Femara kullananlar kulübü

Önümüzdeki ayda aşılama için sıkıntıya düşeriz. Benimde kenarda var bir tabletim kaldı ama bu ay menagon kullanıcaz aşılama yapıcaz dedi doktorum. Hareket istiyorum dedi. İnşallah ufak bi tıkanıklık vardır ilaçla açılmıştır canım temiz sonuçlar söyler inşallah doktorun. Film çektirdikten sonra 6 ay çok önemli demişti bana inşallah güzel sonuçlar alırsın.

inşallah canım, cümlemiz için hayırlısı.
menagon iğne değil mi? inşallah daha etkili olur güzelce büyür yumurtan.
Evet canım menagon iğne akışına bıraktım artık bugün 4. Günüm ve iki kilo verdim çok şükür daha da düşmeye çalışıcam ve spora devam. Araştırmıyorum stresim olmuyo o zaman.

kızlar meraba ben de nerdeyse 2 senedir bekliyorum hiç hamile kalamadım. pko var bende de 5 kere klomenle denedik yumurtalar büyüyodu ama döllenmedi. Bugün yarın adet olucam sanırım bu ayda olmadı. Doktora mayıstan beri gitmiyordum şimdi tekrar başlıcam. Muhtemelen aşılamaya geçelim dicek aranızda yaptıran var mı? Özel hastanelerde fiyatları aşağı yukarı ne oluyor çok pahalı bişey mi böyle 2000 Tl falan gibi?

evet canım ben biraz pirpirli olduğum için sormuştum pek de ilaç kullanma taraftarı olmayan bi insanım çünkü hepsinin faydasından daha çok yan etkisi var. bana söylemişti göğüs kanseri olan hastalarda östrojeni baskılamak için kullanıyoruz yan etki olarak da yumurta büyütüyor diye. onu keşfetmişler. ama ben güvenemedim ve kullanmadım çünkü klomenle yumurtam büyümesine rağmen hamile kalamadım kaç kere. o yüzden boşu boşuna kanser ilacı kullanmıyım dedim kesin zararlıdır vücuda o. klomen bile rahim kanserine sebebiyet veriyo diye 6 aydan fazla kullandırmıyolar. bende kendi haline bırakmıştım mayısta rahim filmi çekildim temiz çıktı bidaha da gitmedim doktora hala da bekliyorum bu ay yine bi gidicem çok üzülüyorum artık bir an önce olsun istiyorum

Canim ben iyiyim. Doktora gitmedim bu ay. Sofan kurunu yapiyorum hergun duzrnki yapasam da... Ben igne hic kullanmadim ama kullanirsan buyuk ihtimalle yumurtan gelisir

Canim ben iyiyim. Doktora gitmedim bu ay. Sofan kurunu yapiyorum hergun duzrnki yapasam da... Ben igne hic kullanmadim ama kullanirsan buyuk ihtimalle yumurtan gelisir
Canım tedirgin oluyorum bi çok kişide menagonla büyümüş yumurtaları ama yine de içim bi tuhaf. Düşünmüyorum ama adet olana kadar hiiç düşünmeye niyetim yok. İnşallah bu sefer olucak canım inanıyorum ben. Üzme kendini kısmet böyleymiş. Aşılama dan da korkuyorum ya

Esim de gecen gun bu ay tup bebek yapalim dedi. Asilamaya bosuna para vermeyelim dedi. Korkuyorum. Son care gibi.. O da olmazsa tum umutlarim tukenecek bitecek her sey sanki...bekleyelim dedim biraz. Maddi olarak da hazir degiliz zaten. Bir tuhaf oldum tup bebek mevzusu ciddi ciddi gundeme gelince.

Doktorumda ciddi ciddi aşılama dedi canım bende bi tuhaf oldum. Rahim filmi üstünden 6 ay geçene kadar hazır 3 ayın kalmışken aşılamayı deniycez dedi ilkinde olmasada ikincisinide mutlaka istiyorum dedi. Napıcaz canım ya tüp bebek maliyetliymiş evet Rabbim yardımcınız olsun iyi düşünüp karar verin.

kızlar, ben adetimden 8 gün sonra hsg çekildim, doktor çekimden önce bu ay korunmalısın demişti, çekimden sonra da bu ay korunmana gerek yok dedi ama ben napsam bilemiyorum. büyüyen de iki yumurtam var...boşa geçmesine de gönlüm el vermiyor ama çok da korkuyrum, bugün yine doktor randevum var çatlamış olabilir yumurtam... napsam bilemiyorum onca ay geçti, bu ay da böyle mi geçsin, ama olurda bişey olursa korkudan içim içimi yer tabi herşeyi allah bilir ama yine de kafam karmakarışık

bu ay hamile kalmazsan önümüzdeki ay iğne ile büyütürüz yumurtanı dedi, bu ay hiç ilaç kullanmamama rağmen büyümüş ama önceki ay femara içmiştim onun etkisi olabilir mi? femara içmediğim 2 önceki ay yumurtam yoktu?

kızlar, ben adetimden 8 gün sonra hsg çekildim, doktor çekimden önce bu ay korunmalısın demişti, çekimden sonra da bu ay korunmana gerek yok dedi ama ben napsam bilemiyorum. büyüyen de iki yumurtam var...boşa geçmesine de gönlüm el vermiyor ama çok da korkuyrum, bugün yine doktor randevum var çatlamış olabilir yumurtam... napsam bilemiyorum onca ay geçti, bu ay da böyle mi geçsin, ama olurda bişey olursa korkudan içim içimi yer tabi herşeyi allah bilir ama yine de kafam karmakarışık

bu ay hamile kalmazsan önümüzdeki ay iğne ile büyütürüz yumurtanı dedi, bu ay hiç ilaç kullanmamama rağmen büyümüş ama önceki ay femara içmiştim onun etkisi olabilir mi? femara içmediğim 2 önceki ay yumurtam yoktu?

Canım bu derin düşüncelerle kafanı yorup boşuna stres yapma film çekildiği ay hamile kalan bir sürü arkadaşımız var. En kötüsünü düşünmeyi bırak Allaha sığın ve doktor korunmana gerek yok demiş hazır yumurtan büyümüşken bence birlktelik olsun derim. Tabi yine de karar senin. Bak ben geçen ay o kadar kaliteli yumurtam varken aşılama yaptırmadığım için kızıyorum kendime bu ay boş geçti büyümedi. O yüzden dene kaybedecek bişeyin yok. Filmle ilk ay hamile kalıp sağlıklı çocuğu olan birsürü insan var. Ben korunduğum için çok pişman oldum.

Canim ben hsg cekildigim ay korunmustum. Hem antibiyotik kullandigimdan hem de vucut radyason aldigi icin. Dr um oyle demisti. Ama korunmayip hamile kalan da cok var. Antibiyotik almadiysan korunmayabilirsin aslında

Su_cetin, zenderu
antibiyotik kullandım içinde iki tablet olan bi antibiyotik verdiler çekim sonrası...
sornasında eminim ki keşke diyeceğim ama bu ay da böyle geçsin, bunca ay geçti zaten
allah yüzümüze baksın herbirimizin...

Canim korunmakla iyi edersin yaaa... Körün gözüne parmak sokma durumu olmasin...bir dahaki ay ins gelisir yumurtalarin.

Hayırlı cumalar kızlar Dolunay22 M meryemcikolatayeme Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin, hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin. Zaman azaldıkça heyecanlanıyorum.

amin, cümlesinin inşallah, allah tüm isteyenlere versin bizi de aksik bırakmasın.

adet günün ne zaman canım? sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…