden ümitli eşimin spermlerinde de bi sıkıntı yok çok şükür ama bakalım önümüzdeki ay inşallah gelişir. şimdi ne yapacaksınız peki canım doktor bi yol göstermedi mi

Tüp bebek denedik aralıkta tutmadı kalan embriyo yu dondurdum tekrar denicez inş tutar bu sefer.

inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin, pko mu var sende ne kadar zamandır uğraşıyorsun?
Evek pko var 29yaşındayım ondör yıllık evliyim on sene dir uğraşıyorum düşüklerim oldu rabbim kucama almayı nasip etmedi hakkımızda hayırlısı olsun ben vazgeçmicem denemeye devam edicem inş

canım hayırlısı olsun, stres de yaptıysan o da etkilemiştir, ah bir kafamızdan atabilsek bu konuyu... o zaman işimiz kolaylaşacak ama o da mümkün değil ki :/
inşallah önümüzdeki ay herşey yolunda gider.
ben hsg çekildim ama henüz doktoruma gösteremedim, sol kornusta dolum defekti olduğu yazılı raporda. sağ a hızlıca geçti ilaç ama sol a biraz daha sonra ve daha az geçti... doktor ne diyecek bakalım... ek tedavi gerekmezse ben de önümüzdeki ay aşılama yoluna koyulacağım... benim femaralar kenarda bekliyor bu ay :)

Evek pko var 29yaşındayım ondör yıllık evliyim on sene dir uğraşıyorum düşüklerim oldu rabbim kucama almayı nasip etmedi hakkımızda hayırlısı olsun ben vazgeçmicem denemeye devam edicem inş
Rabbim hakkında hayırlı olan neyse onu versin canım, iyi düşün iyisi olsun. Pkolu olupta hamile kalan birsürü insan var. Rabbim bizimde yüzümüze gülecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…