Femara kullananlar kulübü

5 inde canım, özel vatan hastanesine gidiyorum canım. Ne zamandır uğraşıyosun olması için.

canım 5 aydır takibe gidip geliyorum ama iki ay ilaç kullandım, 5 ayın öncesinde 2 sene önce yine tahliller yaptırmıştım, bu işe koyulmuştuk ama olmadı bu süre zarfında... yani iki senedir korunmuyorum ben.
2 ay daha ilaç-iğne takiple geçsin de olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağım. inşallah bu süre zarfında olur.
senin ne kadar zaman oldu?

Benimde başlayalı 7 ay oldu canım, ben tabi klomen femara falan kullandım bu ay iğneye başlayacağız. Bende aşılama deniycez dedi doktorum aşılamadan sonuç alamazsam yaza başlıycam bende tüp bebek tedavisine. Rabbim yardımcımız olsun canım ya. Herşeyde var bir hayır diyorum. Kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum işte.

ben pkoluyum, kilom da vardı, iki sene önce gittiğimde doktor kilo ver dedi, bayağı bi kilo verdim, pko devam ediyor ama benim adetlerim düzenli... bakalım napacağız :)

ben pkoluyum, kilom da vardı, iki sene önce gittiğimde doktor kilo ver dedi, bayağı bi kilo verdim, pko devam ediyor ama benim adetlerim düzenli... bakalım napacağız :)
O konuda şanslısın bana kilon var demedi 57 kiloyum zaten hareket istiyorum dedi. Matofin kullanıyorum insilün direncim için. Ama benim maalesef adetler düzensiz bu şikayetle öğrendim zaten pkolu olduğumu. Umut var :)

Slm kızlar bende Femera kullanıyorum bu ikinci ayım hiç bir işe yaramadı diğerleri gibi maalesef (

Su_cetin M meryemcikolatayeme
Kizlar nasilsiniz? Ne var ne yok? Ben adet olmadim henuz. Hic belirti de yok. Yine gecikecek galiba
Canımm, günaydın ben de daha olmadım ama sıkıntı yapma 7-8 e kayması normal çünkü şubat ayı 29 çekiyordu canım 5 inde geliyo normalde benimde 7 si gibi bekliyorum. Eğer daha fazla gecikirse doktora git canım tedavi için daha zor olmasjn sonra

Femara ile maalesef sadece 1 tane oluştu yumurta aşılama yapmayalim dedi doktor ;( ;(

Yok cnm stres yapmiyorum benim zaten bir hafta 10 gun hep ileri atar adetim. Hic gununde olmadim. Buna da sukur. Onceden daha cok gecikiyordu

Cnm benim arkadaşımında sadece bir yumurtası oluştu ve çatlatma iğnesi yaptı doktoru çok şükür şuan hamile
Gerçekten mi ya. Bana da iki tane çatlama iğnesi verdi. Birazdan yaptıracam. Bide protestan JEL verdi. Ay şuan çok mutlu oldum inşallah benim de olur ya

Gerçekten mi ya. Bana da iki tane çatlama iğnesi verdi. Birazdan yaptıracam. Bide protestan JEL verdi. Ay şuan çok mutlu oldum inşallah benim de olur ya
Evet cnm inşallah olur rabbim yardımcın olsun hayırlı haberlerinide yazarsın inşallah

Su_cetin M meryemcikolatayeme
Kizlar nasilsiniz? Ne var ne yok? Ben adet olmadim henuz. Hic belirti de yok. Yine gecikecek galiba

ben de daha olmadım arkadaşlar, tahminen 10u gibi ancak olurum, bu ay inşallah hepimiz için güzel gelişmeler olur.
femara içerken eş zamanlı incir ya da soğan kürü de yapabilir miyiz acaba sizce?

günaydınlar canım, hayırlı sabahlar olsun.
ben de kadınlar gününüzü kutlarım.
tarlusal kullanmadan önce test yapıyorsun değil mi gebelik için?

günaydınlar canım, hayırlı sabahlar olsun.
ben de kadınlar gününüzü kutlarım.
tarlusal kullanmadan önce test yapıyorsun değil mi gebelik için?
Bu ay benim gebe kalma ihtimalim yoktu canım yumurtam gelişmedi. Bende doktorun verdiği doğum kontrol ilacı yerine tarlusal kullandım. Ara ara kasık ağrım batmam oluyor ama geçiyor sonra bakıcaz bakalım kısmet artık. Hayırlısı ile bi regl olalım.

olalım da femaralarımıza başlayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…